Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, založila jsem toto téma proto, abych svoje první těhulkování neprožívala sama. Je na tom někdo stejně jako já? ![]()
termíny porodů:
1.8. Menzy (chlapeček)
3.8. Broukenka (chlapeček)
11.9. Hemera
18.9. Jakke
26.9. Janička (holčička)
3.10. Šári (holčička) a Vodolejka (chlapeček)
4.10. Miriska (holčička)
12.10. Luciferkak (holčička)
20.10. Michlea
23.10. Sančíz (holčička)
30.10. Deiska
11.11. Keisi
26.11. Manca
Příspěvek upraven 08.06.11 v 14:23
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojky,já pořád nevěděla jestli mám založit diskuzi nebo jestli se někdo najde
tak já se přidávám ![]()
taky jsem tu nová a zvědavá
já bych měla rodit na konci září. zítra jdu poprvé na kontrolu na gyndu a už se nemůžu dočkat, třeba už bude prckovi bít srdíčko ![]()
ja uz to mam za necele 4tt
a uz budu mit mimiska v naruci
a kde budete rodit??
Ja sem pražanda a vybrala sem si PODOLI
Kamoska si kolin chvalila
![]()
ahojky, já jdu v páte na první kontrolu..už se nemůžu dočkat..je to jako věčnost..
Marbuli tak to máš krásné..to už to máš za dveřma ![]()
taky ani newis jak moc se tesim az to stesticko
budu mit v naruci ![]()
Jee, ja se na tu kontrolu taky nemuzu dockat. Snad dostanu same dobre zpravy. Marbuli, Podoli je urcite fajn, moderni, s tim je trochu problem v tom Nymburce, nemaj ani vytah. A Kolin mi kamoska, co tam rodila v srpnu loni, taky docela chvalila. Moni, a mas uz nejake priznaky? Ja akorat o pul cisla vetsi
a bolava prsa a sem tam poboli brisko. Takze zatim pohoda.
Ahojky holky
tak se k vám také přidávám, dnes jsem byla na gynekologii, měla jsem mít preventivní prohlídku, ale pro naše velké štěstí mi bylo oznámeno vzhledem k vynechané MS a mým testíkům, které vyšly pozitivní, ať se dostavím v pátek na ultrazvuk, zítra jdu na HCG testy. Moc si přejeme ať to vyjde a můžu si s váma tady psát a vyměňovat nějaké poznatky atd, tak snad už se zavrtal bobišek…snažili jsme se asi od října 2010, takže jsme rádi, že to vyšlo tak brzy, ale jak jsem pořád napjatá
v kolikátém jste týdnu těhotenství? Všem hodně štěstí a velké gratulace! ![]()
Tak snad ti to vyjde a mimisek se zavrtal,drzim
Jinak ja mam 37tt ,takze ja uz to mam za par ![]()
No tak držím pěstičky ať jde vše hladce a bez problémů a víte co se vám narodí? ![]()
sweetprety, já jdu taky v páte
doufám, že je taky vše ok..to čekání na tu kontrolu je hrozný.. ![]()
masinka,no mám příznaky jen bolení bříška ikdyž už ted ne..a bolesti prsou..no jinka naštěstí nějaké nevolnosti zatim ne..
Moni- no to je hrozný, už ať je pátek, jsem nedočkavá…šílený.Tak uvidíme co se tam ukáže, v kolikátém by jsi měla být týdnu?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat