Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím vás maminky, chci vás poprosit o radu. Mám dva chlapce. 10 dní a 21 měsíců, pořídila jsem si na ně kočárek Phil a Teds classic. Ale když dám mladšího dolů v zavinovačce (máme tu chladno) a staršího posadim na ten přídavný sedák, tak ho tam jakoby zmáčkne. Tak nevím jak to budu dělat až povyroste? Na to, aby mladší seděl v přídavném sedáku dole je ještě brzo. Najde se tu nějaká maminka, co s tím má zkušenost?
@mischelinmisa Ta latka, do ktereho davas dolu maleho, ma na kazde strane zip. Mas to rozepnute? Ja si nevybavuju, ze bych s tim mela problem. Mam teda Dash, ale je to stejne.
A máš ho nový či z druhé ruky? Jestli není už ten doublekit prověšený sám o sobě. Jinak jsem viděla ve PT dvakrát malý mimino, myslím, že vždycky to byl ten základní model a problém nebyl. Kolik kg má starší?
Tohle by to delat nemelo, ja mam teda noveho phila a dite v brisku, ale nacpu tam v klidu vloznou tasku a nic zmackleho neni…
muzes to nejak vyfotit, jinak je tu diskuze o philech, tam je hodne holek co ho maji, muzou se na to juknout.
Tady: https://www.emimino.cz/…-foto-36969/
projed si i fotky k diskuzi, tam je spousta novorozencu…
Zítra to nafotím a dám sem foto. Možná jen plašim, protože ta zavynovačka je dost vysoká, když je v ní zabalenej. Objednala jsem si ten letní fusak od Emitex, tak snad to bude lepší. A ještě se vás chci zeptat, jak to děláte, když dáváte a vyndaváte děti? Já musim pokaždý sundat ten sedák, dát tam mimčo, nasadit sedák a posadit malýho.
..ahoj, my máme teda VIBE a žádný problém s místem pro miminko nemáme
!..navíc mám malou ve vložné tašce vycpané dečkou a prostoru pro malou je fakt hodně!..když malou vyndávám tak sedák vůbec nesundávám, pže vyndám celou tu vložnou tašku, ale když jsem ji ještě neměla, normálně jsem Nicolku vzala jednou rukou pod zádíčkama a druhou rukou jsem ji přidržovala hlavičku a vyndala jsem ji bez problémů..stejně tak jsem ji tam i vracela ![]()
Ja se pamatuju, ze jsem mela nadoraz rozepnute ty postranni zipy a v miste pod zadickama trochu pritazene popruhy, abych nemela pocit, ze mimi mi sjizdi, kdyz treba vyjizdim obrubnik.
Mimi jsem soupala dovnitr nejdriv ve vlozne tasce a pak i bez ni (byla tam dlouho, dlouho nesedela), nejak me nenapada, proc vubec odcvakavat horni sedatko, mista je tam na nandani ditete dost, ne? Neumim si to nejak predstavit
.
Horni sedatko by taky nemelo byt nijak provesene, jde predevsim o uhel kovove konstrukce a nastavcu a to by se pouzivanim menit nemelo. U nas jezdi P&T opravdu hodne i hodne starych a vsechno to jsou funkcni drzaci. Moje mala tam jezdila na lezaka tak do 10, 11 mesicu, nohy ji normalne koukaly pod synovym sedatkem, mezi jeho nohama. Vypadalo to vselijak, mista tam moc nebylo, ale nic ji netlacilo.
Nevim, fakt to zkus nafotit, treba budem moudrejsi.
Zdravím, jsem tu poprvé, tak nevím, jestli jsem dobře
ženský poraďte mi, jak je to na Philovi s autosedačkou? Mám si pořídit origoš, což je BEBE s adaptéry, nebo jak to funguje???jsem z matená, protože jsem nenašla nikoho, kdo by měl k prodeji takovu autosedačku, nebo ani neznám nikoho, kdo by to s Philem vůbec řešil…díkes
Ahoj - neprodáte někdo slídu na „troubu“ na Explorera. Nebo-li - sháním kryt na lůžko pro novorozence, dává se na tu díru za hlavu, aby na mimi netáhlo viz. foto.