Nový CAR - Evropská Praha

288
25.5.11 10:27

Nový CAR na Evropské

Vím,že podobných diskuzí je tu více,ale tunhle odpověď na můj dotaz jsem nikde nenašla.Od února se snažíme s manželem o miminko,nejde to normální cestou,tak byl clostilbegyt, pak pregnyl s tím jestli i tento třetí cyklus bude bez úspěchu tak mě můj gynekolog předá do nedávno otevřeného CARu na Evropské ulici,jelikož je to úplná novinka,tak na netu nejsou ještě žádné odkazy ani nemají internetové stránky,tak jsem se chtěla zeptat,jestli náhodou některá maminka o tom neví něco bližšího nebo případně už tam nebyla? Děkuju všem za odpověď :-) Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3400
25.5.11 11:40

Myslíš jako na Evropské v Praze???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
25.5.11 15:29

Je to trochu zvláštní, že nemá CAR ani webové stránky. Jestli se jedná o Prahu, nikdy jsem o nich neslyšela. Každopádně jenom to, že kdyby se ti tam nelíbilo nebo ses rozhodla z libovolného důvodu jít jinam, je zcela na tobě, jaký CAR si vybereš. Gynekolog může doporučovat (dle čeho doporučuje něco, co ještě není vůbec vyzkoušené?), rozhodnutí je na tobě.
Jinak teda předpokládám, že se nesnažíte od tohoto února, protože gynekolog, který odesílá do CARu po třech měsících neúspěchu, by asi taky stál za výměnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.5.11 10:47
Barusak78 píše:
Myslíš jako na Evropské v Praze???

Ano, na Evropské v Praze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.5.11 10:50
ugluk píše:
Je to trochu zvláštní, že nemá CAR ani webové stránky. Jestli se jedná o Prahu, nikdy jsem o nich neslyšela. Každopádně jenom to, že kdyby se ti tam nelíbilo nebo ses rozhodla z libovolného důvodu jít jinam, je zcela na tobě, jaký CAR si vybereš. Gynekolog může doporučovat (dle čeho doporučuje něco, co ještě není vůbec vyzkoušené?), rozhodnutí je na tobě.
Jinak teda předpokládám, že se nesnažíte od tohoto února, protože gynekolog, který odesílá do CARu po třech měsících neúspěchu, by asi taky stál za výměnu :-)

Ono je to trošku složitější,samozřejmě že se nesnažíme od února, ale dýl, každopádně ten car je u mě opravdu na místě :think: Jak jsem psala,je to úplná novinka,můj dr. byl u otevření,jestli je v tom nějak „zaháčkovanej“ nevím,ale chodím k němu 18 let, díky němu mám i druhé dítko(dnes 12 let) takže mu naprosto důvěřuju,jemu ano,novinkám nevím :zed: no uvidím,asi se půjdu pozeptat do Podolí,slyšela jsem samou chválu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí