Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Je mi 24 a na prelomu kvetna a cervna sme zacali stimulovat a pichat Puregon, caka nas teda IVF + ICSI.
Hladam niekoho kto tiez v tomto obdobi preziva alebo sa pripravuje na umele oplodnenie. Som z Brna.
Dakujem ![]()
Ahojky ![]()
Tak já jsem trošku popředu..přípravu na stimulaci jsem začala 30.4. a teď v pátek mě už čeká punkce ![]()
Ahoj,
tak mi aspon mozes napisat, ako si prezivala obdobie stimulacie, alebo dat par rad?
Tak já jsem měla dlouhý protokol. Začátek užívání s decapeptylem a pak gonal. Léky a injekce snáším dobře, nemusím nic přikupovat ![]()
A co budeš užívat Ty?
No mne zacala dnes menstruacia, takze od zajtra zacinam pichat Puregon. No celkom sa bojim ci to vobec zvladnem sa to pichat sama
snad ano. Potom v pondelok 30.5 kontrola UZ.
Jo, jo, pro mě bylo nejhorší čekat na tu menstruaci
![]()
Ale uteklo to celkem rychle…
A ty injekce zvládneš, neboj
Já jsem ještě dostala injekce Fraxiparine - na ředění krve a ty budu užívat dál..
Aj ja som bola hrozne nervozna, ked menses uzh pride
ale dnes konecne prisla. Inak odkial si ? Je to tvoje prve IVF?
Jsem z Aše a je to moje 2. IVF. Snad to nevadí?
A Ty bydlíš v Brně, ale asi pocházíš ze Slovenska, viď? ![]()
Jasne ze to nevadi, aspon mas skusenosti
Ano ja byvam v Brne, ale pochadzam zo Slovenska
prisla som sem za pracou a teraz som uz vydata
Inak prvu injekciu som uspesne zvladla, takze si myslim ze to bude uz fajn
Kolko mas rokov a kedy ste podstupili 1IVF?
Mám 33 let
První IVF jsem měla před 8 lety…a teď jsme se pustili do druhého pokusu, snad bude uspěšný..v pátek budu vědět víc
![]()
Tak to budem moc moc drzat palce, aby sa to podarilo
Urcite sa ozvy ako si dopadla a tak ![]()
Ahoj, tak ako si dopadla? Dufam ze je vsetko v poriadku ![]()
Inak ja chodim do Reprofitu ![]()
Ahojky ![]()
Takže hlásím, že z 10 vajíček které mi odebrali se všech 10 oplodnilo, takže zatím 100 procentní úspěch ![]()
Pokud by vše dobře vycházelo, tak transfér by měl být 1.6.ve středu na Den dětí - hezké datum ![]()
Ahoj,
tak to je krasna sprava
to moc gratulujem
takze drzim palce aby to vsetko dobre skoncilo ![]()
Ja idem v pondelok na UZ, tak som zvedava ako to dopadne, uz ma boli celkom brucho ![]()