Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,dnes se mi zdál sen, o vlastní svatbě,ale ne v bílých šatech,nýbrž jsem měla jen obyčejné fialové s balerínami…tak jsem mrkla na snář na internetu..:sen o vlastní svatbě - věští brzké rozrůstání rodiny ..napadlo mě hned,jak jsem si to přečetla,že se 2roky snažíme o mimčo.jestli se třeba tento měsíc zadařilo? nějaký náznak…stalo se některé něco podobného jako mě? věříte na sny?
![]()
Na sny moc nevěřím
ale kdo ví ?
Kdesi jsem četla že sny jsou něco jako obavy,strachy nebo naopak touha a přání.
Ahoj, já na sny věřím. Mě se už kolikrát splnily, ale většinou co se týká druhých. Osobně se mi zdálo, že se mi narodí holčička, která bude vypadat jako já, chudák
No a když jsem byla těhotná, tak všichni - to vypadá na kluka… No a nakonec se mi narodila fakt holčička - celá já… Takže já myslím, že na tom něco je ![]()
Jo a jinak držím pěstičky ať ten sen znamená to co jsi vyčetla ![]()
tak že by ten můj sen věštil opravdu přírůstek- rozrůstání se rodiny.
a že by mi to v tom snu bylo tak oznámeno…no začínám nad tím dost přemýšlet ![]()
Mamce se nedávno taky zdálo o svatbě, ale v bílých šatech, což neznamená nic dobrého. Ale teď jsme se dozvěděli, že sestřenka čeká mimčo. Tak na tom možná něco i bude ![]()
já právě taky před chvíli s mamčou o tom mluvila, a říkala hned,že jestli v bílých tak to je nic moc..tak říkám ne,v obyčejných šatech, snad na léto..a baleríny…
uvidíme..to by byl mazeec ![]()
Ahojky Nikkitko, tak mě sny nevycházejí, protože mě spíš někdo honí když už si pamatuji o čem se mi zdá hi hi
![]()
ale tchán měl sen, že se nám před Vánoci narodí miminko a teď jsem těhotná! A termín je listopad ![]()
Mému příteli se zase zdálo min. týden, že jsem byli na utz a že to byla holčička - ale to vám budu muset napsat za dýl, zda to vychází, protože zatím nevíme ![]()
Je to rozhodně zajímavé…
Držím pěsti ať to vyjde… budeš teď někdy testovat? ![]()
mě už ty testy ani nebaví..po té době,jsem si asi zvykla počkat do menses..právě s příštím cyklem už jsem chtěla začít brát clostík..možná se to tělo umoudřilo a sen mi napověděl
..takže se celkem těším i na nový cyklus s clostíkem,ale teď po tom snu jsem zase v rozpacích ![]()
ahoj,
já myslím, že sny jsou odrazem toho, co přes den prožijeme, s kým mluvíme, co si myslíme, cítíme nebo chceme.
na prorocké sny nevěřím.
nicméně ti přeju, ať se brzo zadaří ![]()
s tím určitě souhlasím, že je to takový miš maš, co se během dne událo..ale o svatbě nebyla řeč… ![]()
Ahoj, od té doby, co jsem těhotná, tak se mě taky pořád zdá, že se vdávám ![]()
Ale spíš to bude tím, že se všichni pořád ptají, kdy se budeme brát a nám se nějak nechce ![]()