Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
1veverka píše:
Maky.p: Rozebírat tvůj sen podle snáře by nemělo cenu, jak tak pátrám po paměti, z toho by nic nevyšlo.Mně se kolikrát zdálo, že jsem těhotná, že jsem porodila (jednou dokonce i štěně
), že mi někdo řek, že jsem těhotná… Snažíme se skoro rok a nic a podle snáře je sen o těhotenství akorát předzvěstí bolestí břicha.
Tyhle „věštecké“ sny jsou asi spíš výplodem přání.
Ale je pravda, že po tom, co někdo u nás v rodině zemřel, se mi zdálo vždycky pár snů, kde oni něco říkali a pak se to splnilo, ale bylo to krátce po jejich smrti.
Každopádně ti moc přeju, aby to byla pravda.A babička ti jednou určitě dohlídně na mimíse, to jo…
Tak je fakt, že se mi ten sen zdál pár dní po tom, co jsme se s přítelem domluvili, že v létě prášky vysadím, akorát nevím, proč se tam objevila babička, když už je tak dlouho mrtvá. Na druhou stranu, i po těch letech se s její smrtí nedokážu moc smířit. Měla jsem ji moooc ráda a ona umřela tak brzo..
Ale to je život a já si myslím, že bude opravdu anděl našeho mimča ![]()
A s tím štěnětem, to je dobrý
![]()
Maky.p: Ta babička se tam možná objevila opravdu proto, aby jsi věděla, že ti pak na mimíska dá pozor, každopádně ti to rozhodnutí, mít potomka, schválilo i tvoje podvědomí, to je dobře. ![]()
Taky se neumím smířit s některými věcmi ohledně umírání mých blízkých, na jednoho už myslím patnáct let a pořád mi to přijde nespravedlivé. ![]()
Já už tam mám tolik lidí, prcek by měl přímo tlupu andělů strážných
, ale zase se nám nějak nedaří. ![]()
Ale jak už jsem psala v jiné diskusi holkám, co se snaží taky - letos je čínský rok zajíce, tudíž množení, to by bylo, aby nebylo.
![]()
tak to jsem zvědavá, kdyby to bylo a nebylo
. Už jsem dobrala clostík, jsem 9DC,tak snad to zabere..a třeba i napoprvé
Vy se snažíte zatím bez léků nebo i někdo s clostíkem??
1veverka píše:
Maky.p: Ta babička se tam možná objevila opravdu proto, aby jsi věděla, že ti pak na mimíska dá pozor, každopádně ti to rozhodnutí, mít potomka, schválilo i tvoje podvědomí, to je dobře.
Taky se neumím smířit s některými věcmi ohledně umírání mých blízkých, na jednoho už myslím patnáct let a pořád mi to přijde nespravedlivé.
Já už tam mám tolik lidí, prcek by měl přímo tlupu andělů strážných, ale zase se nám nějak nedaří.
Ale jak už jsem psala v jiné diskusi holkám, co se snaží taky - letos je čínský rok zajíce, tudíž množení, to by bylo, aby nebylo.![]()
Je to hrozný, když někdo umře v tak nízkém věku, o to je to se srovnáním se s tím o dost horší. Teď mi v týdnu umřela prababička - 98 let. Poslední rok se to s ní horšilo, každý se na to mohl tak nějak připravit - čekat nejhorší, ale i tak to bylo hrozné..
Každý věřil, že to zvládne do stovky..
Rok zajíce, tak to se určitě zadaří
Můj je taky zajíc a já jsem myš ![]()
Fialová barva ve snu znamená duchovní vedení archandělem Michaelem ![]()
nikkita: To držím palce, clostík je dost vychvalovaný. ![]()
Já než jsem dokopala svojí dr, aby mi dala něco na úpravu cyklu (na podporu ovu jsem si ještě nikdy nezobla
), tak jsem to brala tři dny a náhodou mi zjistili, že léky, které mi dala předtím, mi tak zasáhly játra, že mám zatím s léky utrum. ![]()
Takže my napřírodno. ![]()
Maky.p: My jsme drak a kohout, to se se zajícem nějak asi nekámoší.
Ale někdy mi připadá, že už jsme jako zajíci, hlavně s tím snažením… ![]()
tak my jsme tygr a kůň..ale s těmi zajíci jsme si taky celkem podobní. To je hrozné,že ty léky „pomáhají“.A jak dlouho se snažíte napřírodno. My napřírodno asi 21měsíců ![]()
nikkita: My se snažíme zatím skoro rok. Sice je to ještě málo v porovnání s tím, co tu někdy čtu, ale někdy se to člověku zdá fakt dlouhé, protože jsme se předtím ze zdravotních důvodů snažit nemohli a mimíse už by jsme brali pěkných pár let… ![]()
joo,je to naprd..my se snažíme 21měsíců
tento měsíc jsem užívala clostík,tak uvidím,jak to bude dál.. ![]()
nikkita: No držím palce, ať se zadaří, snažíte se už pěkně dlouho. ![]()
A kdy bys mohla testovat..? Já vím, že na to je vždy čas, ale já mám někdy záchvaty, že bych testovala pořád. ![]()
teď jsem 12DC..ještě jsem se snažila někde dočíst,jestli mají nějaké příznaky ovulace s clostíkem..protože já asi neovulovala,neměla jsem nějaké bolesti vaječníků atd jako některé,tak mě zajímá,jestli alespoň clostík tomu napomůže..tak snad následující 4dny,třeba ovulka na sebe upozorní..no ještě čas
.Testovat nebudu,na to nemám síly,buď ms dorazí,nebo ne…
nemusí
nikkita: Podle mě ty bolesti mít nemusíš, každá jsme jiná a příznaky taky. ![]()
Kolikrát už jsem pročítala diskuse o ovulaci, některé holky jí nikdy ani nepoznaly a pak už jen koukaly na pozitivní těhu testy. ![]()
no a právě ty, které se nikdy nesledují, to mají lehčí a hned //
…já s clostíkem nechodím na UZ,takže je to na mě se vypozorovat,a ani neměřím BT,tudíž to mám horší…no uvidímě,budeme improvizovat ![]()
nikkita: Improvizace je dobrá, stejně jako to nesledování. ![]()
Já teda měřím bt, ale tím pádem to vypadá, že ovu taky nemám a ještě dvojnásobné cykly. Ale co, no, třeba se zadaří i tak… ![]()