Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
takze stale mame 9 embryí,
4 a 8 bunecne, hm ale neviem co to znamena?
Tak mam velku radost, dufam ze sa to podari a bude to holka ![]()
No to je paráda, já to věděla
![]()
Můj dr. mi právě tehdy říkal, že 1.a 2. den to vyvíjení je stejné, zlomové prý je 3,4,5 den…proto ať žije PK!!
![]()
Mě taky v den transferu odpadli z deseti, šest embryek ![]()
A jak se Ti daří? Už je klídek. pohodička?
To mam aj ja radost ![]()
Na piatok na 13:30 je naplanovany ET, tak uz sa
nemozem dockat ![]()
Uvidime kolko ich vlastne zostane do piatku.
Este by som potrebovala po tebe radu, doktori hovorili ze si mam dat vlozit len 1, ze keby som dala 2 je vysoka sanca za budem mat dvojcata a ze by som ich nemusela donosit,
ale zasa chcem aby sa to podarilo, tak teraz neviem ![]()
Ano, je to pravda, že když si necháš zavést 2 embrya tak je tam, nevím přesně kolikati procentní pravděpodobnost dvojčat.
Nás také lékař lákal na 1 embryo, taky z toho důvodu, že jsem prcek 164cm
Ale taky se potom rozpovídal a řekl, že dnes se dvojčata z asistované reprodukce berou jako ostuda ![]()
Ale rozhodnutí je na Tobě..a konečné rozhodnutí bude v den transferu, tam ti dr. řekne jaké je embryo kvality..podle toho bych se rozhodla kdybych váhala.
Ok, dakujem za radu ![]()
Ano obaja chceme holcicku, len sa nevieme dohodnut na mene
![]()
A vy chcete co?
Na pohlaví mi nezáleží ![]()
Ale s těmi jmény to by byl taky oříšek ![]()
Ahoj,
mna zacina hodne tlacit brucho, a od vcera som si vsimla ze malo curam, mam pocit ze mi brucho vybuchne.
Volala so na kliniku, ale ziaden dr. k dispozicii, mam zavolat zajtra rano, tak som zvedava, budem tam volat, pretoze nechcem nic podcenit, len chcem aby sa na to brucho pozreli
uz to fakt nemozem vydrzat ![]()
No ahoj, nestraš mě ![]()
Určité bolení bříška po OPU se dá chápat, ale pokud by někdo měl bolesti tak silné, že by chodil ohnutý tak to v pořádku není!!! Anebo, že se to nedá vydržet!!!
Nemáš nějáké číslo v případě potřeby na lékaře? Alespoň já to tak mám.. ![]()
Ahoj,
museli na hospitalizovat
brusko ma velmi bolelo, ba priam mi islo prasknut. Distala som kapacky, ale nic nepomahalo tak som musela ist na odsavanie tekutiny z brucha-nic prijemne
Transfer bol zamietnuty na zaklade mojho zdravia. Dnes som akurat prisla domov, som slaba a brucho ma stale pobolieva, mam vysadit vsetky lieky,aby to preslo.
Tak drzim palce aspin tebe-nech ti to vyjde.
Ahojky ![]()
Tak to mě mrzí…víš, že jsem si to myslela, že si Tě tam nechali?
Já vím, že jsi dnes měla mít ET, ale nebuď smutná!!! Odpočineš si, nabereš síly a hurá na těhotenství ![]()
Jsi hodná, že na mě myslíš, ale u mě zatím nic nového..
Opatruj se, papa ![]()
Ahoj, tak vcera sa moj svat opat zhorsil, tak som musela
dnes znova na kapacky a odsavanie vody z brucha ![]()
8 hodin som tam stravila
ale hlavne ze sa mi trosku ulavilo, len aby sa ta voda nevratila, pretoze to uz asi nezvladnem
Uz je toho na mna moc, dnes dr. hovoril ze oba vajecniky su 10cm, chapes to je hruza.
Vcera som uz nemohla ani dychat…
Prajem krasny vikendik ![]()
Ahoj holky omlouvám se,že vám sem lezu ale zaujala mě vaše diskuse.Patricie,je mi to líto,že takhle trpíš ![]()
Dakujem, ale nejako to zvladnut musim, navyse vcera mi pri odsavani povedali ze sa to nevrati, a dnes sa citim zasa strasne, takze zajtra znova na kliniku ![]()
Prepadli mi aj myslienky ze keby sa to nepodarilo, tak by som uz druhy krat nesla na IFV
Vedela som ze to nebude prechadzka ruzovym sadom, ale toto co sa so mnou deje som necakala, a najhorsie na to je to ze, ani dr. si nevie rady ![]()
A Patricie,prosím tě z čeho máš takové potíže
To jsem fakt ještě neslyšela.Moc ti držím palečky ať je vše v pořádku.A odkud si,že píšeš slovensky.Já taky pocházím ze Slovenska ![]()