Graf BT

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8283
22.5.11 22:58

graf BT

ahoj začala ksem si měřit BT ale příjde mi, že na začátku mám hned trošku vyšší teplotu oproti jiným? co mylíte? měřím poprvé tak se v tom nevyznám . ale ted nevím jak sem dát graf z fertility nějak mi to nejde… poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
231
22.5.11 23:29

Zaklad pri merani BT je neporovnavat sa s inymi :) Nejde totiz ani o absolutne hodnoty teploty ako o ich stupanie a pokles. Preto je potrebne pouzivat pocas cyklu aj rovnaky teplomer, pretoze aj pouzivanim roznych teplomerov mozes ziskat rozdielne teploty. Chce to trocha cviku a po par cykloch uz budes vediet rozlisit ovulaciu aj prichadzjucu menstruaciu, popripade tehotenstvo.
Inak na zaciatku cyklu mozu pretrvavat este zvysene teploty z cyklu predosleho.
Drzim paste nech vsetko ide podla tvojich predstav :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.5.11 07:33

Hodnoty nejsou vůbec důležité, důležitá je potom výsledná křivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.5.11 08:57

ahoj, odporucam si prestudovat tuto stranku:
http://merenibt.xf.cz/index2.html

graf z ff pridas tak, ze pojdes nalavo do home page set up, potom sharing a na stranke je okienko v ktorom je link, ktory konci na cisla a pismenka, tak ten sem skopiruj.

ale je pravda, ze si neporovnavaj teploty s ostatnymi, dolezity je tvar vyslednej krivky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
23.5.11 09:12

já teda nevím ale nejde mi to, když dám dole vytvořit stránku tak mi to nic nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
23.5.11 09:15

joj už to mám :-) stačilo něco napsat do okénka…super děkuji a snad bude graf úspěšný, máme doma chlapečka 3 letého a rok a půl se snažíme o druhé, minulý cyklus jsem byla těhotná ale bohužel, to bylo zamlklé těhu :-(
tak ted budu zapisovat a sledovat… tak snad z toho pak něco vyčtu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
25.5.11 08:35

holky mám dotaz ještě k tomu grafu… ta čára jak se vyznačí ovulace se ukáže hned nebo až po skončení grafu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
15.3.12 13:37

graf

ahoj
mám po 3IVF a myslím že mám pěkně rozházené hormony koukněte mi prosím někdo na graf předem děkuji
 http://www.fertilityfriend.com/home/1fc102

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.3.12 08:25
wrtulka píše:
ahoj
mám po 3IVF a myslím že mám pěkně rozházené hormony koukněte mi prosím někdo na graf předem děkuji
http://www.fertilityfriend.com/home/1fc102

A co se ti na tom nezdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.1.15 20:16

graf bt

Zdravím holky…tak tento měsíc je úplně jiný než předešlé… Měřím pravidelně BT…vím že je brzy ale prosím názory na graf..13DC jsem po sexu lehce zaspinila svetlou krvi, následovaly 4 dny kdy kdy me šíleně bolela prsa, to přestalo…pak ten pokles bt…no jsem zvědavá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
16.1.15 09:44

Aojte holky merim prvni mesic a nejak se v tom nevyznam mohla by jste mi nektera pradit jestly ovu je byla nebo vubec bude.??dekuji za pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
16.1.15 09:45

graf

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
19.2.15 16:29
@zanetka2712 píše:
já teda nevím ale nejde mi to, když dám dole vytvořit stránku tak mi to nic nedělá

hfgtjzzuii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
19.2.15 16:29
@zanetka2712 píše:
já teda nevím ale nejde mi to, když dám dole vytvořit stránku tak mi to nic nedělá

hfgtjzzuii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.1.23 13:08

Pokles bt 12 DPO

Chtěla bych poprosit o radu.. rok se snažíme a stále nic.. první měsíc na clostiku 3-7 DC 1-0-0- a po ovulaci - zatím bez kontrolu u dr. ale dle testu potvrzené - od 17 DC na 10 dní Duphaston- 1-0-1..včera dobrána poslední pilulka a dnešní pokles bt.. myslíte, že tam je nějaká naděje? Cyklus kolem 30 dni..
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital