Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, plánuji si koupit nový notebook ale v technice se úplně nevyznám takže nevím jaký. Nemám nějaké vysoké nároky protože ho budu mít jenom do školy na Netflix nebo na nějakou hru : Aby nebyl moc velký, měl vysokou výdrž baterie, aby měl větší úložiště a nejlépe aby byl třeba do 15 tisíc.
Děkuji za tipy
Záleží jestli myslíš hry nebo solitare. Jelikož tohle se vylučuje jak s cenou, tak s výdrží baterie.
@Anonymní píše:
Ahoj, plánuji si koupit nový notebook ale v technice se úplně nevyznám takže nevím jaký. Nemám nějaké vysoké nároky protože ho budu mít jenom do školy na Netflix nebo na nějakou hru : Aby nebyl moc velký, měl vysokou výdrž baterie, aby měl větší úložiště a nejlépe aby byl třeba do 15 tisíc.
Děkuji za tipy
ta chybějící čárka z toho dělá zajímavou náplň šklních osnov
do školy na Netflix ![]()
Měla by sis položit pár otázek:
Všechno tohle dost hýbe s cenou - nahoru, i dolů.
Doporučuji Dell, dnes nejlepší cena/výkon
HP moc nezvládá přenášení, vadí mu otřesy, které mají vliv na poruchovost
Mě přijde, že Dell šel kvalitou hodně dolů u mě i manžela v práci se kupuje Lenovo. My tuto značku kupovali i mýmu taťkovi.
Taky řeším, nároky dost podobný a nedělám si iluze, že seženu něco do 15 tisíc, co nebude za pár let zase starej krám ![]()
@DanielaD píše:
Doporučuji Dell, dnes nejlepší cena/výkonHP moc nezvládá přenášení, vadí mu otřesy, které mají vliv na poruchovost
Dell velké zhoršení, manžel loni řešil pracovní ntb (vybral si top model, výkonem i cenou mimo požadavky zakladatelky, člověk by řekl, že se vyhne problémům…), oprava do druhého dne trvala čtyři měsíce, byly problémy i jinde, odstupoval od smlouvy. Dva nebo tři Delly nám v průběhu let ztroskotaly na závadě přenosu obrazu na monitor - poslední můj pracovní teď na jaře - jo, takže tři. Muž má teď Lenovo, i s odstupem roku a něco je spokojen. Kdysi jsme měli i HP.
Já letos měnila pracovní ntb a dokupovala soukromý, v práci jsem dostala Lenovo a já šla taky do Lenova a dobrý. ![]()
Nicméně, moje požadavky a požadavky zakladatelky se mohou lišit.
Nekolik upozorneni
@okynko píše:
Nekolik upozorneni
- kupovat si notas dle znacky je stejne jako si ho vybrat dle barvy…
- v dnesni dobe, jsou pocitace nedostatkove zbozi, jejich cena je velmi nadhodnocena, vuci vykonu..
- notas za 15. tis bude stacit jen na prohlizeni fotek, prehravani videi a serialu, na praci v exelu a wordu… narocnejsi programy uz budou hodne pomale…
Zas na druhou stranu…
Které náročnější programy bude zakladatelka používat? ![]()
Jinak souhlas, samozřejmě.
@Anonymní píše:
Děkuji za tipy
K té vysoké výdrži baterie si taky můžeš koupit model, kde se baterie snadno vyměňuje, a mít ještě jednu náhradní. Na větší úložiště koupit model, kde se dá doplnit druhý disk, a přikoupit. Nebo vyměnit původní za větší.
Přidej 3 tisíce a zkus nějaký ten Zenbook od Asusu. Kovová konstrukce, malý, lehoučký,. kvalitní zvuk.. a rozběhneš na něm plynule i GTA 5 nebo Simíky.
![]()
Děkuji za tipy