1. IVF červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
12.6.11 19:29

Ale prosim ta ani sami dr. nevedia, najprv hovoria ze to je z hyper.stim.synd. potom ze z liekov :nevim:
Ten stav sa mi rapidne zhorsil po punkcii vajecnikov, kedy mi bolo odobranych 18 vajiciek, lenze to uz je tyzden a ja som bola uz 3 dni v kuse-lezala na klinike, odsavali mi vodu z brucha, ale vzdy sa mi ulavilo iba na par hodin :-? potom sa stav znova opakoval, ked som tam bola vcera povedali mi ze by sa to uz vratit nemalo a dnes je to tu znova :cry: takze zajtra znova na odsavanie, kapacky .....och moj boze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
13.6.11 18:52

Ahoj Patricie a ahoj Kači :mavam:

Patri - to je hrůza,co Ty sis musela vytrpět…spousta žen se toho hyperstimuláku obává a na Tebe to vyjde :cert: :cert: A jak je po víkendu? Už je trochu lépe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.6.11 20:06

Ahoj holky.Paťul,tak jak je?Já dnes utz a ve středu mám punkci.Ve 21h píchám Pregnyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
13.6.11 20:11

Já jsem Pregnyl měla načasovaný na 21.30 a punkce byla o půl 9. Takže na středu přeji hodně štěstíčka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.6.11 20:12

Děkuji ale bojím se že to bude štípat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
13.6.11 20:15

Ničeho se neboj, mě to teda vůbec nebolelo, ani neštípalo..já si totiž ještě píchám Fraxiparin a to jsou potvory tupé a bolavé :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.6.11 21:43

Pregnyl mám v sobě,asi jsem už zvyklá na to píchání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
13.6.11 22:41

Ahojky holky :mavam:
Já mám za sebou 1 neúspěšné IUI stimulaci s puregonem, clostík nepomáhá a rozmýšlím se zda jít rovnou do IVF :nevim:
Mám syndrom polycystických vaječníků, takže anovulační cykly prostě hrůza :zed:
Ve čtvrtek jdeme do CAR a to musím dr.odpovědět rozhodnutí.
Máte za sebou také některá neúspěšné IUI?Docela mě odradilo jít do dalšího je tam pouze 15% úspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.6.11 22:56

Ahoj Kometko a Kacko,

tak ja mam za sebou dalsie odsavanie vody, vikend hospitalizovana no hruza.
Pridali sa bolesti na plucach.
Dnes dr.povedal ze sa to uz nevrati, no ale ked sa tak pozeram na to svoje brucho tak uz neviem neviem :nevim:
Zasa musim pichat dennodenne injekcie do brucha, aby nedoslo k zrazaniu krve :cry:
Uz som na nervy.
Ako ste sa mali cez vikend vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
14.6.11 08:30

Ahoj Patricie :kytka:

Vydrž holka!!!! Zas bude líp, to nejhorší máš za sebou!! A uvidíš, že výsledek bude :srdce:
My jsme o víkendu odpočívali…jinak já jsem měla do 15.dne od píchnutí stále v testech pregnyl, dnes jsem si dělala testík a jen jedna čárka, takže u mě se zřejmě nezadařilo…

Ahoj papalušo :mavam:

Na inseminaci jsem nebyla, ale ani bych nešla..odrazuje mě to malé procento úspěšnosti!! :cert: Každopádně rozhodnutí je na Tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
14.6.11 09:26

Ahoj holky :mavam: Paťulko,je mi to moc líto holka,že musíš takhle trpět. :hug:
Ahojky Papalušo,u nás IUI by nezabralo,pač máme špatné spermio.A taky bych asi nešla do toho,jak píše kometa.Raději bych zkusila minimální stimulaci ale vše je na tobě(Vás) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
15.6.11 20:42

Ahoj Holky :mavam:
No tak dnes sa mi konecne ulavilo a snad uz budu len lepsie casy, bola som na kontrole a voda ustupuje aj vajecniky sa pomalicky zmensuju :pankac: uz som myslela ze tento den nepride…to nekonecne cakanie …
Momentalne mam oddych a ET bude asi az v srpnu :cry:
Holt nic asi nezmozem, ale kto si pocka ten sa docka,nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.6.11 21:00

Jasné Pati,hlavně že ti je mnohem lépe.Bobánci na maminku počkají :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.8.11 17:23

Ahoj

Ahoj Holky :)

Ja uz som konecne dnes po KET.....tak sme sa dockali :pankac: uz len cakat na 24.8 a urobit test.Ako pokracujete vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí