Novorozenec celou noc nespí

72
24.11.12 07:45

novorozenec celou noc nespí

Moc prsím o pomoc mame tydeni miminko, celý den je zlaticko, musim ho budit i nakrmeni pak chvli kouká kolem sebe a zase hezky spinka :srdce:

Ale padne 22hod. a jsme vzhuru minimalně do 4hod.

Celou dobu se krouti, mrci a straslie histericky place :,( pmaha jen kdyz mu dam prso, to je prisaty a je klid, zkouseli jsme dulik a taky nepomaha jen to prso, ktere jen drzi a zuzla :nevim:

a hodne prdi, skoro celou noc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5251
24.11.12 08:02

Vypadá to, že má malý obrácený režim a má v noci koliku. Dala bych nějaké protiprdíkově kapičky (nám se osvědčily bio gaia) a vydržet. Lehej si s ním přes den a spi a na domácnost se vykašli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
24.11.12 08:10

Přesně tak…má obrácený režim…musíš to vydržet a skutečně si s ním chodit lehnout přes den, on se to postupem času zlepší…myslím, že kolem 3 měsíce přichází takový výrazný obrat k lepšímu…ale hlavně se snaž ho nezvykat na to, že je to normální…pomalu a nenásilně bych ho „usměrňovala“, že v noci se spí…přes den může taky…náš malý celé dny taky prospal, minimálně do 6 měsíce…přeju hodně sil :kytka: na bříško pomůže když mu budeš dávat nahřívací polštářek pro miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
24.11.12 08:17

Nininenka, máme stejný problém naší holčině bude v pondělí 14dní, ve dne spí v noci řve a řve. Ve dne si nelehnu a v noci jsem jako troska,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
24.11.12 08:24

Jestli mu dáváš prso tak se mu může míchat neztrávené mlíčko a čerstým a z toho pak bolí bříško v podstatě se pak dostanete do koloběhu, že mu nestihne vytrávit. Dodržuj alespoň 2hodiny mezi kojením. A já jsem dělal to, že jsem na děti v noci vůbec nemluvila, nebo minimálně, nesvítila jsem aby prostě rozeznali rozdíl mezi dnem a nocí. Držím palce at se brzy otočí, potřebuješ se určitě taky vyspat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.11.12 08:24

Mě synátor první dva měsíce prořval, ale on nespal ani přez den, ani v noci :zed: usínal kolem 4 rána a o půl sedmé byl vzhůru a jelo se zase do od znova. měl šílené koliky, nepomáhalo nic.Byla jsem zralá na skok z okna :lol: Vyčerpaná troska a navíc to nebylo mé první dítko, takže přez den péče ještě o staršího :?Přez den nespal ani v kočáru, ani v postýlce, prostě nikde. nosila jsem ho pořád v šátku, abych aspon něco udělala. Radu nemám, nezbývá než doufat, že to brzo přejde. Zkoušet masírovat a nahřívat bříško. Jestli spí hezky přez den, spej taky, at máš sílu na noc. O domácnost se převážně starat manžel, protože já neměla sílu ani čas :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
24.11.12 08:31

Jojo kojíme, dodržuju dvě hodiny mezi kojením,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
24.11.12 08:58

Ahoj tak proč ho budiš???jako ja vyskoušela a povedala že nikdy nebudem vic budit to teda ne…byla sem par krat noci vzhuru a ani den ani pres noc ho nebudem budim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eskarin
24.11.12 09:02

Matka od přítele udělala následující, prostě ho nechala řvát dokud nebyl pomalu modrej (cca 2 hodiny). Pak už si nikdy nevymrčoval a byl klidné dítě, žádné trapasy v MHD ani nic podobného. Myslím si, že novorozenci nejsou blbí, a řvaní nemusí být jen z prdíků…

• Citovat
  • Upravit
9556
24.11.12 09:07

@Eskarin matka od pritele je padla na hlavu!!! novorozenec neumi komunikovat jinak nez placem, takze pokud place, neco potrebuje - prebalit, nakrmit, pochovat…nechat ho vyrvat az byl modrej, to je na psychiatra - pro matku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5515
24.11.12 09:16

@nininenka Má prdíky to je úplně jasný, znám to mooooc dobře. Mě to malej dělal do 2 měsíců, má strašné bolesti chudáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5515
24.11.12 09:18

@Vojtula Jak může spát když má koliky a pláče co je to za řeči???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
24.11.12 09:19

Já bych malý nebudila na kojení, vzbudí se až bude mít hlad a zkusila bych se vyspat přes den, když miminko spí. prso místo dudlíku bych nedávala, když pláče, budeš ho asi muset chovat. a kapky na prdíky jsi zkoušela? a nahřát a namasírovat bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eskarin
24.11.12 09:20
@Hanulka82 píše:
@Eskarin matka od pritele je padla na hlavu!!! novorozenec neumi komunikovat jinak nez placem, takze pokud place, neco potrebuje - prebalit, nakrmit, pochovat…nechat ho vyrvat az byl modrej, to je na psychiatra - pro matku…

On BYL nakrmenej, přebalenej, čisťounkej… jen upoutával pozornost. Taky si nedovedu předtsvait, že bych měla otročit děcku vždycky když si zařve, možná tak první 3 měsíce…

• Citovat
  • Upravit
5515
24.11.12 09:25

@Eskarin Si děláte srandu neee? Tydenní mimčo nechat řvát 2hodiny???Nechápu ženy Vaše reakce Víte co je to když ditě trpí na koliky??Asi ne, protože jinak byste nemohli psát takové nesmysli. Můj syn prořval celé dny a noci chvěl se v křečich celé hodiny a ne proto že by jsi vymrčoval že nechce spát nepomáhali žadné kapky ani probiotika ani cvičení ani nahřìváni bříška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí