:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5499
13.2.08 19:41

:D :D hezký,ale měla sem na mysli zda denne nebo obden jinak diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
13.2.08 19:56

Zuzlíne, asi tě zklamu, 100% návod neexistuje. Prostě když se zadaří, tak se zadaří, já bych hlasovala pro frekvenci obden a hlavně z toho nedělat vědu :) , protože pak ty nervíky pracují a nedaří se.
Můj manžel má heslo, že hlavně by si člověk to plození měl užít a já s tím souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
13.2.08 20:04

Zuzlína:taky bych byla spíš pro obden,ale je to o štěstí…hlavně jak psala pets na to moc nemyslet,čím víc se na to upneš,tím to je horší :roll:
Taky jsem slyšela,že si některé holky po aktu strkají prst dovnitř,aby to jako potlačili dál,tak nevím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
13.2.08 20:38

Když mi se začali snažit, tak jsem hledala veškeré možné info. A MUDři se shodují v jednom - pravidelný pohlavní styk, cca 3× týdně a být v pohodě. Žádné stojky, prsty aspol. nepomáhají :lol: :lol: Nám se tedy zadařilo napoprvé, což je pravděpodobnost cca 15 %. Takže nezoufat a dát tomu čas.

A k té vaší diskusy o sprše - co máme mimčo, tak jsem poté tak mrtvá, že nějaká sprcha mne vůbec nezajímá. Máme u postele krabici kapesníčků, já jich hromadu vypatlám, naházím na zem, kde je ráno taťka sbírá (to je jeho práce :lol: ). Ale dřív jsem taky vždy letěla do sprchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.2.08 09:22

No my to s přítelem poslední měsíc taky dělali tak že jsem po tom radši hned usla abych nikam nešla a ještě jsem si dávala polštářek pod dupku a navíc jsme to zkusili u prostřed MS. Vím že je to nehygienické, ale jednou mi někdo poradil, že některé ženy otěhotní v průběhu MS no a nám se to asi podařilo jelikož 4 den MS jsem otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
14.2.08 11:17

tyy jooo :D mno po pravde jako nespechame na to,jak rikam bud se povede nebo ne,oba mame spoustu casu.mame jeste jiny zajmy nez delani deti,mam doma jeste 6 lety holky takze to je taky mazec,chteji bratricka,tak co jim to nesplnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
18.2.08 18:43

Ahoj holky jsem tu dnes poprve, a teda koukam, my nemuzeme otehotnet a uz vim proc, no protoze hned po tom jsem valila na zachod a pak do sprchy…no tak pristi mesic to budeme zkouset jinak :D …no a Petko to je neco otehotnet v prubehu MS, to taky vyzkousime…drzim vsem palecky at se vsechny brzy dockame :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
19.2.08 11:01

No je to zvláštní otěhotnět v průběhu MS. Nikdy by mě to nenapadlo. Dali jsme na radu a třetí den MS jsme to riskli a milovali se no a další den už MS nebyla pouze ty tři první dny, ale mě vůbec nenapadlo že bych mohla otěhotnět. Jak jsem pak zjistila jak dlouho jsem těhotná tak jsme to spočítali a podle výpočtu jsme zjistili že jsem otěhotněla 4 den MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
19.2.08 11:06

Zitra se testuju, pokud to nevyjde, budeme zkouset v prubehu MS taky, ja to totiz s tou ovulaci mam nejaky divny…proste ji nejak nedokazu podchytit.Takze budeme muset zkouset porad…drina :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí