Bolesti v podbřišku ve 34. týdnu

Anonymní
31.1.11 19:12

bolesti v podbřišku

Ahojky,mužete mi prosim poradit jsem ve 34 tydnu a mam občas bolesti v podbřišku a občas zapachajici vytok.Mela jste to nektera?Diky :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
31.1.11 19:15

Zapáchající výtok rozhodně prodiskutovat s mudrem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.11 19:20

Byla jsem u doktorky ve středu neřekla jsem ji to,ale všechno bylo v pořadku.Ne žeby zapachal hodne,ale nekde jsem četla že nema byt citit. :think:

• Citovat
  • Upravit
20518
31.1.11 19:53

Já bych tě nerada strašila … ano, měla jsem často bolesti, a taky výtok. Že jsem nosila vložku. Lékařka to věděla, chtěla mě nechat právě kvůli bolestem nechat hospitalizovat už někdy okolo 30 tt (ale já byla v tu dobu cca 2 roky po císaři, abych vysvětlila, proč mě chtěla nechat v nemocnici). A odmítla jsem to. Buď jak buď, v 34tt jsem prostě nastoupila, protože prostě břicho už bolelo moc, a za dva dny jsem předčasně porodila. Opět císařem. Ale porod se rozběhl sám. Osobně si myslím, že to bylo kvůli nedostatečnému odpočinku, že jsem se přetínala a říkala si, že přeci i jiné normálně zvládají ještě jedno dítě a domácnost … no, nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.11 19:59

Tak snad jste v pořadku.Doktorce jsem to řikala o těch bolestech a ona mi řekla že mi malej tlači na spodek a dala mi prašky magnesium.Ale bolest v podbřišku je pry připrava na porod a mam ho jen občas.

• Citovat
  • Upravit
1587
1.2.11 11:07

Tak já jsem to měla taky, taky mi předepsal dr Mg, ale bacha - ber to tak týden a pak už ne-kvůli děloze a porodu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí