Nabídka produktů na Emiminu

1589
8.1.17 09:39

Nabídka produktů na Emiminu

Chtělů bych se zeptat, jestli je proti pravidlům Emimina, když mi někdo zde nabízí k prodeji určitý produkt? Ptala jsem se zde na radu ohledně mé „vady na kráse“ a jedna uživatelka mi jako rekci na můj dotaz nabídla pomoc, ale soukromě přes SZ, pokud mám zájem. Opravdu mě můj problém trápí, tak jsem jí napsala zprávu s prosbou o radu a pomoc a z její odpovědi jsem zjistila, že ona pomoc je produkt který ona prodává a její zákaznice jsou s ním prý velmi spokojené. Docela mě to dost mrzelo, že místo skutečné rady a osobní zkušenosti milá dáma je jen prodejce určitého produktu a nabízí mi ho k prodeji. Není to proti předpisům? Hledala jsem, ale nikde jsem se nedočetla. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65677
8.1.17 09:49

@Twin_Star tak ona to nenabízí veřejně. Sama jste po ní chtěla, ať vám napíše, nevnucovala vám to. Pokud to nechcete, napište díky nechci nebo nereagujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
8.1.17 09:54

@Twin_Star
Prodejkyň MLM nesmyslů je tady hafo. Protože přivýdělek z domu.

A ty skvělé zkušenosti z okolí má každá.

Smažu ignoruju, nemá to smysl. Takovým lidem nepovíš, že to co dělají je blbost a všechny jen obtěžují, že napíšou, že více jen do SZ (to je to tajemství?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.1.17 09:55

Ty jsi dáreček teda :roll:
Lidi většinou pracují s produktem, se kterým mají dobrou zkušenost. Pokud zájem nemáš, řekni nemám a vyřízeno, ne?

Já bych byla ráda, kdyby mi na můj problém někdo něco poradil. Pak bych se rozhodla, zda si to vzít od tohohle člověka nebo hledat jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
8.1.17 09:56

@jenny.fields Proč bych měla být dáreček? :roll: Já bych byla vděčná za vlastní názor a zkušenosti s produktem. Že jsou spokojené její zákaznice je mi k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
8.1.17 09:58

A co vlastne resis? Verejne nic nenabizi a soukrome mas vzdy moznost odmitnout. Mne tu jedna pani svym produktem pomohla, jsem zpetne rada, ze mi ho navrhla.

• Citovat
  • Upravit
30422
8.1.17 10:00
@Twin_Star píše:
@jenny.fields Proč bych měla být dáreček? :roll: Já bych byla vděčná za vlastní názor a zkušenosti s produktem. Že jsou spokojené její zákaznice je mi k ničemu.

Takže bys chtěla, aby ti pomohla zadarmo? V tom je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
8.1.17 10:02

@Poison Eve Řeším, protože mě to naštvalo a zklamalo. Já jsem samozřejmě za nabídku produktu ráda, ale jen pokud ho doporučuje zákaznice a ne prodejce.

Vidím, že tady člověku nadávají za cokoliv, na co se zeptá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.1.17 10:03
@Twin_Star píše:

A ty si myslíš, že někdo nabízí něco, co nepomáhá? A že i přesto má spoustu zákazníků?
Druhý věc je, zda to pomůže tobě. Jsou různé systémy s prodejeme třeba potravinových doplňků-aloe a spol, které pomohou hodně lidem, ale další spousta lidí nezaznamená žádný efekt. Nemusí to být MML, stačí z lékárny na imunitu.

Takže místo toho, aby ti řekla svou zkušenost, řekla zkušenost většího množství lidí :nevim:
Máš možnost ji odmítnout, vlastně nechápu, co ti na tomhle vadí.
Za mne je zkušenost jednoho člověka nic, zkušenost třeba desítek lidí menší nic, pak budu dál pátrat na internetu a pokud najdu stovky lidí, tak se nad tím zamyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
8.1.17 10:03

@hanka.br. A ty si za svoje rady tady necháváš platit? Já pokud mám zkušenost s něčím, ráda pomohu a zadarmo. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.1.17 10:07
@Twin_Star píše:
@hanka.br. A ty si za svoje rady tady necháváš platit? Já pokud mám zkušenost s něčím, ráda pomohu a zadarmo. 8o

A ona se snažila pomoci, řekla ti, že dobrou zkušenost má spousta jejich klientů, ne jen ona, ne?
A že ti zrovna řekla, že to dělá i ona, proč by ne. Speciálně když by to byly věci typu praní, čištění, potravinové doplňky…můžeš volit ji nebo desítky dalších stejných, rozdíl v tom nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
8.1.17 10:10

@Twin_Star Nadava? A kde?

Ps mrkni ma to, zda tu uzivatelka komunikuje, pokud ne, je tu kvuli prodeji, pokud tu komunikuje, je to o necem jinem

• Citovat
  • Upravit
1589
8.1.17 10:10

@jenny.fields Jednalo se o kosmetický produkt a to ne nijak levný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
8.1.17 10:16

@Twin_Star No a co teda řešíš? Nabídla ti pomoc a je jen na tobě jak se rozhodneš ne? Nechápu co ti vadí na její nabídce, jasně že zadarmo ti nikdo nic nepošle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
8.1.17 10:16
@Twin_Star píše:
@hanka.br. A ty si za svoje rady tady necháváš platit? Já pokud mám zkušenost s něčím, ráda pomohu a zadarmo. 8o

Za rady si platit nenechávám, ale pokud rada nestačí a na svůj problém potřebuji produkt, nepředpokládám že ho dostanu zdarma. A budu moc ráda, když mi takový produkt někdo nabídne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová