Musím nechat otestovat i dítě

459
12.9.21 13:28

Musím nechat otestovat i dítě

Dobrý den maminky, prosím o radu.
V říjnu jdeme na svatbu, jelikož na svatbě bude více jak 30 hostů, tak musíme mít buď očkování, test nebo potvrzení o bezinfekčnosti. Manžel je očkováný, já půjdu na test, ale teď otázka. Musim nechat otestovat i našeho 2 letého prďolu?
Nikde jsem se právě nedočetla, tak tápu..
Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26747
12.9.21 13:29

Kdo to po vás chce bože? :D klukovi bych nechala udělat antigen, nic to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
12.9.21 13:31

@Bubla Bůčková Ženich s nevěstu nám to napsali v instukcích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
12.9.21 13:38
@Tynulda píše:
@Bubla Bůčková Ženich s nevěstu nám to napsali v instukcích :lol:

Slušnej bizár. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21600
12.9.21 13:40

Já bych nechala dítěti udělat antigen a bylo by. Kor když ty jdeš stejně na test. Jinak běžně jsou testy povinné až od 6 let - např. pro návštěvy bazénů atd. Myslím, že testování se tu zbytečně démonizuje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.9.21 13:42
@Angry_birds píše:

To není bizár, ale projev zdravýho rozumu. Jeden pozitivní člověk tam zařídí karanténu nebo izolaci všem účastníkům svatby. Tak proč to riskovat?

• Citovat
  • Upravit
12594
@Angry_birds píše:

Proc bizar, jsou zodpovedni nechteji aby kvuli jejich svatbe meli trable..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248

@Tynulda tak normalne je testovani od 6ti let, takze podle pravidel nemusis.Ale pokud to tak chtej zenich s nevestou, tak se jich proste zeptej jestli to chtej i od malyho ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21600
12.9.21 13:44

Jinak zde máš jasně popsané podmínky pro organizaci svatby: https://covid.gov.cz/…losti/svatba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.9.21 13:45
@Janli píše:
To není bizár, ale projev zdravýho rozumu. Jeden pozitivní člověk tam zařídí karanténu nebo izolaci všem účastníkům svatby. Tak proč to riskovat?

Tak prohlášení o bezinfekcnosti a antigenni test jsou v tomto ohledu celkem k prdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21600
12.9.21 13:46
@Ivana 85 píše:
@Tynulda tak normalne je testovani od 6ti let, takze podle pravidel nemusis.Ale pokud to tak chtej zenich s nevestou, tak se jich proste zeptej jestli to chtej i od malyho ne?

No, ale v podmínkách pro testování na svatby tam výjimka pro děti mladší 6 let není. Naopak se tam píše o bezinfekčnosti všech účastníků. Teda pokud jdem to v tom materiálu, co jsem dávala odkaz, nepřehlédla. Nestudovala jsem to až tak detailně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.9.21 13:48
@nozu píše:
Jinak zde máš jasně popsané podmínky pro organizaci svatby: https://covid.gov.cz/…losti/svatba

Je to tak no. Asi to chtějí mít v pořádku. Já vůbec nevím, že něco takového stále existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
12.9.21 13:51
@Janli píše:

Z mého pohledu to bizár je. Předpokládám, že hosti jsou blízké osoby, které mají rozum. Nepotřebovala bych je ještě prověřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.9.21 13:59
@Bubla Bůčková píše:
Tak prohlášení o bezinfekcnosti a antigenni test jsou v tomto ohledu celkem k prdu.

Tak ono je to spíš o tom, aby tam případně pozitivní ani nelezli

• Citovat
  • Upravit
1375
12.9.21 14:01

@Angry_birds proč bizar? Taky jsme to na svatbě tak měli. U dětí jsme žádali testování, těch co chodí to školy a školky. Každého volba, nám odpadl jen jeden člověk, co test odmítl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová