1. IVF červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
7.6.11 13:35

Ahoj,
takze stale mame 9 embryí, :pankac: 4 a 8 bunecne, hm ale neviem co to znamena?
Tak mam velku radost, dufam ze sa to podari a bude to holka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
7.6.11 13:54

No to je paráda, já to věděla :mrgreen: :dance:
Můj dr. mi právě tehdy říkal, že 1.a 2. den to vyvíjení je stejné, zlomové prý je 3,4,5 den…proto ať žije PK!! :pankac: :pankac:
Mě taky v den transferu odpadli z deseti, šest embryek :-(
A jak se Ti daří? Už je klídek. pohodička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.6.11 16:31

To mam aj ja radost :pankac:
Na piatok na 13:30 je naplanovany ET, tak uz sa
nemozem dockat :-)
Uvidime kolko ich vlastne zostane do piatku.

Este by som potrebovala po tebe radu, doktori hovorili ze si mam dat vlozit len 1, ze keby som dala 2 je vysoka sanca za budem mat dvojcata a ze by som ich nemusela donosit, :think: ale zasa chcem aby sa to podarilo, tak teraz neviem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
7.6.11 16:48

Ano, je to pravda, že když si necháš zavést 2 embrya tak je tam, nevím přesně kolikati procentní pravděpodobnost dvojčat.
Nás také lékař lákal na 1 embryo, taky z toho důvodu, že jsem prcek 164cm :mrgreen: :mrgreen: Ale taky se potom rozpovídal a řekl, že dnes se dvojčata z asistované reprodukce berou jako ostuda :nevim:
Ale rozhodnutí je na Tobě..a konečné rozhodnutí bude v den transferu, tam ti dr. řekne jaké je embryo kvality..podle toho bych se rozhodla kdybych váhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
7.6.11 16:50

Chcete holčičku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.6.11 17:09

Ok, dakujem za radu :kytka:

Ano obaja chceme holcicku, len sa nevieme dohodnut na mene :lol: :mrgreen:

A vy chcete co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
7.6.11 17:52

Na pohlaví mi nezáleží :lol:

Ale s těmi jmény to by byl taky oříšek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.6.11 16:50

Ahoj,
mna zacina hodne tlacit brucho, a od vcera som si vsimla ze malo curam, mam pocit ze mi brucho vybuchne.
Volala so na kliniku, ale ziaden dr. k dispozicii, mam zavolat zajtra rano, tak som zvedava, budem tam volat, pretoze nechcem nic podcenit, len chcem aby sa na to brucho pozreli :cry: uz to fakt nemozem vydrzat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
8.6.11 16:58

No ahoj, nestraš mě :-(

Určité bolení bříška po OPU se dá chápat, ale pokud by někdo měl bolesti tak silné, že by chodil ohnutý tak to v pořádku není!!! Anebo, že se to nedá vydržet!!!
Nemáš nějáké číslo v případě potřeby na lékaře? Alespoň já to tak mám.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.6.11 10:14

Ahoj,
museli na hospitalizovat :cry: brusko ma velmi bolelo, ba priam mi islo prasknut. Distala som kapacky, ale nic nepomahalo tak som musela ist na odsavanie tekutiny z brucha-nic prijemne :( Transfer bol zamietnuty na zaklade mojho zdravia. Dnes som akurat prisla domov, som slaba a brucho ma stale pobolieva, mam vysadit vsetky lieky,aby to preslo.

Tak drzim palce aspin tebe-nech ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
10.6.11 10:26

Ahojky :kytka:

Tak to mě mrzí…víš, že jsem si to myslela, že si Tě tam nechali?
Já vím, že jsi dnes měla mít ET, ale nebuď smutná!!! Odpočineš si, nabereš síly a hurá na těhotenství :palec:
Jsi hodná, že na mě myslíš, ale u mě zatím nic nového..
Opatruj se, papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.6.11 16:20

Ahoj, tak vcera sa moj svat opat zhorsil, tak som musela
dnes znova na kapacky a odsavanie vody z brucha :cry:
8 hodin som tam stravila :( ale hlavne ze sa mi trosku ulavilo, len aby sa ta voda nevratila, pretoze to uz asi nezvladnem :( Uz je toho na mna moc, dnes dr. hovoril ze oba vajecniky su 10cm, chapes to je hruza.
Vcera som uz nemohla ani dychat…

Prajem krasny vikendik :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.6.11 11:13

Ahoj holky omlouvám se,že vám sem lezu ale zaujala mě vaše diskuse.Patricie,je mi to líto,že takhle trpíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.6.11 11:31

Dakujem, ale nejako to zvladnut musim, navyse vcera mi pri odsavani povedali ze sa to nevrati, a dnes sa citim zasa strasne, takze zajtra znova na kliniku :cry:
Prepadli mi aj myslienky ze keby sa to nepodarilo, tak by som uz druhy krat nesla na IFV :cry: Vedela som ze to nebude prechadzka ruzovym sadom, ale toto co sa so mnou deje som necakala, a najhorsie na to je to ze, ani dr. si nevie rady :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.6.11 12:03

A Patricie,prosím tě z čeho máš takové potíže :nevim: To jsem fakt ještě neslyšela.Moc ti držím palečky ať je vše v pořádku.A odkud si,že píšeš slovensky.Já taky pocházím ze Slovenska :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí