Nový registrační formulář Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
21.10.15 16:13
@Janina81 píše:
@slavuska1
Sanitkou z Prahy zapad mame spadovou Pribram a tam jim po operaci meho taty teda zivot svuj a myho ditete nevěřim. Říkala jsem manzelovi, ze me musi hodit autem minimalne do Radotína. :lol:
ale zrovna porodka je prej v Příbrami dobrá. ale jestli ji nevěříš, tak proč ne :)
@Ráďa81 píše:
@Dianela sanitkou myslíš záchranku? Ono není nic jednoduššího než mít ty čísla připravené a zavolat si tam, jestli nemají stop stav, záchranka totiž není taxi a pokud nemáš vyloženě akutní problém, jako krvácení,… tak je to zneužití, to je jako bych si jí zavolala když mám kašel aby mě odvezla k dr.jinak nechápu registrace a to co popisuje zakladatelka je děs

to je pěkná blbost. s kašlem většina lidí doktora ani nepotřebuje, a drtivá většina lidí nepotřebuje hospitalizaci, pokud rodíš, je hospitalizace silně doporučená. já si ji zavolala, představa, jak se kroutím boletí ve stísněném taxíku, byla horší, enž kroucení bolestí v prostorné sanitce.
jasný, že k plánovanýmu císaři sanitkou ne, ale při akutním porodu to vidím jako úplně normální. já jela 2 krát, pokaždý se tvářili úplně normálně. ale zase abych to zdravotnictví tolik nezatěžovala, tak jsem mu ušetřila tisíce tím, že jsem u druhého tu hospitalizaci úplně odmítla, a po 2h jsme šli domů, a potřetí jsme šli domů po 24h, místo po 72 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
22.10.15 12:00

Tak jen abych uzavrela diskuzi, kterou jsem otevrela. Treba to bude nekomu uzitecne, až se sem podívá. Hlasim cerstve zpravy z me dnesni ranni registrace: zadařilo se! Fígl je v tom, že až budete trénovat vyplnování formuláře, nesmíte odklikávat tu ikonku „nejsem robot“. Protože prvních několik kliknutí to vašemu počítači věří a nechce to po vás ani žádný vyplňování obrázků, prostě vás to normálně pustí dál. Když ale tu ikonu naklikáte vícekrát během treninku, tak si vás to zapamatuje a začne to chtít vyplnovat ty obrázky. A to samozřejmě stojí hodně sekund. Zpočátku. Pak jsou ty obrázky čím dál těžší a težší, až nejdou prakticky vůbec splnit…a jste v háji.
Já to prokoukla, že mne ten jejich systém považuje za robota a registraci jsem druhý den zkusila z jiného počítače. Nevýhoda byla, že jsem na něm neměla natrénováno (jiná klávesnice a tak), ale jiná šance proste nebyla… z toho druhého počítače to po mně žádný obrázky nechtělo. Ze svého PC už jsem to pak nezkoušela, třeba to po čase odblokují a zas by to obrázky nechtělo, ale to jsem nemohla ráno riskovat zkoušet…to třeba zkusí některá z vás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
22.10.15 13:17

Bože, to je hrůza! Sice už mi o téhle praxi vyprávěla kamarádka, ale v té době jsem si to moc nepřipouštěla. Prý sehnala místo v Podolí, kam se taky v inkriminovanou dobu vydali (asi snad mhd) a doktor pry řekl „sice už rodíte, maminko, ale jste tu moc brzy, jeďte ještě domů“ 8o. Tak jeli. Situace se zdramatizovala, takže si obratem volala sanitku a v Podolí jí pak vůbec nechtěli přijmout. To už zakročil partner, takže si příjem nakonec vydupali…naprosto mě šokuje, že by rodící ženu nechali na ulici…stejně jako když jezdí po Praze sanitka a řeší, kam ten akutní případ šoupnout a lecky pak už je pozdě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
18.1.16 12:55

@makarka Chápu to tedy správně, že když budu nacvičovat vypnování údajů, tak na tlačítko Nejsem robot raději vůbec neklikat a kliknout na něj až když budu formulář vyplňovat vyloženě na ostro ve 14+0 a mělo by to být ok? Žádné obrázky a ostatní šaškárny? Chtěla jsem se podívat jak ty cedule atd vypadají, ale raději to asi teda nechám být a klikat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
18.1.16 13:30

@Ashia Obrázky budou i když na to klikneš poprvé, ale budou jednodušší. Mě se osvědčilo vypsat si potřebné údaje vedle do wordu nebo excelu a pak kopírovat. Ale klid, jde to zvládnout, už se mi to podařilo na dva porody a bez pomoci, držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
20.1.16 09:44

@Marfuscha Díky za info, mě se vypsané údaje už pak zobrazují jako uložené (zkoušela jsem vyplňovat formulář v září, ale nakonec to nedopadlo),ale zůstalo mi to tam uložené, takže stačí jen napsat první písmeno a už to tam mám předepsané :) čeká mě to za pár týdnů, tak snad budu nějaký den úspěšná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.1.16 16:39

@Ashia @Marfuscha no já když na to klikla poprvé v den registrace naostro z toho nového počítače, tak obrázek vůbec nebyl… otázka je, jestli to pak zas nezměnili nějak.
Každopádně čím víckrát člověk klikne, tím těžší ty obrázky jsou. A i ten nejjednodušší obrázek tě pár sekund zdržení stojí, což může být rozhodující při tom návalu co tam je, takže já bych na to při tréninku radši neklikala.
Nicméně druhý fakt je, že když jsem pak asi po měsíci od registrace ještě zkoušela pro zajímavost klikat z toho starého počítače, tak na první kliknutí bez obrázku, postupně lehčí obrázky a pak čím dál těžší…takže je docela možný, že si číslo tvýho počítače ten jejich systém pamatuje jen nějaký čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
20.1.16 17:01

@Ashia A v jakem prohlizeci si ti to pamatuje? Ty obrazky na poprve jsou hodne lehke, obtiznost se zvysuje postupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
22.1.16 21:00

@Cuddy Máme Google Chrome a máme tam nastavené takové to automatické zapamatování ( nevím jak přesně se to jmenuje), kolonky kde vyplňuješ třeba přihlašovací jméno (email, emimino, atd.), tak stačí napsat jen první písmeno a už to nabízí to zapamatované jméno a jen se na to klikne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
26.1.16 08:23

@Ashia tak automatické vyplňování doma ověřím :) jen nechápu, kde vidíte ty obrázky :think: zatím mám čas, jsem teprve 10+1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
26.1.16 12:23

@Zuzi_V Ty se právě objeví až klikneš na ten protirobotí čudlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
26.1.16 12:31

@Marfuscha já na to klikla a jen se to odfajfkovalo… Tak nevím, ale nechci si vyplácat lehčí obrázky, tak možná dobře, že se nezobrazily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
26.1.16 12:46

Aha, tak beru zpět, zobrazí se to až když odbouchneš tu registraci. Každopádně bych se toho nebála, největší stres byl stejně to vyplňování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
26.1.16 12:53

@Marfuscha jo tak to já zatím odbouchnout nemůžu-termín mám až 22.8., tak to udělám až pak na čisto až budu těch 14+0, snad se zadaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
26.1.16 12:58

A když ne napoprvé, tak máš týden na to, to zkoušet. Hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková