Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
vcera mi prisel do ruky letak z intersparu a carrefouru a je jsou tam v akci nove plinky pampers ( maji oranzovy obal , je tam nakresleny slunicko s mesicem a jmenujou se Sleep & Play ) jo a stoji 249 kc / 52 ks ( 7-18 kg.)
Znate je nektera?? to jsou plinky na noc ?? Diky
Maty
Jo a divala jsem se i na stranky pampers a nic.. vubec je tam nemaji..
Ahojky,
ten leták mě také zaujal. I cena se zdá být dobrá vel. 3-6kg 3,70 Kč, což je OK. Podle mě budou jak píšou pro hru na den i na spinkání.
Já je asi zkusím koupit.Snad budou dobrý.Uvidíme.le taky bych byla raději kdyby prvně někdo napsal svou zkušenost.
Ahojky, zrovna dneska jsem si tyto plínky koupila, jsou trochu tenčí než Active baby, zatím nám posloužili jen na čůrání a dobrý.Řekla bych, že to bude levnější varianta pamprsek něco jako mají huggisky.
Hosteska u předváděčky nám rovnou řekla, že když používáme normální Pampersy, tak s těma novýma nebudeme spokojeni. Mají mnohem tenčí absorbční jádro, aby se ušetřilo na ceně a vyšlo se vstříc i nízkopříjmovým skupinám. I když se mi ani tak o moc levnější nezdají…
ahoj,
já jsem je koupila a hned zkusila a musím říct nic moc, malé je 10 měsíců a celou dobu používám hugisky a nestalo se mi že by něco vyteklo, což se mi 2× stalo u těchto pampers, takže se vrátím zpět k hugiskám.
pá.
lenka
Ja jsem zkousela dat male pampers sleep and play posledni dve noci a jsem spokojena. Rano byla plena plna, ale neprotekla a take jsou tenci. Pri prirovnani k vlozkam bych rekla, ze to jsou alwaysky. Pocitam s tim, ze ted delaji reklamni akci, tak jsou levnejsi, ale pozdeji zdrazi.
Dokud nezdrazi, tak jse budu male davat, potom se vratim k rosmannkam.
Jeste musim dodat, ze u nas slavi uspech vsechny pleny, mala nema problem s opruzeninami ani s velkymi dijony. Proto se mi libi, ze nove pampersky jsou tenci.