Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj spolusnažilky, mohu se Vás zepatat na Vaše zkušenosti s clomhexalem a ostatními preparáty majícími za úkol pomoci ovulaci? Behu zrovna clomhexal druhý měsíc a jsem z toho dost rozpačitá.
Mám totiž naprosot fyziologický výtok, ale v množství, které by při jiné barvě stačilo na menstruaci. Infekce žádná. A trvá od menses do menses.
Kromě toho mě po nasazení léku a pak těsně před menses bolí prsa, ale strašně. Mám poměrně vysoký práh bolesti, ale kurňa, spát se přitom nedá, pracovat taky ne a o tom, co bychom měli dělat ve dvou, ani nemluvím.
Nesetkala jste se s tím některá? Gynekolog krčí rameny. Nechce se mi prášky vy:,–(it (už mám na tento měsíc naštěstí jen jeden), ale musím být aspoň práce schopná, nebo mě šéf zabije as já pak zabiju manžela.
Díky
Petra
Peti…já už Clomhexal beru 5-tý měsíc…a výtok mám taky…furt má člověk pocit, že je počuranej
(ale né celý měsíc…jen kolem OVU a pak těsně před MS) a prsa…mám sice citlivější…ale není to tak hrozný
Ahoj, ja jsme brla Clostilbegyt a prsa jsem mela citliva pred MS a to dost silene. Jinak vytok zadny.
PetroV …tak to je pěkné ..zkušenosti s tím zatím nemám, ale začnu brát Clomhexal příští měsíc po prvé..tak jsem zvědavá, jak na něj moje tělo bude reagovat