Nový partner a pochyby

Anonymní
2.10.21 10:20

Nový partner pochyby

Ahoj všem :mavam:
Už si nevím rady a proto Vás chci požádat o názor. Budu se snažit co nejstrucneji.
Před třemi měsíci jsem se dala dohromady se starším mužem. Rozuměli jsme si snad ve všem ohledně vztahu atd. Je to člověk na kterého se svým způsobem mohu spolehnout a můžu mu věřit. Zodpovědný, žádné dluhy atd. I po tak krátké době to vím, protože už jsem si prošla dost zklamáním atd atd. Teď ale k „problémům“ které vidím jako problémy.
Přítel je sportovní postavy, cvičení a jídlo je pro něj jak říká „životní jistota“ a na partnerky neměl bohužel štěstí. Říká. Zůstali s bráchou už jen oni rodiče nemají. Ze začátku mi to přišlo moc hezké že mají k sobě tak blízko. Že spolu tráví čas a že spolu bydlí mi nepřišlo nijak zvláštní. Naopak. Jenže čím víc ho poznávám tím víc mi přijde, že opravdu jediné co ho zajímá je cvičení, jídlo. A vše absolutně vše dělají s bráchou. Začíná mi už teď trochu vadit jak závislý na sobě vlastně jsou. A vzhledem k věku obou dvou mi přijde, že už bych já mezi nimi byla jako vetřelec. A že by vždy byl brácha na prvním místě. Mám pocit, že bych nakonec ve vztahu nebyla jen s ním ale i s jeho bráchou. Nedovedu si představit jen čistě teoreticky jak bychom spolu jednou bydleli? A mám strach mu o svých pochybnostech říct. Protože by mi určitě řekl že jsem stejná jako ty předtím. Výčitam mu bráchu jídlo atd… Než jsem to začala takto vnímat a vidět přišli mi jeho ex opravdu posahany. Ale teď to začínám vidět jako ony… Největší problém je i ten že nemáme moc čas se vídat. Protože svého syna do našeho vztahu nechci zatahovat protože si tím nejsem jistá. Takže jsme omezení jeho službami a tím kdy jsem bez syna. Když jsme se naposledy viděli, tak jsem si myslela že spolu budeme celý víkend. Ale druhý den před obědem odjel se slovy,, budu muset jet protože jsem bráchovi slíbil že budu na oběd doma,, a když jsem mu tohle pak řekla odpověděl že jsme nebyli domluvený že spolu budeme déle… 8o :think: je toho víc proč všechny pochybnosti. Jen nevím jestli to jen špatně vnímám já nebo ne… Děkuji všem za názor. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26861
2.10.21 10:27

A co nad tim nepremyslet, nechat tomu volny prubeh a pockat, jak se to vyvrbi? 3 mesice je kratka doba, abys o nekom uvazovala jako o zivotnim partnerovi.
Proste se schazejte, a casem uvidis, jaky on opravdu je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930

Neverim, ze skutečně zamilovanej chlap chce misto odpoledne s holkou bastit obed s brachou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Myslím, že sis na to odpověděla sama, zkus si to přečíst po sobě ještě jednou nezaujatě. Tohle nemá perspektivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
2.10.21 10:36
@Anonymní píše:
Už si nevím rady a proto Vás chci požádat o názor. Budu se snažit co nejstrucneji.
Před třemi měsíci jsem se dala dohromady se starším mužem. Rozuměli jsme si snad ve všem ohledně vztahu atd. Je to člověk na kterého se svým způsobem mohu spolehnout a můžu mu věřit. Zodpovědný, žádné dluhy atd. I po tak krátké době to vím, protože už jsem si prošla dost zklamáním atd atd. Teď ale k „problémům“ které vidím jako problémy.
Přítel je sportovní postavy, cvičení a jídlo je pro něj jak říká „životní jistota“ a na partnerky neměl bohužel štěstí. Říká. Zůstali s bráchou už jen oni rodiče nemají. Ze začátku mi to přišlo moc hezké že mají k sobě tak blízko. Že spolu tráví čas a že spolu bydlí mi nepřišlo nijak zvláštní. Naopak. Jenže čím víc ho poznávám tím víc mi přijde, že opravdu jediné co ho zajímá je cvičení, jídlo. A vše absolutně vše dělají s bráchou. Začíná mi už teď trochu vadit jak závislý na sobě vlastně jsou. A vzhledem k věku obou dvou mi přijde, že už bych já mezi nimi byla jako vetřelec. A že by vždy byl brácha na prvním místě. Mám pocit, že bych nakonec ve vztahu nebyla jen s ním ale i s jeho bráchou. Nedovedu si představit jen čistě teoreticky jak bychom spolu jednou bydleli? A mám strach mu o svých pochybnostech říct. Protože by mi určitě řekl že jsem stejná jako ty předtím. Výčitam mu bráchu jídlo atd… Než jsem to začala takto vnímat a vidět přišli mi jeho ex opravdu posahany. Ale teď to začínám vidět jako ony… Největší problém je i ten že nemáme moc čas se vídat. Protože svého syna do našeho vztahu nechci zatahovat protože si tím nejsem jistá. Takže jsme omezení jeho službami a tím kdy jsem bez syna. Když jsme se naposledy viděli, tak jsem si myslela že spolu budeme celý víkend. Ale druhý den před obědem odjel se slovy,, budu muset jet protože jsem bráchovi slíbil že budu na oběd doma,, a když jsem mu tohle pak řekla odpověděl že jsme nebyli domluvený že spolu budeme déle… 8o :think: je toho víc proč všechny pochybnosti. Jen nevím jestli to jen špatně vnímám já nebo ne… Děkuji všem za názor. :hug:

