Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky ![]()
taky se všelijak snažím nemyslet na mimi, ale moc se mi nedaří. Jsem doma v invalidním důchodě takže mám více času a už mi z toho taky hrabe ![]()
Jsem ráda, že jsem vás tady našla jako moje poslední záchrana. Sdělená starost poloviční ne? Tak snad mi to pomůže od špatných myšlenek.
xmerssy a jinak s tim bordelem tak se stav uklidit u me,nejak nic ted nestiham delala sem 2 rani 12cky a ted sem dorazila z prace akorat dam spat deti a pak sebe
xmerssy a jinak s tim bordelem tak se stav uklidit u me,nejak nic ted nestiham delala sem 2 rani 12cky a ted sem dorazila z prace akorat dam spat deti a pak sebe
A co ty dvojcata?Ty je hlidas?A kdy mas ocekavanou MS?Zitra se testuj znova, ale to vazne parada!!!!!!!!!!!!!Co pritel uz ti odjel?
mno ze sem dala test a objevila se silna svetla druha carka takze nevim zda jo ci ne
No jo proste uz si tehulka
, ak dy to mas dostat?Ted nekdy?A jak se citis?Neco neobvykliho?Neni ti spatne?Nejak to musis poznat ne?Delala sis jen jeden test zatim?Co deticky uz spinkaji?
Aha, asi je to narocny ze starat se o dvojcatka…Obdivuju te…Zuzli zitra si udelej dalsi test a hned mi dej vedet, mam zitra volno…a kdy ze koncis v te praci?