16 letá sestra chce dítě – jak rozmluvit?

3412
1.2.11 15:17

Sestra chce dítě

Mám 16ti letou sestru (v únoru 17), která navštěvuje 1. ročník odborné školy. Učí se na kuchařku, tzn. zbývají jí ještě 2 roky. Nedávno přišla s tím, že u nich ve škole je spousty těhotných mladých holek. Konkrétněji jsou to holky, které jsou trošku jednoduší, dále cikánky a podobné typy.
No a sestra ted přišla s tím, že se chtěj s přítelem od října pokoušet o dítě.
Snažím se jí to rozmlouvat jak se dá a ač mě vždycky poslouchala, tak ted je jako hluchá.
Už nevím jak na ní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
1.2.11 15:23

A ty máš dítě? Uvědomuje si vůbec, co dítě obnáší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.2.11 15:27

Jestli máš odvahu, půjč jí svoje dítě na co nejdelší dobu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.2.11 15:28

Já bych jí na den pujčila mimčo.Pokud je tvé mimi ubrečené,uknourané a hodně se vyprázdnuje,tím lépe.Třeba jí to přejde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
1.2.11 15:28

To je nějaké epidemie mezi těma šestnáctkama, ne?
Pokud na tvoje domluvy nedá, tak co kdybys jí třeba na jarní prázdniny půjčila svojí holčičku? Pokud je to možné klidně na celý týden, ať ví, že miminko není jen nastrojené spinkající zlatíčko, ale že to obnáší spoustu starostí, práce, nevyspání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
1.2.11 15:30

No tak to je každá rada drahá a přítel chodí taky do školy nebo pracuje? A představuje si nějak ten život do budoucna? Kdo je bude živit, kde budou bydlet… I když to asi bylo první, co jsi jí řekla, že :roll: Držím palce, ať si to rozmyslí, třeba pomůže, když uvidí ty svoje spolužačky, jak nikam nemůžou chodit, jsou nevyspalé a podrážděné z permanentního řvaní dítěte za zadkem, třeba i hodně přiberou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
1.2.11 15:31

já mám desetiměsíční teroristku, jednou si ji půjčila na odpolko a šlapalo to dobře.
Půjčit malou na víc než den bych si netroufla, ale asi si sem sestru nastěhuji na prázdniny a bude mít i noční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
1.2.11 15:32

Já bych jí teda svoje nepůjčila :lol: Ale ať se staví u nás na návštěvu, ukážu jí, co je texas, nejlépe dopoledne, kdy se vaří, uklízí a do toho řvoucí dětičky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
1.2.11 15:33

A ten její kluk taky nemá rozum?
Nechala bych jí ať se stará o dítě, klidně u vás doma včetně toho aby viděla, co všechno stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Taky bych na ní nastražila léčku. POzvat jí na víkend k sobě, nebo uspořádat společný pobytový výlet … a snažit se jakoby mít sama na dítě co nejméně času a odkládat k sestře. Aby nakrmila (a připravila jídlo), zatímco si skočíš támhle, aby přebalila, protože ty musíš zamíchat polívku … nejlépe zaměstnat takovejma těma echt pěknejma věcma. Hrát si s mimi a zabavit ho, to svede každej. No,a pokud bys to dokázala, tak dítě půjčit úplně třeba na noc. Resp. požádat o noční hlídání ve svém bytě, a odchod.

Tohle poslední celkem zafungovalo na jistou uchazečku o post mé budoucí tety. Strejda tehdy studoval a jaksi dítě ještě nechtěl. Ona jo. Tak si mně vypůjčili, a hlídali celou noc. Vzhledem k tomu, že jsem byla echt uřvaný dítě, jako antiko jsem zapůsobila spolehlivě … :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
Miarei píše:
já mám desetiměsíční teroristku, jednou si ji půjčila na odpolko a šlapalo to dobře.
Půjčit malou na víc než den bych si netroufla, ale asi si sem sestru nastěhuji na prázdniny a bude mít i noční

Tak nějak bych to udělala. Případně je tu spousta diskuzí od sedmnáctek, jak hrozně moc chtějí to úžasné sladké miminko, zkus pohledat a poslat jí odkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.2.11 15:34

Asi je Hannah Montana taky těhotná, ne? :mrgreen:

Výborný nápad, půjčit dítě :lol: Na soudnější osoby funguje, i když žijí jenom ve vedlejším pokoji :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
1.2.11 15:38

Myslim, že by jí stačil i víkend, aby si trochu zabrigádničila. Klidně bych si ji na ten víkend půjčila, aby věděla co to je, sice je mýmu 14 měsíců, ale o to horší to je. Ach jo, ty holky si vůbec neuvědomujou, že dítě není panenka, kterou můžou kdykoliv odložit, je to starost min. do 18cti let toho dítěte. A pochybuju, že ty holky, který popisuješ, že jsou těhotný, tak se do tý školy vůbec vrátěj a dodělaj ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
1.2.11 15:40
Angua píše:
Asi je Hannah Montana taky těhotná, ne? :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si mě fakt dostala, normálně mi až tečou slzy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
1.2.11 15:42

Bohužel, tady je každá rada drahá. Obzvlášť, pokud je tupoun i přítel :think:
Tvá sestra si jaksi neuvědomuje, že kromě péče o mimčo se bude muset starat i o jídlo, domácnost, individuálně dodělat školu… Bych ty dnešní náctiletý slečny tloukla hlava nehlava :oops: :nevim:

Asi by fakt bylo nejlepší, jí nějaké dítko na pár dní půjčit a ať se stará. A nejen o dítě, ale i o domácnost. Co takhle, kdybys vyrazila někam na prodloužený víkend a sestru nechala s dítkem doma - ať se stará.
I když chápu, že by to asi bylo o nervy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky