Nový obývací pokoj - inspirace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
639
18.7.13 11:56

nový obývací pokoj

Holky mám dotaz chceme předělat obývací pokoj a chtěla bych se nějak inspirovat, nevíte o dobrých stránkách kde najdu fotky obývacích pokojů nebo nějaky kde si sama navrchnu pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.7.13 11:57

@bufinda fotky najdeš normálně na googlu v sekci obrázky, jinak mrkni sem: http://technet.idnes.cz/…oftware.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.9.14 16:17

Ahoj, chtěla bych předělat obývák, neb je momentálně sestaven po třetím stěhování ze tří různých stylů :roll:
Momentálně vím jen, že v něm bude sestava na styl tetris v barvách bílá, modrá, růžová, oranžová, zelená a fialová :mrgreen:
Jediné s čím si nevím rady jsou okna. Máme velké francouzské s balkonovýma dveřma a pak jedno klasické okno a celý den sem svítí, případně večer aby sem nebylo vidět.
Co máte na oknech? záclony a závěsy? jen žaluzie? Přemýšlela jsem nad dřevěnými vnitřními žaluziemi, ale teď s tou barevnou sestavou se ty přírodní moc nebudou hodit.
Případně nemáte tipy jak doladit „barevný“ obývák (a udělat ho asi nafukovací :))

• Citovat
  • Upravit
999
2.9.14 16:32

Tak při téhle „divočině“ bych asi do dřeva nesla, já mam na oknech římské rolety, látku si vybereš jaka se ti hodi, barva, tvary…ovladaji se řetízkem stejne jak žaluzie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
6.9.14 07:29
@zichisek píše:
Ahoj, chtěla bych předělat obývák, neb je momentálně sestaven po třetím stěhování ze tří různých stylů :roll:

Ahoj, já bych šla možná ještě vedle římské rolety i do klasických závěsů, nejlépe v neutrální barvě, kterou tam už máte - takže asi bílou. Ale nedokážu si tu barevnou kombinaci představit :D. Ani jaký máte celkově styl toho bydlení. Já mám kombinaci tmavě hnědé, slonové kosti a limetkově zelené na doplňcích, závěsech a prostírání. ;) Proti barevným oknům nejsem. Ale souhlasím s příspěvkem výš od radulaur… pokud tam nic jiného v tom dekoru žaluzií nebude, budou tam jako pěst na oko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.9.14 19:03

@Arvenka no, původně byl obývák nábytek v ořech-bílá a k tomu jsme měli červený gauč a červené doplňky. Jenže mezitím jsme se 2× stěhovali, nějaký nábytek se sem nevešel, použil se z ložnice nebo odjinud…
Máme dvě malé děti a v přízemí školku, takže máme plno barev a hraček :-D
Teď máme tu tetris sestavu barevnou. V barvě dřeva plovoučku a okna, bílé zdi a bílý nábytek (skříňku pod televizí a stolek - nic víc se sem nevleze).Gauč a křeslo jsme teď vybrali v zelené barvě jaká je na tetris sestavě.
By se mi k tomu hodily bílé okna :think: ale to mám smůlu
Dokážu si představit k tomu zelené závěsy nebo kombinace zelené s bílou…ale k závěsu budu muset dát asi záclonu :think:
Už jsem přemýšlela i nad světle zelenou záclonou, ale ta zas nestíní proti sluncí :roll:

• Citovat
  • Upravit
768
6.9.14 19:40

@zichisek no ja nevim. Mate stejny dekor podlahu i okna? Jestli ano, tak bych se nebala i tech drevenych zaluzii ve stejnem dekoru. Pritel je truhlar, hodne si doma vymyslim, ale drzime se max tri barvy. Kazdopadne zaclonu bych volila bilou, bez vzorku. Zaves bud v barve podlahy nebo i tu zelenou. Ta sedacka vytvari docela dominantni barvu. Mohlo by to byt hezke. A treba v IKEi maji krasne limetkove a olivove zelene zavesy. Taky ted vybiram :). Kazdopadne je tezko radit, kdyz to clovek nevidi, ale podle popisu si to dokazu uz predstavit… Pokud mate tu mistnost vetsi tak bych se oken v barve sedacky v kombinaci s bilymi zdmi nebala. Jak jsi psala, lekla jsem se, ze mate treba nejak divoce vymalovane :mrgreen: Jdi do barvy. A do „utulneho“ materialu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
21.4.19 18:13

Tak bez komínu fakt nebudeš mít funkční krb. Maximálně si můžeš pořídit něco na biolíh, ale to bude akorát tak pro efekt, teplo ti to asi nedá žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí