Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
,chtěla jsem se zeptat zda posíláte Novoroční básničky.Na netu mi příjdou všechny stejný co každý rok
,chtěla bych nějaký originál,ale nemám na vymýšlení „buňky“
…prosím co budete psát vy???
Nebudu psát nic, za rodinou zajdeme, případně zavoláme těm, co bydlí dál, pokud mi nějaká básnička přijde od známých, tak krátce odepíš - popřeju do nového roku hodně úspěchů a především pevné zdraví. Básničky už neposílám asi třetím rokem.
Z vlastní zkušenosti a názorů okolí myslím, že básničky (hlavně vánoční, speciální novoroční si nevybavuju) už dost lezou krkem. Já osobně navíc nemám moc ráda taková ta hromadná přání, co se odešle z mobilu dvaceti lidem. Osobně odpovídám jen na ty osobní a sama se snažím osobní přání psát. Na básničky kašli, vymysli něco vtipného, rýmovat se to nemusí.
Samamama píše:
Z vlastní zkušenosti a názorů okolí myslím, že básničky (hlavně vánoční, speciální novoroční si nevybavuju) už dost lezou krkem. Já osobně navíc nemám moc ráda taková ta hromadná přání, co se odešle z mobilu dvaceti lidem. Osobně odpovídám jen na ty osobní a sama se snažím osobní přání psát. Na básničky kašli, vymysli něco vtipného, rýmovat se to nemusí.
když já jsem střevo i na to vtipné
prostě v hlavě nula ![]()
Ono to nijak třeskutě vtipné být nemusí, stejně těch přání každý dostane několik. Například majitele jakékoli zvěře (já znám hlavně kočkofily) poteší nějaká zmínka o jejich mazánkovi a tak podobně, prostě něco osobního, aby každý poznal, že je to psané speciálně pro něj. Možná jsem divná já, ale mě to takhle vždycky potěší, že nejsem jen jedna z mnoha odkliknutých. Druhá varianta je „péefka“ vytvořená z nějaké hezké fotky dítěte, poslaná mailem a tu teda posíláme hromadně, protože tolik fotek, kde by se junior tvářil „péefkově“ moc nemáme ![]()