Nejsi z Plzně? Protoze mi to prijde uplne stejne jako u jednoho meho znameho…u toho to vzdy dopadlo tak, ze kdyz nejaka patrnerka take chtela, aby se venoval ji a delali nejake veci spolu, tak pro nej zacala byt ta partnerka otravny hmyz…takze si dovedes asi predstavit, jak to u nej je… bracha je na prvnim miste a pres to nejede vlak…ale za sebe muzu rict, ze uz mi to jejich souziti prijde divne a nezdrave…nejak to moc nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12912
2.10.21 10:38

To je člověk, který má prostě vlastnost, která mu neumožňuje udržet trvalý plnohodnotný vztah. Jestli je už starší, tak není ani moc reálné, že se to změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
2.10.21 10:40

Brachovi jsem slibil, ze budu na obed doma 8o 8o Z toho nekouka nic dobryho a je to divny. Po trech mesicich, by mel byt zamilovany jak blazen, snazit se byt s tebou kazdou minutu a ne spechat za brachou na obed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.21 10:43

Zamilovaný není ani jeden. Máme se rádi, je nám spolu moc dobře. Ale vidět se nám vychází třeba teď jednou za měsíc. Předtím jednou za týden na pár hodin. Vše podle služeb.
Jenže já mám pocit, že takový „vztah“ nemá smysl. Nikam se neposouva a ani nebude. Nechat tomu volný průběh? To z mé strany moc nejde. Z toho důvodu, že já bych s ním chtěla být klidně jen na hodinu a on řekne že není zamilovaný aby dělal takové gesta.
A ještě jedna věc pro mě zásadní z čeho vyústil mezi námi velký problém a málem rozchod.
Byli jsme domluveni na jeden víkend. Jenže já ho špatně pochopila a den předtím jsme zjistili že každý mluví o jiném. Takže to bohužel celé padlo. Vrátil se s bráchou po dovolené a teoreticky šlo se vidět ten den co přijel. Ale to mi řekl že je unavený z těch pochodu a že za dva dny ho zase čekají služby. Mě to strašně bolelo. Vidím to tak že si raději vybral odpočívani na gauči než být alespoň chvilku se mnou i na úkor toho ze se dlouho neuvidíme… Vzal to tak, že jsme nebyli domluvený a že já popletla víkend. Že vždy rád přijel ale teď to nešlo a bla bla bla… Nevim jestli opravdu chci tolik nebo podle něj to moc řeším… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.21 10:46
@Eemii píše:
Brachovi jsem slibil, ze budu na obed doma 8o 8o Z toho nekouka nic dobryho a je to divny. Po trech mesicich, by mel byt zamilovany jak blazen, snazit se byt s tebou kazdou minutu a ne spechat za brachou na obed.

Ano bohužel to vidím stejně ale zamilovaný není… Ja asi byla z kraje, ale pak mě to vše postupně přešlo. Vidím na něm určité klady ale tohle jsou věci které mě děsí… A nevím jestli mu to říct nebo mlčet a odejít. Mám pocit že stejně se vše otočí proti mě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.21 10:47
@Amity píše:
Nejsi z Plzně? Protoze mi to prijde uplne stejne jako u jednoho meho znameho…u toho to vzdy dopadlo tak, ze kdyz nejaka patrnerka take chtela, aby se venoval ji a delali nejake veci spolu, tak pro nej zacala byt ta partnerka otravny hmyz…takze si dovedes asi predstavit, jak to u nej je… bracha je na prvnim miste a pres to nejede vlak…ale za sebe muzu rict, ze uz mi to jejich souziti prijde divne a nezdrave…nejak to moc nechapu

