Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla jsem u doktorky ve středu neřekla jsem ji to,ale všechno bylo v pořadku.Ne žeby zapachal hodne,ale nekde jsem četla že nema byt citit. ![]()
Já bych tě nerada strašila … ano, měla jsem často bolesti, a taky výtok. Že jsem nosila vložku. Lékařka to věděla, chtěla mě nechat právě kvůli bolestem nechat hospitalizovat už někdy okolo 30 tt (ale já byla v tu dobu cca 2 roky po císaři, abych vysvětlila, proč mě chtěla nechat v nemocnici). A odmítla jsem to. Buď jak buď, v 34tt jsem prostě nastoupila, protože prostě břicho už bolelo moc, a za dva dny jsem předčasně porodila. Opět císařem. Ale porod se rozběhl sám. Osobně si myslím, že to bylo kvůli nedostatečnému odpočinku, že jsem se přetínala a říkala si, že přeci i jiné normálně zvládají ještě jedno dítě a domácnost … no, nezvládla.
Tak snad jste v pořadku.Doktorce jsem to řikala o těch bolestech a ona mi řekla že mi malej tlači na spodek a dala mi prašky magnesium.Ale bolest v podbřišku je pry připrava na porod a mam ho jen občas.
Tak já jsem to měla taky, taky mi předepsal dr Mg, ale bacha - ber to tak týden a pak už ne-kvůli děloze a porodu!
Ahojky,mužete mi prosim poradit jsem ve 34 tydnu a mam občas bolesti v podbřišku a občas zapachajici vytok.Mela jste to nektera?Diky