Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda mají antibiotika vliv na opožděnou ms a popřípadě i na otěhotnění? brala jsem antibiotika a už mám 4dny spoždění a to ji mívám pravidelnou…děkuju za názory.
Nemyslim si,ze by ATB ovlivnovala MS cyklus a otehotneni..ovlivnuji ucinek hormonalni antiko,to ano
Atb přímo nemusí MS ovlivnit,ale ta nemoc ano,a navíc atb narušuje účinek antikoncepce,kup si testík a budeš vědět na čem jsi/jste
Tak já si zase myslím, že ATB menstruační cyklus ovlivnit mohou. U mě to tak bylo vždycky, menstruace se mi opozdila.
Děkuju za příspěvky…já brala antibiotika na zánět zubu,takže nevím......
ach jo ![]()
těhu bych být neměla,s přítelem jsme chránění,pokud někdo v obchodnáku nepropichal gumičky
já už HA neberu od minulého roku,chtěli jsme mimi,ale dopadlo to zamlklým těhu,tak jsme si řekli,že počkáme ještě pár měsíců…ikdyž bych chtěla…
Určitě ovlivnit můžou, já měla po nich spoždění týden a od té doby je to už druhý měsíc rozhozený. Předtím na den, div ne i na hodinu ![]()
Tulinka,tak přesně jak jsi napsala,dostala jsem to za týden po 36dnech…takže můžu už jen čekat rozhozený cyklus zase… ![]()
Papul, nemusí to tak u tebe být. Já jsem nyní 3/4 roku od vysazení antiko a po půl roce jsem měla ty atb. a od té doby je to na nic
, cyklus dlouhý a vypadá to, že tenhle bude ještě delší ![]()
já doufám,že ne
už tak mě to štve,doleze si po 36dnech a za 3dny je v pr… ![]()
Ahojki…dotaz: mohou atb (konkrétně Rovamycine, případně lék Aescin-ale to není atb)zpozdit menstruaci nebo rozhodit cyklus, i když ten je zase podporován hormony (konkrétně Duphastonem)?…máte některá zkušenosti???…budu ráda za jakoukoli reakci ![]()
Ahojky můžou,..nevím jestli je to ještě aktuální, ale brala jsem Ravamycine…nebo když jsem brala jakékoliv atb, tak mně to opozdilo ms.