Sen a snažení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
186
24.5.11 11:00

sen a snažení

Ahoj holky,dnes se mi zdál sen, o vlastní svatbě,ale ne v bílých šatech,nýbrž jsem měla jen obyčejné fialové s balerínami…tak jsem mrkla na snář na internetu..:sen o vlastní svatbě - věští brzké rozrůstání rodiny ..napadlo mě hned,jak jsem si to přečetla,že se 2roky snažíme o mimčo.jestli se třeba tento měsíc zadařilo? nějaký náznak…stalo se některé něco podobného jako mě? věříte na sny? :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
344
24.5.11 11:04

Na sny moc nevěřím :-) ale kdo ví ?
Kdesi jsem četla že sny jsou něco jako obavy,strachy nebo naopak touha a přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.5.11 11:05

to určitě jsou :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
24.5.11 11:07

Budu držet palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.5.11 11:09

děkují :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
24.5.11 11:12

Ahoj, já na sny věřím. Mě se už kolikrát splnily, ale většinou co se týká druhých. Osobně se mi zdálo, že se mi narodí holčička, která bude vypadat jako já, chudák :zed: No a když jsem byla těhotná, tak všichni - to vypadá na kluka… No a nakonec se mi narodila fakt holčička - celá já… Takže já myslím, že na tom něco je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
24.5.11 11:12

Jo a jinak držím pěstičky ať ten sen znamená to co jsi vyčetla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.5.11 11:14

tak že by ten můj sen věštil opravdu přírůstek- rozrůstání se rodiny. 8-o :mavam: a že by mi to v tom snu bylo tak oznámeno…no začínám nad tím dost přemýšlet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
24.5.11 11:15

Mamce se nedávno taky zdálo o svatbě, ale v bílých šatech, což neznamená nic dobrého. Ale teď jsme se dozvěděli, že sestřenka čeká mimčo. Tak na tom možná něco i bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.5.11 11:17

já právě taky před chvíli s mamčou o tom mluvila, a říkala hned,že jestli v bílých tak to je nic moc..tak říkám ne,v obyčejných šatech, snad na léto..a baleríny… :roll: uvidíme..to by byl mazeec :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
24.5.11 11:19

Ahojky Nikkitko, tak mě sny nevycházejí, protože mě spíš někdo honí když už si pamatuji o čem se mi zdá hi hi :mrgreen: :mrgreen:
ale tchán měl sen, že se nám před Vánoci narodí miminko a teď jsem těhotná! A termín je listopad :mrgreen:
Mému příteli se zase zdálo min. týden, že jsem byli na utz a že to byla holčička - ale to vám budu muset napsat za dýl, zda to vychází, protože zatím nevíme :lol:
Je to rozhodně zajímavé…

Držím pěsti ať to vyjde… budeš teď někdy testovat? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.5.11 11:22

mě už ty testy ani nebaví..po té době,jsem si asi zvykla počkat do menses..právě s příštím cyklem už jsem chtěla začít brát clostík..možná se to tělo umoudřilo a sen mi napověděl :) :think: ..takže se celkem těším i na nový cyklus s clostíkem,ale teď po tom snu jsem zase v rozpacích :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
24.5.11 11:22

ahoj,
já myslím, že sny jsou odrazem toho, co přes den prožijeme, s kým mluvíme, co si myslíme, cítíme nebo chceme.
na prorocké sny nevěřím.
nicméně ti přeju, ať se brzo zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.5.11 11:23

s tím určitě souhlasím, že je to takový miš maš, co se během dne událo..ale o svatbě nebyla řeč… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
24.5.11 11:26

Ahoj, od té doby, co jsem těhotná, tak se mě taky pořád zdá, že se vdávám :wink:
Ale spíš to bude tím, že se všichni pořád ptají, kdy se budeme brát a nám se nějak nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí