Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky poradte prosim jsem v 31tt zaclo me bolet v podbrišku,mam vytoky a pícha me v porodních cestach je to normalni?moc dekuji za pomoc
Výtok svědí? pálí? zapáchá? Jestli jo, zajdi na gyndu. Jinak je zvýšená sekrece poševního hlenu v těhotenství normální.
V podbřišku mě bolívalo taky, jakoby MS bolesti, v rodidlech možná se prostě jenom připravují na porod.
POkud se ti cokoliv nezdá zajdi ke svému GynDr.
Ahoj, já měla bolesti v podbříšku skoro celé těhotenství, stačila i jen malá námaha a bolest byla tu. Pokud máš výtlky, pálení, svědění, potíže při močení, mohla by to být kvasinková infekce. U té je bílý tvarohovitý výtok. Každopádně bych zašla ke svému gynekologovi
a budeš mít jistotu, že je vše v pořádku ![]()
Ahoj, já jsem 34tt a včera jsem po 4 dnech podobných problémů raději zaskočila na pohotovost. Měla jsem fakt solidní bodavé křeče tak jsem chtěla mít jistotu. Nakonec je vše v pořádku, ten konec už je prostě takový nepohodlný a bolavý
Takže opravdu, jestliže se necítíš dobře nebo se Ti něco nezdá, zajdi si na gyndu. Raději být 3× za hysterku, než něco z hrdinství zapinkat.
Ahoj, jsem na tom podobně, 31+0 a bolesti v podbřišku neuvěřitelné, na gynekologii jsem proto byla už dvakrát a bylo mi řečeno, že je to normální. V noci nevydržím spát víc jak hodinu a přes den neusnu, je to vyčerpávájící. Je tohle opravdu normální??
Ahojky všem, já mám stejné problémy, nesnesitelné bolesti v podbříšku. Byla jsem s tím i hospitalizovaná v nemocnici a odcházela jsem odtamtud s tím, že je to normální. Nemůžu se skoro ani pohnout. Máte někdo zkušenosti s tím zda to přejde??nebo aspoň poleví??
@Lucietkaaa píše:
Ahojky všem, já mám stejné problémy, nesnesitelné bolesti v podbříšku. Byla jsem s tím i hospitalizovaná v nemocnici a odcházela jsem odtamtud s tím, že je to normální. Nemůžu se skoro ani pohnout. Máte někdo zkušenosti s tím zda to přejde??nebo aspoň poleví??
Asi bych došla znovu na kontrolu, aby jsi nedopadla jako pisatelka před tebou. Možná zkus jinou porodnici nebo alespoň svého gynekologa.