Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V tom maji doktori pravdu, cim driv tim lip, ja osobne bych taky nic neodkladala, pokud nam se do roku nezadari zavitame do CAR taky.A osobne se mi nejvic zamlouva Repromeda…
xmerssy, neboj do 30 času dost. Když půjdeš do CAR a nebudeš na nic čekat tak to doktoři určitě zmáknou brzo. Moc to s těma bylinama nepřeháněj ať ti z toho není špatně. Mimochodem já taky papám bylinky, ale na něco jinýho. Tak snad mi to taky pomůže.
mno tak se pridam s tim vekem me je teda 21,slavěno pokud se to da zvladnout budu jen rada,myslim ze moc doktoru nadsenech nebude ale co mimco je mimco a pritel taky uz neni nejmladsi
Já si kupuji výtažek z pupenů. Doktorka na imunologii mě ji jenom schválila prý lichořeřišnici užívá taky, ale to mě řekla až pak.
Tady na té lahvičce je napsaný cituji: antibiotikum na močové a dýchací cesty-během 2 měsíců likviduje v těle většinu choroboplodných baktérií.
ty joo mno ja neberu nic jen sem si koupila cem em ci jak se to pise a pak tu kyselinu listoivou po pripadne tehotenstvi
Holky jsem uz hrozne unavena, takze pujdu hajat, preji vsem hezky vecer a dobrou noc a zitra zase tady a Zuzli, uzij si zitrejsi vylet..papa
jee ahoj dani, dlouho si tu nebyla, hledala jsem te i ve snazilkach a ty nikde…jak se mas?jak pokracuje snazeni?
Ahoj,xmersy.No snazeni nic moc,v tech nejlepsich dnech,jsme mela drahou polovicku pryc,tak budu doufat,ze nejaka mrska vydrzela a pockala si na vajicko nekde v utrobach,ale nevim nevim.
Kdyz tak holt zase pristi mesic.Tento tomu nedavam moc nadeji.
A co u tebe noveho???Jsem zvedava ![]()