Clomhexal a spol.

212
13.2.08 13:08

Clomhexal a spol.

Ahoj spolusnažilky, mohu se Vás zepatat na Vaše zkušenosti s clomhexalem a ostatními preparáty majícími za úkol pomoci ovulaci? Behu zrovna clomhexal druhý měsíc a jsem z toho dost rozpačitá.

Mám totiž naprosot fyziologický výtok, ale v množství, které by při jiné barvě stačilo na menstruaci. Infekce žádná. A trvá od menses do menses.

Kromě toho mě po nasazení léku a pak těsně před menses bolí prsa, ale strašně. Mám poměrně vysoký práh bolesti, ale kurňa, spát se přitom nedá, pracovat taky ne a o tom, co bychom měli dělat ve dvou, ani nemluvím.

Nesetkala jste se s tím některá? Gynekolog krčí rameny. Nechce se mi prášky vy:,–(it (už mám na tento měsíc naštěstí jen jeden), ale musím být aspoň práce schopná, nebo mě šéf zabije as já pak zabiju manžela.

Díky

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3901
13.2.08 13:13

Peti…já už Clomhexal beru 5-tý měsíc…a výtok mám taky…furt má člověk pocit, že je počuranej :oops: (ale né celý měsíc…jen kolem OVU a pak těsně před MS) a prsa…mám sice citlivější…ale není to tak hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
13.2.08 13:16

Ahoj, ja jsme brla Clostilbegyt a prsa jsem mela citliva pred MS a to dost silene. Jinak vytok zadny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
13.2.08 13:27

PetroV …tak to je pěkné ..zkušenosti s tím zatím nemám, ale začnu brát Clomhexal příští měsíc po prvé..tak jsem zvědavá, jak na něj moje tělo bude reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí