Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vím,že podobných diskuzí je tu více,ale tunhle odpověď na můj dotaz jsem nikde nenašla.Od února se snažíme s manželem o miminko,nejde to normální cestou,tak byl clostilbegyt, pak pregnyl s tím jestli i tento třetí cyklus bude bez úspěchu tak mě můj gynekolog předá do nedávno otevřeného CARu na Evropské ulici,jelikož je to úplná novinka,tak na netu nejsou ještě žádné odkazy ani nemají internetové stránky,tak jsem se chtěla zeptat,jestli náhodou některá maminka o tom neví něco bližšího nebo případně už tam nebyla? Děkuju všem za odpověď
Lucka
Je to trochu zvláštní, že nemá CAR ani webové stránky. Jestli se jedná o Prahu, nikdy jsem o nich neslyšela. Každopádně jenom to, že kdyby se ti tam nelíbilo nebo ses rozhodla z libovolného důvodu jít jinam, je zcela na tobě, jaký CAR si vybereš. Gynekolog může doporučovat (dle čeho doporučuje něco, co ještě není vůbec vyzkoušené?), rozhodnutí je na tobě.
Jinak teda předpokládám, že se nesnažíte od tohoto února, protože gynekolog, který odesílá do CARu po třech měsících neúspěchu, by asi taky stál za výměnu ![]()
Barusak78 píše:
Myslíš jako na Evropské v Praze???
Ano, na Evropské v Praze ![]()
ugluk píše:
Je to trochu zvláštní, že nemá CAR ani webové stránky. Jestli se jedná o Prahu, nikdy jsem o nich neslyšela. Každopádně jenom to, že kdyby se ti tam nelíbilo nebo ses rozhodla z libovolného důvodu jít jinam, je zcela na tobě, jaký CAR si vybereš. Gynekolog může doporučovat (dle čeho doporučuje něco, co ještě není vůbec vyzkoušené?), rozhodnutí je na tobě.
Jinak teda předpokládám, že se nesnažíte od tohoto února, protože gynekolog, který odesílá do CARu po třech měsících neúspěchu, by asi taky stál za výměnu
Ono je to trošku složitější,samozřejmě že se nesnažíme od února, ale dýl, každopádně ten car je u mě opravdu na místě
Jak jsem psala,je to úplná novinka,můj dr. byl u otevření,jestli je v tom nějak „zaháčkovanej“ nevím,ale chodím k němu 18 let, díky němu mám i druhé dítko(dnes 12 let) takže mu naprosto důvěřuju,jemu ano,novinkám nevím
no uvidím,asi se půjdu pozeptat do Podolí,slyšela jsem samou chválu ![]()