Nové bydlení - bude mi chybět cvrkot kolem mě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16931
11.9.18 12:41
@Anonymní píše:
Stěhovat se teprve budeme. Ono je to tam hezký a časem domky asi přibudou. Děti máme 12 a 7 let.Je to taková asi nostalgie, že po letech opouštím to co mám ráda. Že vyjdu ven na zahradu, kde kolem nic moc není a už neuvidím tam toho nebo nepokecám se sousedou. Jaká bude konečná reakce, až se přestěhování zrealizuje, nevím. Třeba to ze mě spadne a budu si to užívat, ale moc tomu zatím nevěřím. děkuji všem za slova podpory :lol:

Děti to přivítají :palec: Ve mě se uplně probudila hospodynka a začala jsem pěstovat a zpracovávat home made výrobky :lol: šlo to pozvolna, nejdříve truhlíky, pak první malý záhon, letos už jsme ho prodloužili a příští rok budu dodělávat ještě jeden :lol: Z Pražské workoholičky frk v domácí putku co vodí děti na folklor :mrgreen:

Já mám třeba pocit, že život před venkovem byl takový neuplný, jakoby vakuum bez hlubších vztahů, uspěchaný a falešný. Ted mám pocit, že žiju intenzivněji :nevim: Strašně jsem se zklidnila, zrelaxovala. :mrgreen: Tak přeji, aby jsi to měla taky tak.

A novostavbu závidím. My dva roky rekonstruovali 30letý domek :lol: a zase bych to udělala jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
11.9.18 13:26

omyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.18 14:12

neboj, ze začátku to bude nezvyk, ale pak asi nebudeš litovat .-) Zastavuje se teď opravdu všude.. já si myslím, že lepší být v baráčku než v paneláku.. pořád to řešíme :-) a nějak se nedokážeme rozhoupat… říkám si, abychom nelitovali, že děti pak budou chtít třeba studovat v Praze a my zůstaneme v baráčku sami .-) A já bych zase chtěla samostatný baráček a ne žádný satelit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí