Bundy v Reserved? Odpovídají velikosti?

29.9.21 19:06

Bundy v Reserved? Odpovídají velikosti?

Ahoj, líbí se mi tahle černá prošívaná bunda Reserved, chtěla bych si ji objednat, ale nejsou u ní rozměry. Přes prsa bych potřebovala rozměry cca 95 cm. Některé svoje bundy mám S někdy M. Ale tady nevím jakou velikost zvolit. Kdo máte bundy z Reserved jaké jsou většinou rozměry přes prsa u velikosti S nebo M?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
29.9.21 19:11

Mám odsud vlněný dlouhý kabát velikost 42 a přes prsa mám asi 101cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
29.9.21 19:44

Dnes jsem byla v Reserved a některé kousky mám S, některé M :mrgreen:

Koupila jsem si 2 bundy. Zkoušela jsem i M, ale nakonec jsem se po dooost dlouhém rozhodování rozhodla pro S. (Nejsou to klasické střihy). Prsa nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
29.9.21 20:01

Ja mam pres prsa 101 a teď jsem kupovala v Reservdu bundu vel.42, 40 mi byla prave pres prsa tesna.
Od loni mam od nich taky bundu vel.42.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.9.21 20:10

@Cute.im.not.cute V Reserved vždy beru fakt číslo, které mi odpovídá (mám vel. S tabukově, ale nosím klidně Mka…). Teď jsem si tam zkoušela několik bund a ve všech jsem byla se svým Skem jako v pytli, takže jsem si koupila bundu XS. Tuhle jsem zkoušela a taky je dost široká. Důležité, aby pak neprofukovaly:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21675
29.9.21 20:42

No a není jednodušší objednat si těch velikostí víc a zbytek vrátit? Já takto zrovna brala dvě velikosti bundy pro dceru. Teda ne v Reserved, ale děláme to na eshopech úplně běžně. Jen holt jdu na poštu dvakrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.1.23 13:32

Nella

Ahoj lidičky … nás zase mile překvapilo že bundy v Reserved super sedí … velikosti odpovídají … jen někdy musím koupit větší velikost protože potřebuji delší rukáv, ale tělo mi sedí menší. Včera odpoledne jsem byla v Reserved Šantovka a chtěla si koupit kabát, bohužel byl jeden jediný poslední a úplně utržený rukáv v podšívce a podšívka rozervaná.. Mladá holčina příjemná milá prodavačka se šla zeptat nadřízené, zda je na kabát nějaká sleva, když je podšívka úplně na odpis.. Když jsem viděla a slyšela jak se k ni nadřízená nechutně chová byla jsem v šoku, že jsem dokonce ztratila řeč.. Ta mlaďinká prodavačka chudak raději odešla rovnat oblečení … No mohu vám řict, ze nad tím pořad přemýšlím i dnes ráno.. Co je tohle za hnusný chování.. Je to člověk doprčic!! Ale když si všimla šéfka ze to celé vidím okamžitě nasadila falešný úsměv a strašně se přetvařova ze mi bylo úplně zle.. a sleva samozřejmě žádná na úplně rozervanou podšívku.. pokud by byl na e-shopu objednam, ale nějak se mi do toho nechce protože pořad vidím tu smutnou holčinu :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová