Porodnice FN Motol leden 2016

4611
29.9.15 08:32

Porodnice FN Motol leden 2016

Mile těhulky,
procetla jsem hodně diskuzi o porodnici v Motole. Bohužel žádná není příliš aktuální :,( Tak jsem si říkala, že se můžeme spojit ve vzájemné podpoře a založit si aktuální složku :mrgreen:
Pokud se chystáte rodit ve FN v Motole vřele vás uvítám a budu rada když se najde i někdo kdo připadne ma termín porodu v lednu 2016 :lol:
Můžeme si předávat zkušenosti, různé odkazy.

Hezký den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
500
29.9.15 10:56

Ja tam budu rodit v breznu, tak budu rada za vase aktualni postrehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.9.15 12:18

@Axlaranda super a co čekáte, jestli uz je to tedy známe? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
29.9.15 12:34

@Peka77 jeste nevime, az za mesic na velkym UTZ (doufam :D ), ale uz jsme moc zvedavi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.9.15 13:38

@Axlaranda ani se nedivím, dej vědět :mrgreen: Mužů se zeptat proč jsi si vybrala Motol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
29.9.15 17:26

@Peka77 v podstate na doporuceni kamaradek. Pred rokem tam rodily dve - jedna cisarem (akutni - nepostupujici porod) a druha prirozene a obe byly velmi spokojene, chvalily profesionalni pristup. Dalsim duvodem byla moje dobra zkusenost s touto nemocnici celkove, uz me parkrat zachranili :). No a v neposledni rade se mi moc libi moderni saly :D.
Jen nevim, jestli budou respektovat muj porodni plan, toho se trochu bojim, ale verim, ze se nejak domluvime, nejsem zadny extremista :D
Co ty? Proc Motol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.9.15 17:38

@Axlaranda podobne jako ty, ale hlavne uz jsme v Motole dlouhou dobu v reprodukcnim centru a navíc chodím i na hematologii. Takže mají o me přehled :mrgreen: A pak mají prvotřídní peci o miminka a to je nejslavnější pro nás :mrgreen: Rada bych nadstandardní pokoj, ale to je ještě brzy a možná ani nevyjde. Uz se těším až budu mít malou u sebe :mrgreen:
Tak snad se k nam přidají i další holciny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
29.9.15 17:48

Ta pece o novorozence je pro me taky to nejdulezitejsi :palec: budu se tesit na nazory ostatnich! Tobe gratuluju k holcicce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.9.15 18:01

@Axlaranda je fajn sdílet zkušenosti :mrgreen: Urcite dej vědět co čekáte vy? :kytka: A čekáte první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
29.9.15 18:06

Jo, prvni :) az to zjistim, dam vedet ;) s tim se rada pochlubim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
30.9.15 07:12

@Axlaranda super drzim pesti :mrgreen: A co by sis prala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
30.9.15 10:38

Holky, a oni mají jen 1 nadstandard na šestinedělí nebo víc? A jak probíhá registrace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
30.9.15 13:03

@Peka77 je mi to jedno, jen uz bych chtela nakupovat jine oblecky nez bile a bezove :mrgreen:
@Janina81 maji 2 nadstandarty (tak to pisi na strankach, osobni zkusenost nemam), registrace probiha bezproblemove. Prijdes 14+0, das prukazku, dostanes razitko a jdes. U me to trvalo asi jednu minutu :D (a to jsem tam prisla o pul hodiny driv - aby se na me dostalo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
30.9.15 14:55

@Axlaranda to mi ani neříkej :mrgreen: Ale zjišťuji, ze na holcicky zas mají skoro vše růžové. Jesteze jsme ted sehnali krásnou modro růžovou bundicku na zimu :lol:
Je takových krásných vecicek :P

@Janina81 registrace probíha presne jak píše @Axlaranda
Taky jsem se bála návalu, ale nikde nikdo.
Chystas se taky rodit v Motole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
30.9.15 14:57

Pridavam odkaz ohledne porodnice v Motole, od registrace až k porodu :mrgreen:
 http://www.fnmotol.cz/…ro-pacienty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková