Novy partner kamaradky

Anonymní
30.9.21 01:08

Novy partner kamaradky

Ahoj. Mam od detstvi kamaradku, nejlepsi. Zname se 20 let, opravdu bez konfliktu a hádek, muzeme se na sebe spolehnout, zkratka pratelstvi. Bydlime od sebe kousek a vídáme se, pokecame atd…
Ja mam synka, kteremu dela fakt super „tetu“ a samozrejme k nemu ma vřelý vztah. Odjakziva jsme se my s ni a jejim partnerem vídali atd…

Našla si jiného partnera, otěhotněla s ním, tedy ceka mimco a moc se na malyho tesim. Sice se od te doby mene vídáme, ale to chápu. Zamilovanost, domacnost, tehotenstvi + zustala na neschopence a ma omezene vychazky.
Ale normalka, ted pro zmenu resime miminka, predavam ji hadriky, klasika…
Jenze mi docela mrzi, ze mi nepredstavila sveho partnera a prijde mi to zvlastni. U ni jsem ho nikdy nezastihla neboť dlouho pracuje a tak nejak je to uz rok a ja ani nevim jak ten chlap vypadá 8o a to nemyslim nijak zle nebo tak. Se tu chci spis jen zeptat, jestli je to běžné a že se zbytečně divim, ze ho neznam, ale me to prijde divne… A az budu jednou na navsteve, on vleze do dveri, to se budeme seznamovat po 3 letech az na sebe narazíme? :roll: a taky, ze mi ho asi nechce predstavit a proc… :nevim:
Naposledy, kdyz jsem tam byla a sedeli jsme venku, on byl doma tak ani neprisel nebo ho nepozvala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
849
30.9.21 02:58

Není to nějaký tvůj bývalý? :) Nevím, tak až budete příště u ní a bude doma, požádej ji o představení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
30.9.21 06:19

Zeptala ses ji, proc ti ho jeste nepredstavila? Jak to zduvodnila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.9.21 06:22

Když měla kamarádka nového přítele chtěla jsem vidět alespoň fotku :lol: a v dnešní době sociálních sítích to nebude asi takový problém. A ani doma nemaji společné fotografie? Když by ani po vyznání ho neukázala na fotce. Přišlo by mi to divné, jestli se za něj nestydí a nebo jak píší jestli ho opravdu neznáš :nevim: A nebo se mu prostě nechce mezi holčičí tlachání, tak vymyslet rande ve 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
30.9.21 06:39

Nevím buď partner nechce nebo má velmi málo času. A taky platí pravidlo, že hezcim a štíhlejší kamarádkám se partner nepředstavuje. :mrgreen: Už nejednou to dopadlo prebookovanim dotyčného, obzvlášť pokud k něčemu je. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.21 06:46

Ano, tohle je divné.
Mám taky kamarádku s novým partnerem, zatím s ním dělá tajnosti a chce si ho užívat sama, takže naživo jsem ho neviděla, ale od začátku vím, kdo to je, a chlubí se mi každou provedenou společnou fotkou.
A až s ním stihne i bydlet a čekat dítě, předpokládám, že už ho znát budu.
Jestli jste tak dobré kamarádky, úplně normálně bych se jí zeptala - narovinu.

• Citovat
  • Upravit
53190
30.9.21 07:02

Proč z toho taková věda? „Janičko, zveme vás zítra na večeři, oba s manželem se těšíme, že poznáme tvou drahou polovičku“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
30.9.21 07:17

@Daisy86 tohle byla prvni vec, ktera me napadla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
30.9.21 08:55

Teda jako kámošce po 20 letech přátelení, bych s klidem řekla (třeba jak bych u ní seděla na víně a on by byl doma): Ty Jano, nechceš mi představit svého chlapa? :mrgreen: A čekala bych co řekne.
Myslela jsem, že kamarádství po tolika letech už komunikaci narovinu zvládne :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.21 13:05

Ne, to ne ja byvaleho nemam :D muj muz je první a současný to se nebojim, ale pobavilo me to.
Na hezčí nějak nehraju, nejsme děti a ani o přebrání fakt není řeč, to se opravdu nebojím, že by zrovna tohle byl důvod.

A joo, tak mluvíme spolu narovinu bez hranic, ale co se teď týká jeho, tak je to takové citlivé téma… on je teď Bůh a pan dokonalý, jsou spolu krátce, takže se jen dočkám odpovědi např. že se s lidmi moc nebaví :nevim:
Jinak o něm pořád vypráví apod… ale prostě je mi divné, že mi ho nepředstaví i kdyby ho měla donutit, přece jsme nejlepší kámošky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
247
30.9.21 13:34

Může mít opravdu třeba sociální fobii. Nebo prostě na nějakou kamarádku není zvědavej. Víš, co dělá za práci? Třeba má lidí po krk celodenně v práci a doma chce mít klid. Jinak to nemusí být zrovna tvůj ex, ale někdo z okolí, ex další společné známé, nějakej ženáč. Nebo mě napadla i crazy varianta, že žádnej přítel neexistuje, prostě jen vzniklo mimčo. Co na to říká tvůj manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
30.9.21 14:23

To fakt působí zvláštně. Nejspíš sama ve skrytu duše ví, že něco není úplně 100%ní a nechce si to přiznat, natož to slyšet od kamarádky. Zkus se zeptat, říct jí to tak, jako tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
30.9.21 14:26

No a nemůže být třeba ženatý? Třeba ho znáš a proto ti ho nechce představit..nebo je to prostě jenom náhoda no. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
30.9.21 15:42

A nebo je fakt ošklivý (má nějaký handicap, je extrémně obézní…atd.) a ona se bojí, že bys jí ho „sepsula“ :nevim: Neviděla jsi ani fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
30.9.21 16:31

Buď je to tvuj manžel, bejvalej, ošklivej, moc starej, moc mladej, ženatej soused, může tě znát a nejsi mu sympatická, tak se s tebou jednoduše nechce bavit, nebo třeba vůbec neexistuje :nevim: :lol:
Fakt nevim, ale je to divný, neptej se na to tady, ale zeptej se ji a uvidíš co z toho nakonec vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová