Nová SIM karta Vodafone

58
29.2.12 09:44

nová SIM karta Vodafone

Dobrý den. Manžel měl od práce výhodný tarif od Vodafonu, ale teď tam skončil, takže nám skončil i ten tarif. Přinesl mi novou SIM kartu a prý až přestane fungovat telefon, tak si ji tam mám dát a pak se uvidí (to nám řekl člověk, který to měl ve firmě na starosti). Takže mě teď telefon přestal fungovat, simku jsem vyměnila a nestalo se nic, jen mi to hlásí, že SIM karta má neplatnou registraci. Nevíte, co s tím? Jestli se to aktivuje nějak samo, nebo co. Mělo by jít o divokou kartu od Vodafonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenkaamimi
29.2.12 09:47

tak to vypadá, že jste přenášeli číslo že ? pokud po přenosu čísla nic nefunguje, nedošlo k přenosu ( je na to 10 dní ) a je třeba zavolat na linku péče o zákazníky do Vf a oni se podívají, a zjednají nápravu

• Citovat
  • Upravit
58
29.2.12 10:17

Tak na linku péče o zákazníky jsem volala, tam ty naše čísla vůbec nemají v evidenci, i když doteď jsme tam normálně měli tarif. Takže se to asi bude muset řešit přes manželova zaměstnavatele, protože firemní tarify mi prý nezjistí. To zase teda byla výhodná nabídka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
29.2.12 10:28

pokud to bylo firemní číslo, tak by Tě měli přepojit na odd pro firemní čísla, ale chtějí heslo pro komunikaci, což asi nevíš. je to teda blbý, protože ten přenos čísla není hned, tak možná by bylo lopší si vybrat nové telefonní číslo, záleží, kolik máš kontaktů. jestli jen pár, nebo třeba podnikáš a změna čísla je nemyslitelná. pokud by sis koupila nové číslo, tak je po starostech.

• Citovat
  • Upravit
58
29.2.12 16:59

A jak dlouho trvá ten přenos čísla? Já jsem si myslela, že když jsme u Vodafonu a vlastně jen změním tarif na tu divokou kartu a mám už novou simku, tak se to prostě jen aktivuje a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.1.13 09:44

Lidičky, prosím vás, mamka včera naprosto geniálním způsobem zlomil svou sim kartu (prý vyndavala baterku, nechápu, jak u toho mohla zničit i kartu :think: ) :zed: :zed: :zed:. Měla dobíjecí kartu na kredit, a veškeré papíry od ní vyhodila :zed: :oops: :zed:. Je možné získat nějak novou kartu se stejným číslem, nebo má smůlu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
11.1.13 10:00

@tterka ahoj, jestli je sa sim od vodafonu, stačí aby znala heslo nebo údaje k ověření a není problém vystavit duplikát, je to zdarma se stejným nastavením služeb a jestli má na kredit i se stejným kreditem, jen nebudou na sim kontakty. stačí zajít na jakoukoli pobočku vodafonu a má ji hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.1.13 13:48

@pavlushka Tak jsem tam mamce zaběhla, ale bohužel chtěli vědět, kdy přesně a kolik mamka dobíjela kredit. Což teda netuší - ví, kdy zhruba, ale pán chtěl přesné datum :roll:, takže máme smolíka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
11.1.13 18:20

@tterka pak jedině zkusit dobít a se vypravit znovu na pobočku, nebo kontaktovat operátora a až bude heslo, na pobočku dojít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová