Nový notebook- výběr

Anonymní
12.9.21 15:42

Nový notebook- výběr

Ahoj, plánuji si koupit nový notebook ale v technice se úplně nevyznám takže nevím jaký. Nemám nějaké vysoké nároky protože ho budu mít jenom do školy na Netflix nebo na nějakou hru : Aby nebyl moc velký, měl vysokou výdrž baterie, aby měl větší úložiště a nejlépe aby byl třeba do 15 tisíc.
Děkuji za tipy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20892
12.9.21 16:17
@Anonymní píše:
Ahoj, plánuji si koupit nový notebook ale v technice se úplně nevyznám takže nevím jaký. Nemám nějaké vysoké nároky protože ho budu mít jenom do školy na Netflix nebo na nějakou hru : Aby nebyl moc velký, měl vysokou výdrž baterie, aby měl větší úložiště a nejlépe aby byl třeba do 15 tisíc.
Děkuji za tipy

Záleží jestli myslíš hry nebo solitare. Jelikož tohle se vylučuje jak s cenou, tak s výdrží baterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65166
12.9.21 16:24
@Anonymní píše:
Děkuji za tipy

ta chybějící čárka z toho dělá zajímavou náplň šklních osnov :) do školy na Netflix :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
12.9.21 16:42

Měla by sis položit pár otázek:

• Chci dotykovou obrazovku, budu na ntb. psát perem?
  • Píšu po večerech u TV, podsvícení? Potřebuji numerickou klávesnici?
  • Chovám se k ntb pěkně nebo jsem ničitel?
  • Budu ho nosit do školy? Bude stát doma na stole? Velikost a hmotnost?
  • Kolik toho chci ukládat, používám cloudy?
  • Jen internet, kancelářský balík? Nebo i náročnější hry a programy?

Všechno tohle dost hýbe s cenou - nahoru, i dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
12.9.21 17:10

Doporučuji Dell, dnes nejlepší cena/výkon

HP moc nezvládá přenášení, vadí mu otřesy, které mají vliv na poruchovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21583
12.9.21 17:13

Mě přijde, že Dell šel kvalitou hodně dolů u mě i manžela v práci se kupuje Lenovo. My tuto značku kupovali i mýmu taťkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
12.9.21 17:18

Taky řeším, nároky dost podobný a nedělám si iluze, že seženu něco do 15 tisíc, co nebude za pár let zase starej krám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
12.9.21 17:19

@nozu

Lenovo se hodně zhoršilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
12.9.21 17:54
@DanielaD píše:
Doporučuji Dell, dnes nejlepší cena/výkonHP moc nezvládá přenášení, vadí mu otřesy, které mají vliv na poruchovost

Dell velké zhoršení, manžel loni řešil pracovní ntb (vybral si top model, výkonem i cenou mimo požadavky zakladatelky, člověk by řekl, že se vyhne problémům…), oprava do druhého dne trvala čtyři měsíce, byly problémy i jinde, odstupoval od smlouvy. Dva nebo tři Delly nám v průběhu let ztroskotaly na závadě přenosu obrazu na monitor - poslední můj pracovní teď na jaře - jo, takže tři. Muž má teď Lenovo, i s odstupem roku a něco je spokojen. Kdysi jsme měli i HP.

Já letos měnila pracovní ntb a dokupovala soukromý, v práci jsem dostala Lenovo a já šla taky do Lenova a dobrý. :nevim:

Nicméně, moje požadavky a požadavky zakladatelky se mohou lišit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.9.21 08:44

Nekolik upozorneni

• kupovat si notas dle znacky je stejne jako si ho vybrat dle barvy…
  • v dnesni dobe, jsou pocitace nedostatkove zbozi, jejich cena je velmi nadhodnocena, vuci vykonu..
  • notas za 15. tis bude stacit jen na prohlizeni fotek, prehravani videi a serialu, na praci v exelu a wordu… narocnejsi programy uz budou hodne pomale…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
13.9.21 08:50
@okynko píše:
Nekolik upozorneni
  • kupovat si notas dle znacky je stejne jako si ho vybrat dle barvy…
  • v dnesni dobe, jsou pocitace nedostatkove zbozi, jejich cena je velmi nadhodnocena, vuci vykonu..
  • notas za 15. tis bude stacit jen na prohlizeni fotek, prehravani videi a serialu, na praci v exelu a wordu… narocnejsi programy uz budou hodne pomale…

Zas na druhou stranu… :think: Které náročnější programy bude zakladatelka používat? :think:

Jinak souhlas, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
13.9.21 09:12
@Anonymní píše:
Děkuji za tipy

K té vysoké výdrži baterie si taky můžeš koupit model, kde se baterie snadno vyměňuje, a mít ještě jednu náhradní. Na větší úložiště koupit model, kde se dá doplnit druhý disk, a přikoupit. Nebo vyměnit původní za větší.

• Citovat
  • Upravit
667
13.9.21 17:48

Přidej 3 tisíce a zkus nějaký ten Zenbook od Asusu. Kovová konstrukce, malý, lehoučký,. kvalitní zvuk.. a rozběhneš na něm plynule i GTA 5 nebo Simíky. :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová