Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Peka77 Ted sem si procitala, co sebbou do porodnice…Opravdu se tam nemusi nosit plinky pro mimi???
@nada 17 ani jednou jsem je nemusela zraky vybalit, jen kdyz jdeš dom. Ale i tak si malou prebalis v porodnici
Každy den doplňuji zásoby (v případě, ze jsi na roaming-in), stejne jako oblečeni. Pokud nechceš svoje. A kdyz jsi na pokoji, kde ti miminko nosí, tak ji mas uz vždy připravenou. Takže nikoliv. Měla jsem tez raději vše zabalené, ale zas jsem to jen přenesla dom. Stejne nepotrebujes zadne mycí prostředky a maji k dispozici perlan na mytí. Ale čisticí ubrousky bych si raději vzala. ALE URCITE SI VEZMI NĚCO NA BRADAVKY A OPRUZENINY, to dostaneš na opruzeniny jen takový vzoreček Bepanthenu. Ten ja s sebou měla. A urcite dalsi poporodni vlozky!!! Jestli muzu doporučit výborně jsou od BATIST FLOWER
Maji je i v Motole v lekarne ![]()
@Peka77 Ahojky, tak už to mám potvrzeno.. Bude to Dominik <3, ani jsem se nemusela ptát.. Měla jsem tam našeho zvědavého malého Myšáka.. Vsechno je v pořádku a po ultrazvuku, jsem se dočetla ze zprávy že váha mimi je 1506g
a odhadují 31+1
![]()
@nada 17 neni vubec zač ![]()
@Zdenča84 gratuluji k chlapeckovi
Mate hezké jméno
Nepovidej, malý byl zvědavý
Krásná váha a 32tt super
Musíš byt šťastná jako blecha vid ![]()
@Peka77 jj to jsem a moc.. Myšák si tam povidal s dr. A sestřičkou. Bylo to moc fajn, pořád chtěl ukazovat srdíčko
@Zdenča84 Gratuluji k chlapečkovi, broučkovi! ![]()
@Peka77 …a ještě - měla jsi dvě tašky? V návodu Motola píšou, že jedna je na porodní sál a jedna na potom.. takže mám zabalit dvě? Děkujeme!
Dneska by mi měl přijít balík z lékárny s věcmi pro mne - poporodní vložky, jednorázové kalhotky, vložky do podprdy a tak podobně.. moc sexy to nebude ![]()
@Viviannie Děkuji za přáníčko
. Tak to jsi celkem napřed.. Ja krom podprsenek nemám pro sebe ještě nic.. ![]()
@Zdenča84 to je sikulka šikovný ![]()
@Viviannie měla jsem 3, jednu pro malou, ale byla fakt zbytečná
Takže 2 stačí, jak pises na porodni sál a druhou na sestinedeli. Na ten porodni sál menší a vřele doporučuji až prijde porod, tak ať manzel/přítel/kdo bude u porodu vezme obě tašky raději.
Ja porodila v půl 3 ráno a tu tašku na oddělení sestinedeli mi manzel mohl přivézt až druhy den. Ne ze by to byla katastrofa, ale lépe byt připravena ![]()
Jelikož byl porod rychle, tak jsem ani boty do sprchy nevyuzila a sla tam bosky. Po klistyru člověk ani nema náladu je hledat. Zbaleno jsem měla dle popisu na stránkach v Motole
A jeste hroznovy cukr kvůli energii, kdyby náhodou. Ale ani jsem nebzdechla ![]()
JO HOLKY @Viviannie mi to připomněla, nezapomeňte VZÍT JEDNORÁZOVÉ KALHOTKY (kdyžtak vam 1 daji), ale pak uz je to na vas + VLOZKY DO PODPRSENKY A SAMO KOJICI PODORSENKU ( me 1 stačila
)
@Peka77 děkujeme…
jsi poklad, takové cenné rady..to se hodí. Jj po klistyru nemáš opravdu chuť hledat nic kolem.. Brrr. ![]()
Už se to ale krátí pěkně. Co ty a mimi, všechno v pořádku?
@Zdenča84 to mas pravdu
Jee vubec se nic nedeje, taky jsem byla rada za informace ![]()
Dekuji za optani. Zrovna dnes ma protivniu
A budeme muset začít s Espumisanem, trápí ji prdiky chudu ![]()
@Peka77 jezis..prdíky.. To znám, nám zabíral buď sab-simplex, nebo pupik. A my měly protivu včera, a to dost. Nejvíc večer, jak jinak..tak snad ji to brzy přestane… Jsem dnes nějak unavená.. Brrr, nemohu se probrat. ![]()
@Zdenča84 jen odpocivej a nabirej sílu, ono 2 rostaci to uz bude něco a podstatně větší zaber.
Dekuju, začala jsem ted s Espumisanem, snad pomuze a kdyžtak to proberu ve ctvrtek s dr. Opatrujte se
A dekuju za info, podívám se na to ![]()
@Peka77 Ahojky jak se máš? Co bříško, už to přešlo?
Jak se jinak máte? Myšák
@Zdenča84 jeste nee, bohuzel nas prdiky a kolika trápí stále
Jen se malá k tomu osypala
Tak jsem Espumisan vyměnila za Infacol, tak uvidim. A začala jsem ji dávat probiotika BioGaiu. Snad to chuderce pomuze. Dělame masáže, cvicime s nozkama. Ale zatim každy vecer pláče a neni ji pomoci. Tak jsem byla i smalou v obchodě a objednala jsem si tam nositko. Caboo se jmenuje, něco mezi šátkem a nositkem. Tak snad to zabere a nechala si nafouknout, až to vyjde ten gumoví míč. Vic uz nevim. A pak jen vydržet až se bude točit na brisko, i kdyz ma to ji tez dávám. No snad bude co nejdříve lépe ![]()
A co vy, jak se vede u vas?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.