No sice nejsem z Plzně ale Tvůj příspěvek mi jen potvrzuje čeho se sama obávám… Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
33597
2.10.21 10:53
@Anonymní píše:
Přítel je sportovní postavy, cvičení a jídlo je pro něj jak říká „životní jistota“ a na partnerky neměl bohužel štěstí. Říká. Zůstali s bráchou už jen oni rodiče nemají. Ze začátku mi to přišlo moc hezké že mají k sobě tak blízko. Že spolu tráví čas a že spolu bydlí mi nepřišlo nijak zvláštní. Naopak. Jenže čím víc ho poznávám tím víc mi přijde, že opravdu jediné co ho zajímá je cvičení, jídlo. A vše absolutně vše dělají s bráchou. Začíná mi už teď trochu vadit jak závislý na sobě vlastně jsou. A vzhledem k věku obou dvou mi přijde, že už bych já mezi nimi byla jako vetřelec. A že by vždy byl brácha na prvním místě. Mám pocit, že bych nakonec ve vztahu nebyla jen s ním ale i s jeho bráchou. Nedovedu si představit jen čistě teoreticky jak bychom spolu jednou bydleli? A mám strach mu o svých pochybnostech říct. Protože by mi určitě řekl že jsem stejná jako ty předtím. Výčitam mu bráchu jídlo atd… Než jsem to začala takto vnímat a vidět přišli mi jeho ex opravdu posahany. Ale teď to začínám vidět jako ony… Největší problém je i ten že nemáme moc čas se vídat. Protože svého syna do našeho vztahu nechci zatahovat protože si tím nejsem jistá. Takže jsme omezení jeho službami a tím kdy jsem bez syna. Když jsme se naposledy viděli, tak jsem si myslela že spolu budeme celý víkend. Ale druhý den před obědem odjel se slovy,, budu muset jet protože jsem bráchovi slíbil že budu na oběd doma,, a když jsem mu tohle pak řekla odpověděl že jsme nebyli domluvený že spolu budeme déle… 8o :think: je toho víc proč všechny pochybnosti. Jen nevím jestli to jen špatně vnímám já nebo ne… Děkuji všem za názor. :hug:

Nevnímáš to špatně, u něj bude asi vždycky na prvním místě brácha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.21 10:54
@arinecka píše:
Nevnímáš to špatně, u něj bude asi vždycky na prvním místě brácha.

A ten jeho argument? Že jsme nebyli domluvený? Možná má pravdu… :think: já sama už se v tom ztrácím. Nevím co si myslet. Chjo.. :(

• Citovat
  • Upravit
2324
2.10.21 10:54

Promluvila bych si s ním, řekla mu vše, co tady píšeš.

Je dosud svobodný, je zvyklý si svůj čas organizovat podle sebe. Nepíšeš kolik mu je, kolem 40? To už se dost těžko přizpůsobuje.
A jestli je to ten typ, který žije cvičením, posilováním, u takových je strava hodně důležitá, cvičení je jeich životní styl a tomu dokážou podřizovat téměř všechno. Pro ženu, která do takového vztahu naskočí, to může být nepochopitelné a není to pro ni vůbec jednoduché.

Možná je nevyzrálý, vztah s bratrem staví před partnerský vztah. Možná odjel na oběd proto, že tvůj oběd nespňoval jeho kritéria na stravu sportovce. Možná tě má jen jako kamarádku s bonusem. Možná mu to takhle vyhovuje. Víc by ti řekl jen on sám, ale to vyžaduje vaši komunikaci.
Ale je podivné, že všechny jeho známosti skončily neslavně a on se zřejmě ani nezamyslí, proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.21 11:00
@milami píše:
Promluvila bych si s ním, řekla mu vše, co tady píšeš.

Je dosud svobodný, je zvyklý si svůj čas organizovat podle sebe. Nepíšeš kolik mu je, kolem 40? To už se dost těžko přizpůsobuje.
A jestli je to ten typ, který žije cvičením, posilováním, u takových je strava hodně důležitá, cvičení je jeich životní styl a tomu dokážou podřizovat téměř všechno. Pro ženu, která do takového vztahu naskočí, to může být nepochopitelné a není to pro ni vůbec jednoduché.

Možná je nevyzrálý, vztah s bratrem staví před partnerský vztah. Možná odjel na oběd proto, že tvůj oběd nespňoval jeho kritéria na stravu sportovce. Možná tě má jen jako kamarádku s bonusem. Možná mu to takhle vyhovuje. Víc by ti řekl jen on sám, ale to vyžaduje vaši komunikaci.
Ale je podivné, že všechny jeho známosti skončily neslavně a on se zřejmě ani nezamyslí, proč.

Za pár měsíců mu bude 50.
O jídlo nejde. Vždy to bylo naopak přizpůsobené tomu co jí a co chutná mě. Vždy byl spokojený. Což jsem se sama divila. Já začala se sportem také takže se snažím i já lépe jist atd.
Vím že nejlepší by bylo řešit to s ním. Říct mu pravdu, ale jak ho,, znám,, urazí se a otočí proti mě se slovy že jsem jako všechny přede mnou. Vyčítám jídlo, bráchu atd. Ale těžko se vysvětluje že to tak není. Jsem moc ráda že nechodí do hospody atd. Že s bráchou má hezky vztah. Ale má to právě ty velké ALE… Vozí ho všude, všude jsou spolu jako manželé…

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
2.10.21 11:05

A kolik je tobě roku? U něj to opravdu lepší nebude a i když sportuje brzy začne dedkovatet hlavně tedy psychicky.. víc a víc si pojede svoje sil bude ubyvat a ty síly co má soustředí jen na to svoje. A co rodina ty nechceš rodinu děti? Tohle není perspektivní muž pro základ rodiny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky