Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci upozornit na uživatele nakupci122, který rozesílá hromadu negativních hodnocení obchodu na bazaru, aniž byste s ním kdy obchodovali, ála sám nabízí eskortní služby nebo plakat s naprosto sexistickým popisem, k jakému účelu si jej máte pořídit.
@Halamka já ho taky nahlásila, nechápu, jak mi někdo takový může poslat 8 negativních hodnocení v jednu dobu. A z jeho inzerátů je mi
. Navíc na SZ nereaguje, aby cokoliv vysvětlil. Že mi tak zkazil hodnocení, to je mi fuk.
![]()
Nechápu tohle @admin jak může kdokoli hodnotit prodejce, i když s ním žádný obchod neuzavřel… Možnost hodnotit by měl mít pouze kupující/prodávající po proběhlém obchodu a ne že si kdokoli napíše cokoli komukoli…
Nehledě na to, že @Nakupci122 se tu registroval dnes a očividně se jedná o vadného jedince…
Navíc mne velmi vulgárně uráží v soukromých zprávách a vyhrožuje dalšími negativními hodnoceními. V. u.l.
Sem se na něj chtěla podívat, kde má inzeráty. Muzete poslat odkaz?
@barbarossa Vůbec na něj nereaguj, je to asi psychicky nemocný člověk. Doplnil si do profilu děti a ty údaje také stojí za to.
Pošli vše @admin a ať smažou ty negativy. Je očividné a jasné, že jsou od ma.ora…
@barbarossa Víš co, to vůbec nemusí. Normální člověk pochopí, že to je úlet a věřím, že ti to promažou. On se tu dlouho neohřeje ![]()