Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojíky,tak sem tu zase mezi vámi,s přítelem sme začli pracovat na miminku tak snad se už brzy podaří.máte někdo nějaký skoro 100% aby se zadařilo?
Musíte souložit, pak je to skoro 100%.
Nicméně přeju hodně štěstí, ať se brzy zadaří.
Největší šance je když budete provozovat pohlavní styk s výstřikem dovnitř… ![]()
Souložit každý den tak 3-4 dny před očekávanou ovulací a 3-4 dny po ní - nejlíp před spaním a pak už ani na wc nechodit a hlavně nikam nevstávat. 7 měsíců, než jsem tohle vyzkoušela ne a ne otěhotnět a pak ejhle
. No a tedka mi stačil pouze měsíc ![]()
Martin_a:no to je sice fajn rada,ale jak nikam nechodit?Jak se zajdu po tom umýt?
![]()
Davmi, to chce rucnik mezi nozky a nebo „staci utrit“ papirovymi kapesnicky ![]()
dusicka:jo,tak to bych nepřežila,já bych pak asi neusla,kdybych nebyla umytá
![]()
davmi, no to jsi teda pekna cita
To my si nekdy nestihnem ani poprat dobrou noc a jsme tuhy ![]()
dusičko:jo čistota půl zdraví
Né,vážně,na tohle jsem fakt cíťa,furt mám pak pocit,že ležím v něčem „lepkavém“
![]()
![]()
To mě dneska fááákt pobavilo
![]()
No ale budiž, já dělala PO stojky
![]()
Ahoj holky, musla jsem se smát, když jsem četla „nikam nechodit“
, ale chápu jak to bylo myšleno.
Já, ač jsem taky „cíťa“, tak už mám dvě děti a „nikam jsem nechodila“ jen tak 15 min PO, ale pak už jsem teda do koupelny šla
.
Ale je fakt, že pochod Praha-Prčice bych pak neťapala, abych ty mršky bičíkovce zbytečně netřásla k zemi
.
Tak já ihned po každým aktu letím do koupelny a zuřivě se sprchuji, jinak bych zešílela. Cíťa možná jsem, ale taky jsem ráda čistá.
Nicméně děti mám už dvě, takže si nemyslím, že by sprcha něčemu zabránila. ![]()