Sen a snažení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24870
10.6.11 11:22
1veverka píše:
Maky.p: Rozebírat tvůj sen podle snáře by nemělo cenu, jak tak pátrám po paměti, z toho by nic nevyšlo. :mrgreen: Mně se kolikrát zdálo, že jsem těhotná, že jsem porodila (jednou dokonce i štěně :lol: ), že mi někdo řek, že jsem těhotná… Snažíme se skoro rok a nic a podle snáře je sen o těhotenství akorát předzvěstí bolestí břicha. :roll: Tyhle „věštecké“ sny jsou asi spíš výplodem přání.
Ale je pravda, že po tom, co někdo u nás v rodině zemřel, se mi zdálo vždycky pár snů, kde oni něco říkali a pak se to splnilo, ale bylo to krátce po jejich smrti. :nevim:
Každopádně ti moc přeju, aby to byla pravda. :wink: A babička ti jednou určitě dohlídně na mimíse, to jo… :pankac:

Tak je fakt, že se mi ten sen zdál pár dní po tom, co jsme se s přítelem domluvili, že v létě prášky vysadím, akorát nevím, proč se tam objevila babička, když už je tak dlouho mrtvá. Na druhou stranu, i po těch letech se s její smrtí nedokážu moc smířit. Měla jsem ji moooc ráda a ona umřela tak brzo.. :cry: Ale to je život a já si myslím, že bude opravdu anděl našeho mimča :srdce:
A s tím štěnětem, to je dobrý :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.6.11 11:45

Maky.p: Ta babička se tam možná objevila opravdu proto, aby jsi věděla, že ti pak na mimíska dá pozor, každopádně ti to rozhodnutí, mít potomka, schválilo i tvoje podvědomí, to je dobře. :pankac:
Taky se neumím smířit s některými věcmi ohledně umírání mých blízkých, na jednoho už myslím patnáct let a pořád mi to přijde nespravedlivé. :cert:
Já už tam mám tolik lidí, prcek by měl přímo tlupu andělů strážných :mrgreen: , ale zase se nám nějak nedaří. :nevim:
Ale jak už jsem psala v jiné diskusi holkám, co se snaží taky - letos je čínský rok zajíce, tudíž množení, to by bylo, aby nebylo. :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
10.6.11 13:38

tak to jsem zvědavá, kdyby to bylo a nebylo :lol: . Už jsem dobrala clostík, jsem 9DC,tak snad to zabere..a třeba i napoprvé :) :potlesk: :mavam: Vy se snažíte zatím bez léků nebo i někdo s clostíkem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
11.6.11 11:00
1veverka píše:
Maky.p: Ta babička se tam možná objevila opravdu proto, aby jsi věděla, že ti pak na mimíska dá pozor, každopádně ti to rozhodnutí, mít potomka, schválilo i tvoje podvědomí, to je dobře. :pankac:
Taky se neumím smířit s některými věcmi ohledně umírání mých blízkých, na jednoho už myslím patnáct let a pořád mi to přijde nespravedlivé. :cert:
Já už tam mám tolik lidí, prcek by měl přímo tlupu andělů strážných :mrgreen: , ale zase se nám nějak nedaří. :nevim:
Ale jak už jsem psala v jiné diskusi holkám, co se snaží taky - letos je čínský rok zajíce, tudíž množení, to by bylo, aby nebylo. :dance: :mrgreen:

Je to hrozný, když někdo umře v tak nízkém věku, o to je to se srovnáním se s tím o dost horší. Teď mi v týdnu umřela prababička - 98 let. Poslední rok se to s ní horšilo, každý se na to mohl tak nějak připravit - čekat nejhorší, ale i tak to bylo hrozné.. :cry: Každý věřil, že to zvládne do stovky..

Rok zajíce, tak to se určitě zadaří :palec: Můj je taky zajíc a já jsem myš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
11.6.11 11:34

Fialová barva ve snu znamená duchovní vedení archandělem Michaelem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
12.6.11 12:39

zajímavý ten arachanděl..co to je nebo kdo to je zač?? :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.6.11 20:01

nikkita: To držím palce, clostík je dost vychvalovaný. :palec:
Já než jsem dokopala svojí dr, aby mi dala něco na úpravu cyklu (na podporu ovu jsem si ještě nikdy nezobla :lol: ), tak jsem to brala tři dny a náhodou mi zjistili, že léky, které mi dala předtím, mi tak zasáhly játra, že mám zatím s léky utrum. :nevim:
Takže my napřírodno. :mrgreen:
Maky.p: My jsme drak a kohout, to se se zajícem nějak asi nekámoší. :lol: Ale někdy mi připadá, že už jsme jako zajíci, hlavně s tím snažením… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
12.6.11 22:01

tak my jsme tygr a kůň..ale s těmi zajíci jsme si taky celkem podobní. To je hrozné,že ty léky „pomáhají“.A jak dlouho se snažíte napřírodno. My napřírodno asi 21měsíců :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.6.11 10:38

nikkita: My se snažíme zatím skoro rok. Sice je to ještě málo v porovnání s tím, co tu někdy čtu, ale někdy se to člověku zdá fakt dlouhé, protože jsme se předtím ze zdravotních důvodů snažit nemohli a mimíse už by jsme brali pěkných pár let… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.6.11 10:51

joo,je to naprd..my se snažíme 21měsíců :-( tento měsíc jsem užívala clostík,tak uvidím,jak to bude dál.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.6.11 10:59

nikkita: No držím palce, ať se zadaří, snažíte se už pěkně dlouho. :roll:
A kdy bys mohla testovat..? Já vím, že na to je vždy čas, ale já mám někdy záchvaty, že bych testovala pořád. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.6.11 11:02

teď jsem 12DC..ještě jsem se snažila někde dočíst,jestli mají nějaké příznaky ovulace s clostíkem..protože já asi neovulovala,neměla jsem nějaké bolesti vaječníků atd jako některé,tak mě zajímá,jestli alespoň clostík tomu napomůže..tak snad následující 4dny,třeba ovulka na sebe upozorní..no ještě čas :-( .Testovat nebudu,na to nemám síly,buď ms dorazí,nebo ne… :nevim: :cert: nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.6.11 11:13

nikkita: Podle mě ty bolesti mít nemusíš, každá jsme jiná a příznaky taky. :-)
Kolikrát už jsem pročítala diskuse o ovulaci, některé holky jí nikdy ani nepoznaly a pak už jen koukaly na pozitivní těhu testy. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.6.11 11:15

no a právě ty, které se nikdy nesledují, to mají lehčí a hned // :lol: …já s clostíkem nechodím na UZ,takže je to na mě se vypozorovat,a ani neměřím BT,tudíž to mám horší…no uvidímě,budeme improvizovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.6.11 11:19

nikkita: Improvizace je dobrá, stejně jako to nesledování. :mrgreen:
Já teda měřím bt, ale tím pádem to vypadá, že ovu taky nemám a ještě dvojnásobné cykly. Ale co, no, třeba se zadaří i tak… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí