Nabídka produktů na Emiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
8.1.17 10:17
@Twin_Star píše:
@jenny.fields Jednalo se o kosmetický produkt a to ne nijak levný.

takže ti ho vlastně měla poslat levně nebo zadarmo, ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.1.17 10:20
@Twin_Star píše:
Chtělů bych se zeptat, jestli je proti pravidlům Emimina, když mi někdo zde nabízí k prodeji určitý produkt? Ptala jsem se zde na radu ohledně mé „vady na kráse“ a jedna uživatelka mi jako rekci na můj dotaz nabídla pomoc, ale soukromě přes SZ, pokud mám zájem. Opravdu mě můj problém trápí, tak jsem jí napsala zprávu s prosbou o radu a pomoc a z její odpovědi jsem zjistila, že ona pomoc je produkt který ona prodává a její zákaznice jsou s ním prý velmi spokojené. Docela mě to dost mrzelo, že místo skutečné rady a osobní zkušenosti milá dáma je jen prodejce určitého produktu a nabízí mi ho k prodeji. Není to proti předpisům? Hledala jsem, ale nikde jsem se nedočetla. Děkuji.

co na tom není rada a zkušenost? Také něco prodávám a když si zákaznice pochvalují mé výrobky a jsou s nimi spokojené a nadšené, ráda to sdělím i druhým…

Jinak proti předpisům to není, není to ani nevyžádaná rada, ani reklama… tys měla zájem, ona odpověděla, nabídla, neudělala to veřejně, ale soukromě jako odpověď na tvoji žádost…

Lidi, proboha, co to s vámi je? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
8.1.17 10:46

Božemariapanno, nechci ten produkt zadarmo přece! Ale rozhodně nepůjdu a nekoupím si ho za dva tisíce od někoho, kdo ho prodává na tajňačku přes SZ, protože mi tvrdí, že zákaznice jsou přece spokojené, ale takové velké peníze dám jen za produkt, který mi někdo doporučí z vlastního přesvědčení a ne z vidiny výdělku na někom, kdo má akutní problém. Nevím, co je na tom k nepochopení.

Může se prosím @admin vyjádřit opravdu k tomu, na co se zde ptám? Tohle byl dotaz pro admina. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
8.1.17 10:50
@Twin_Star píše:
Božemariapanno, nechci ten produkt zadarmo přece! Ale rozhodně nepůjdu a nekoupím si ho za dva tisíce od někoho, kdo ho prodává na tajňačku přes SZ, protože mi tvrdí, že zákaznice jsou přece spokojené, ale takové velké peníze dám jen za produkt, který mi někdo doporučí z vlastního přesvědčení a ne z vidiny výdělku na někom, kdo má akutní problém. Nevím, co je na tom k nepochopení.Může se prosím @admin vyjádřit opravdu k tomu, na co se zde ptám? Tohle byl dotaz pro admina. Děkuji.

No a ona tě nutí si ho koupit? Posílá ti ty zprávy soustavně? Obtěžuje tě? Nebo já fakt nechápu, o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
8.1.17 11:32
@Twin_Star píše:
Božemariapanno, nechci ten produkt zadarmo přece! Ale rozhodně nepůjdu a nekoupím si ho za dva tisíce od někoho, kdo ho prodává na tajňačku přes SZ, protože mi tvrdí, že zákaznice jsou přece spokojené, ale takové velké peníze dám jen za produkt, který mi někdo doporučí z vlastního přesvědčení a ne z vidiny výdělku na někom, kdo má akutní problém. Nevím, co je na tom k nepochopení.Může se prosím @admin vyjádřit opravdu k tomu, na co se zde ptám? Tohle byl dotaz pro admina. Děkuji.

Doufám, že to proti pravidlům není, už takhle se tady nemůže skoro nic, proboha neblázněte ženský. Jsme svobodná země, paní byla natolik slušná, že to nepsala veřejně (to by proti pravidlům bylo), psala to do soukromé zprávy.

Máte teď prostě možnost, buď byste o tom produktu nevěděla vůbec, nebo o něm víte od prodejce, je teď jenom na vás, jak s tím naložíte. Pokud se nikdo se zkušenostmi s produktem neozval, prodejkyně chtěla asi aspoň nějak pomoci, neboť i věc jako informovanost je důležitá.

Jinak vás opravdu NIKDO nenutí si to koupit. Lidský rozum napovídá si to nějakým způsobem ověřit, jak kvalitu produktu, tak spokojenost s ním jiných lidí. To, že vy to berete jako absolutně nemožnou věc, to už je váš problém. Mohla jsi napsat o kontakt na ty spokojené zákaznice, podle toho bych se řídila. Co je na tom za problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
8.1.17 11:35

Asi nejde o nic teda. Zavřeme diskuze, nic tu neřešme. A bude klid. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
8.1.17 11:55

Prostě ti nabídla produkt, o ktrém je ona přesvedčena že funguje a prodává ho, co je na tom zakázaného? Ty to bereš tak že se chce na tobe nabalíkovat, ale pani se tim třeba živí a chtěla ti pomoct :nevim: Nepřipadá mi to nějaké zakázané, je problém napsat DĚKUJI ALE NEMÁM ZÁJEM-NEJSEM PŘESVĚDČENA ŽE PRODUKT MI POMŮŽE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
8.1.17 12:04

@Twin_Star

Dobrý den,

pokud uživatelka hromadně nespamuje hromadně v SZ nebo v diskusích, ale ozvala se vám na základě vaší reakce, nejedná se dle nás o porušení pravidel. Je pak na vás, jak situaci a důvěryhodnost výrobku vyhodnotíte. :kytka:

Hezký den
Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
8.1.17 12:16

@admin Děkuji za odpověď. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
8.1.17 18:05
@Twin_Star píše:
@jenny.fields Proč bych měla být dáreček? :roll: Já bych byla vděčná za vlastní názor a zkušenosti s produktem. Že jsou spokojené její zákaznice je mi k ničemu.

Hlavně spokojené zákaznice jsou často neexistující zákaznice každého prodejce :lol:
Stejně tak každý prodejce čekoholiv má doma daný telefon/lednici/pračku/mikrovlnku. Případně to má manželka/přítelkyně (manžel/přítel).
Na tohle fakt nebrat ohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.1.17 18:12
@Twin_Star píše:
@jenny.fields Jednalo se o kosmetický produkt a to ne nijak levný.

Hm, to je těžké zvlášť u takových produktů. Někomu sedne, někomu ne.
JEdnou jsem si koupila mooc drahou řasenku, že byla hypoalergenní, hrozně moc recenzí, že jim nevadí na oči. A mě vadila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová