Sen a snažení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
13.6.11 11:22

taky jsi silná optimistka viď :mrgreen: ,ale co,třeba se zadaří i tak..já to asi taky tak vidím, asi to risknem obden,a jestli to bude ok,tak jak má,tak se třebas povede no :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.6.11 14:52

nikkita: Jé, to je naše současná „metoda“. Snažení obden. :pankac:
Optimistka jsem, jinak by mi z toho muselo hrábnout. :lol: A tady se snažím být pozitivní tuplem, přece tu nebudu uvrhat do deprese jiné snažilky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
13.6.11 14:57

Když jsem se snažila s manžou o druhé dítko tak se mi zdál sen, že jsme měla na testu //, ještě jsem nebyla ani v době kdy jsem měla mít ms a nedalo mi to, utíkala jsem pro test a fakt tam byl duch :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.6.11 18:41

Šema: Ty jo, to bych taky chtěla zažít. :dance: Až magický to je… :mrgreen:
Já mám pořád na paměti sen, kdy mi jasnovidka říká, že o prázdninách už budu těhu, pořád si říkám, že by to taky mohlo klapnout. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
13.6.11 19:59

Veverko neboj, určitě budeš! Mě tenkrát ten den když bylo odzkoušeno mimi ( vždycky na první pokus ) tak jsem se sešla s kámoškou, která vykládá karty a poradila mě jak s prstýnkem že mi řekne co a jak. Já jsem se ptala asi na 6 otázek a FAKT MI VYŠLO NAPROSTO VŠECHNO! ptala jsem se jestli budu těhu, ANO, jestli to bude holčička, ANO, jestli nebudu mít v těhu zdrav.problém, NE, jestli se narodí v termínu ANO, jestli si mě chlap vezme ANO :twisted: jestli bude holčička v pořádku ANO. a tak mi vyšlo naprsto všechno. Od tý doby jsem to nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.6.11 21:47

Šema: To jsi mi připomněla, že to s tím prstýnkem jsem zkoušela kdysi, ještě jako malá. A pamatuju si, že tenkrát mi vyšlo, že budu mít jednou dvě holčičky. To bych brala. :mrgreen:
Jinak jsem zkoušela i ty karty, taky říkaly něco o létě, ale se mnou teď nějak nemluví, tak se na ně nemůžu spoléhat. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
14.6.11 07:49

veverko já volala několika kartářkám a fakt mi to vždycky vyšlo. hodně na tohle věřím, i když se hooodně bojim kolikrát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.6.11 10:03

Šema: Já na tohle docela věřím, už mi bylo taky hodně předpovězeno. A taky se kolikrát bojím, ale ono by stejně nějaké jobovky neřekly, myslím…
I když to, že bych třeba neměla mít děti, to by řekly. Ale to neříkají, všeobecně pořád říkají dvě, mně taky vyšly dvě, tak kde to vázne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí