Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak to netuším, ale odběr z patičky snad nebude takový problém. Kartičky jste snad dostali v nemocnici, dr jen pichne děcko do patičky a nanese na každou kolonku (myslím ze jich je
trosku krve
Zeptej se nejdřív svého pediatra ![]()
@Anonymní píše:
Holky, propustí nás dříve z porodnice, ale jen pokud si zajistíme sami novorozenecký screening, ale naše pediatra s ním nemá zkušenosti a nechci ji s tím zatěžovat, když to neumí odebrat. Nevíte kde bych mohla na screening zajít? Není na to speciální laboratoř či ambulance?
dojdi si prostě do porodnice. Já užívám Euthyrox na štítnou žlázu, takže se musí dělat u mimin rescreening (v 10 dnech tuším, protože během toho prvního náběru v porodnici ještě mohly kolovat v krvi ty „moje umělé“ hormony). Dětské se to taky nabírat nechtělo, že s tím nemá zkušenosti (ono to zas taková sranda není, z té patičky se to dostává dost těžko
), tak jsem prostě došla do nemocnice na 6N a sestřička to tam udělala. Letos i v r.2011 a žádný problém. Rovnou si to tam i nechala a poslali to s dalšíma screeningovýma kartičkama. A to šlo dokonce o jinou porodnici, než ve které přišly moje děti na svět.
Proc se nezeptas primo v porodnici, kde to ve meste delaji? To musi vedet.
@Anonymní píše:
Holky, propustí nás dříve z porodnice, ale jen pokud si zajistíme sami novorozenecký screening, ale naše pediatra s ním nemá zkušenosti a nechci ji s tím zatěžovat, když to neumí odebrat. Nevíte kde bych mohla na screening zajít? Není na to speciální laboratoř či ambulance?
zajela bych se svištěm prostě do porodnice ![]()