Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtělů bych se zeptat, jestli je proti pravidlům Emimina, když mi někdo zde nabízí k prodeji určitý produkt? Ptala jsem se zde na radu ohledně mé „vady na kráse“ a jedna uživatelka mi jako rekci na můj dotaz nabídla pomoc, ale soukromě přes SZ, pokud mám zájem. Opravdu mě můj problém trápí, tak jsem jí napsala zprávu s prosbou o radu a pomoc a z její odpovědi jsem zjistila, že ona pomoc je produkt který ona prodává a její zákaznice jsou s ním prý velmi spokojené. Docela mě to dost mrzelo, že místo skutečné rady a osobní zkušenosti milá dáma je jen prodejce určitého produktu a nabízí mi ho k prodeji. Není to proti předpisům? Hledala jsem, ale nikde jsem se nedočetla. Děkuji.
@Twin_Star tak ona to nenabízí veřejně. Sama jste po ní chtěla, ať vám napíše, nevnucovala vám to. Pokud to nechcete, napište díky nechci nebo nereagujte.
@Twin_Star
Prodejkyň MLM nesmyslů je tady hafo. Protože přivýdělek z domu.
A ty skvělé zkušenosti z okolí má každá.
Smažu ignoruju, nemá to smysl. Takovým lidem nepovíš, že to co dělají je blbost a všechny jen obtěžují, že napíšou, že více jen do SZ (to je to tajemství?).
Ty jsi dáreček teda ![]()
Lidi většinou pracují s produktem, se kterým mají dobrou zkušenost. Pokud zájem nemáš, řekni nemám a vyřízeno, ne?
Já bych byla ráda, kdyby mi na můj problém někdo něco poradil. Pak bych se rozhodla, zda si to vzít od tohohle člověka nebo hledat jiného.
@jenny.fields Proč bych měla být dáreček?
Já bych byla vděčná za vlastní názor a zkušenosti s produktem. Že jsou spokojené její zákaznice je mi k ničemu.
A co vlastne resis? Verejne nic nenabizi a soukrome mas vzdy moznost odmitnout. Mne tu jedna pani svym produktem pomohla, jsem zpetne rada, ze mi ho navrhla.
@Twin_Star píše:
@jenny.fields Proč bych měla být dáreček?Já bych byla vděčná za vlastní názor a zkušenosti s produktem. Že jsou spokojené její zákaznice je mi k ničemu.
Takže bys chtěla, aby ti pomohla zadarmo? V tom je problém?
@Poison Eve Řeším, protože mě to naštvalo a zklamalo. Já jsem samozřejmě za nabídku produktu ráda, ale jen pokud ho doporučuje zákaznice a ne prodejce.
Vidím, že tady člověku nadávají za cokoliv, na co se zeptá. ![]()
@Twin_Star píše:
@jenny.fields Proč bych měla být dáreček?Já bych byla vděčná za vlastní názor a zkušenosti s produktem. Že jsou spokojené její zákaznice je mi k ničemu.
A ty si myslíš, že někdo nabízí něco, co nepomáhá? A že i přesto má spoustu zákazníků?
Druhý věc je, zda to pomůže tobě. Jsou různé systémy s prodejeme třeba potravinových doplňků-aloe a spol, které pomohou hodně lidem, ale další spousta lidí nezaznamená žádný efekt. Nemusí to být MML, stačí z lékárny na imunitu.
Takže místo toho, aby ti řekla svou zkušenost, řekla zkušenost většího množství lidí ![]()
Máš možnost ji odmítnout, vlastně nechápu, co ti na tomhle vadí.
Za mne je zkušenost jednoho člověka nic, zkušenost třeba desítek lidí menší nic, pak budu dál pátrat na internetu a pokud najdu stovky lidí, tak se nad tím zamyslím.
@hanka.br. A ty si za svoje rady tady necháváš platit? Já pokud mám zkušenost s něčím, ráda pomohu a zadarmo. ![]()
@Twin_Star píše:
@hanka.br. A ty si za svoje rady tady necháváš platit? Já pokud mám zkušenost s něčím, ráda pomohu a zadarmo.
A ona se snažila pomoci, řekla ti, že dobrou zkušenost má spousta jejich klientů, ne jen ona, ne?
A že ti zrovna řekla, že to dělá i ona, proč by ne. Speciálně když by to byly věci typu praní, čištění, potravinové doplňky…můžeš volit ji nebo desítky dalších stejných, rozdíl v tom nebude ![]()
@Twin_Star Nadava? A kde?
Ps mrkni ma to, zda tu uzivatelka komunikuje, pokud ne, je tu kvuli prodeji, pokud tu komunikuje, je to o necem jinem
@jenny.fields Jednalo se o kosmetický produkt a to ne nijak levný.
@Twin_Star No a co teda řešíš? Nabídla ti pomoc a je jen na tobě jak se rozhodneš ne? Nechápu co ti vadí na její nabídce, jasně že zadarmo ti nikdo nic nepošle. ![]()
@Twin_Star píše:
@hanka.br. A ty si za svoje rady tady necháváš platit? Já pokud mám zkušenost s něčím, ráda pomohu a zadarmo.
Za rady si platit nenechávám, ale pokud rada nestačí a na svůj problém potřebuji produkt, nepředpokládám že ho dostanu zdarma. A budu moc ráda, když mi takový produkt někdo nabídne.