Nový odběr - plyn

Gibbo
25.10.11 11:52

Nový odběr - plyn

ahojky, nemáte někdo zkušenost? Bydlime ve 4bytovce… Mám už hotovou revizi, tlak zkoušku… A teď potřebuju uzavřit smlouvu… S rwe dobre zkušenosti nemám, zkonili mi odečet a já kvuli tomu platila o tisice vic a ani soudně jsem nezmohla nic…Když půjdu na čez, tak ten dává žádost na rwe, aby připojili plynoměr a pak jedu klasika na čez… Jak je to s E.onem? Popřipadě, myslite si, že když mám problem s RWE ještě přimo nedořešený, ale tento podnět bude dán od ČEZu, tak mi plynoměr připoji i přesto, že se s nimi ještě soudim? Přeci jen, už se jedná o smlouvu u čezu a ne u nich…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
28.10.11 19:06

Ahoj já ti stím asi moc nepomůžu, ale pokud vím tak s Eonem je to podobně jak s ČEZEM. Ale znám jednoho kluka který se zabívá energetickým poradenstvím tady v hradci králové tak mu zkuz zavolat a domluvit si schůzku možná ti poradí i s lepším tarifem od lepšího dodavatele mojim známím dobře poradil. Jmenuje se Fuchsík telefon je 723102897. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
29.10.11 17:23
soldusa píše:
Ahoj já ti stím asi moc nepomůžu, ale pokud vím tak s Eonem je to podobně jak s ČEZEM. Ale znám jednoho kluka který se zabívá energetickým poradenstvím tady v hradci králové tak mu zkuz zavolat a domluvit si schůzku možná ti poradí i s lepším tarifem od lepšího dodavatele mojim známím dobře poradil. Jmenuje se Fuchsík telefon je 723102897. :palec:

bezvadný, moc díky :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová