Novorozenecký screening Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.9.14 14:28

Novorozenecky screening Ostrava

Holky, propustí nás dříve z porodnice, ale jen pokud si zajistíme sami novorozenecký screening, ale naše pediatra s ním nemá zkušenosti a nechci ji s tím zatěžovat, když to neumí odebrat. Nevíte kde bych mohla na screening zajít? Není na to speciální laboratoř či ambulance?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
20.9.14 14:39

Tak to netuším, ale odběr z patičky snad nebude takový problém. Kartičky jste snad dostali v nemocnici, dr jen pichne děcko do patičky a nanese na každou kolonku (myslím ze jich je 8) trosku krve :think: Zeptej se nejdřív svého pediatra ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
20.9.14 15:39
@Anonymní píše:
Holky, propustí nás dříve z porodnice, ale jen pokud si zajistíme sami novorozenecký screening, ale naše pediatra s ním nemá zkušenosti a nechci ji s tím zatěžovat, když to neumí odebrat. Nevíte kde bych mohla na screening zajít? Není na to speciální laboratoř či ambulance?

dojdi si prostě do porodnice. Já užívám Euthyrox na štítnou žlázu, takže se musí dělat u mimin rescreening (v 10 dnech tuším, protože během toho prvního náběru v porodnici ještě mohly kolovat v krvi ty „moje umělé“ hormony). Dětské se to taky nabírat nechtělo, že s tím nemá zkušenosti (ono to zas taková sranda není, z té patičky se to dostává dost těžko :jazyk:), tak jsem prostě došla do nemocnice na 6N a sestřička to tam udělala. Letos i v r.2011 a žádný problém. Rovnou si to tam i nechala a poslali to s dalšíma screeningovýma kartičkama. A to šlo dokonce o jinou porodnici, než ve které přišly moje děti na svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85280
20.9.14 16:30

Proc se nezeptas primo v porodnici, kde to ve meste delaji? To musi vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.9.14 19:37
@Anonymní píše:

zajela bych se svištěm prostě do porodnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky