Nový partner a pochyby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12884
2.10.21 13:00
@Anonymní píše:
Ne ne nebyla a nikdy mi bráchu neukázal ani na fotce…

Aby to ještě místo bratra nebyla manželka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.10.21 13:00
@Anonymní píše:

Kopni ho do zadku, tohle je o ničem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.10.21 13:01
@Liberalissima píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.21 13:03
@Liberalissima píše:

Také mě to napadlo. Ale je stále v kontaktu. Posílá fotky. Zavolá. Vím kde bydlí i když jsem tam. nebyla. Tak to by asi před manželkou nedělal.

• Citovat
  • Upravit
6421
2.10.21 13:05
@Anonymní píše:

Tak to asi nebude brácha, spíš nějaká jiná žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
2.10.21 13:05
@Anonymní píše:

Jo poznamka terien je docela trefna, jestli spis nez bratr, to neni jeho zivotni partner, ktereho vydava za sveho bratra, aby nebyl v podezreni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
2.10.21 13:06
@Anonymní píše:
Také mě to napadlo. Ale je stále v kontaktu. Posílá fotky. Zavolá. Vím kde bydlí i když jsem tam. nebyla. Tak to by asi před manželkou nedělal.

Tak s tou ženou přece nemusí bydlet, jen se spolu stýkají. Intenzivněji než s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.21 13:10
@ZuzaM píše:
Tak s tou ženou přece nemusí bydlet, jen se spolu stýkají. Intenzivněji než s tebou.

Ne vážně vím skoro o každém jeho kroku až mám někdy pocit jako kdyby to on chtěl po mě. Vím kdy přijede domu kdy odjíždí. Vše posílá sám od sebe nikdy jsem to po něm nechtěla. Když jsem mu to jednou naznačila řekl mi že to dělá abych viděla kde je a co dělá. Takže opravdu v tomhle případě jiná žena není… Neodmlci se nikdy. Pořád na příjmu.

• Citovat
  • Upravit
2324
2.10.21 13:11
@Anonymní píše:

Tak to bych si tím bráchou nebyla tak jistá.
Chlap, který odjede na oběd za bratrem, kterého ti nikdy nepředstavil, ale všechno dělají spolu, jak píšeš… Nesmrdí ti to trošku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
2.10.21 13:11

Zakladatelko tak brachu jsi nikdy nevidela jedno za mesic te prefikne 50. Lety playboy a jeste ti vylozene rekne ze neni zamilovany to je tedy sila, synovi ho nechces ukazat coz chapu, bojis se mu neco rict, aby se neurazil a k cemu ti tedy je takovy chlap dobry? Sex jednou mesicne? Opravdu to pusobi ze vas ma rozjetych vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
2.10.21 13:13
@Anonymní píše:
Ne vážně vím skoro o každém jeho kroku až mám někdy pocit jako kdyby to on chtěl po mě. Vím kdy přijede domu kdy odjíždí. Vše posílá sám od sebe nikdy jsem to po něm nechtěla. Když jsem mu to jednou naznačila řekl mi že to dělá abych viděla kde je a co dělá. Takže opravdu v tomhle případě jiná žena není… Neodmlci se nikdy. Pořád na příjmu.

A co ti posila za fotky kdyz nikdy fotku brachy jsi nevidela? Kdyz s nim obedva tak foti sebe? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
2.10.21 13:13

Nechce k tobě přijet, ani když tvůj syn spí, nechce zůstat na víkend, musí dopoledne odjet. Nikdy jsi nebyla u něj doma, proč? Nepozval tě za celé tři měsíce.

Je to celý divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.10.21 13:14
@terien píše:
Kopni ho do zadku, tohle je o ničem

Do zadku se zásadně kopá ženská, má jí většinou širší a taky aby si moc nedovolovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
2.10.21 13:17
@Anonymní píše:
Zamilovaný není ani jeden. Máme se rádi, je nám spolu moc dobře. Ale vidět se nám vychází třeba teď jednou za měsíc. Předtím jednou za týden na pár hodin. Vše podle služeb.
Jenže já mám pocit, že takový „vztah“ nemá smysl. Nikam se neposouva a ani nebude. Nechat tomu volný průběh? To z mé strany moc nejde. Z toho důvodu, že já bych s ním chtěla být klidně jen na hodinu a on řekne že není zamilovaný aby dělal takové gesta.
A ještě jedna věc pro mě zásadní z čeho vyústil mezi námi velký problém a málem rozchod.
Byli jsme domluveni na jeden víkend. Jenže já ho špatně pochopila a den předtím jsme zjistili že každý mluví o jiném. Takže to bohužel celé padlo. Vrátil se s bráchou po dovolené a teoreticky šlo se vidět ten den co přijel. Ale to mi řekl že je unavený z těch pochodu a že za dva dny ho zase čekají služby. Mě to strašně bolelo. Vidím to tak že si raději vybral odpočívani na gauči než být alespoň chvilku se mnou i na úkor toho ze se dlouho neuvidíme… Vzal to tak, že jsme nebyli domluvený a že já popletla víkend. Že vždy rád přijel ale teď to nešlo a bla bla bla… Nevim jestli opravdu chci tolik nebo podle něj to moc řeším… :roll:

Tak podle tohoto popisu to spíš vypadá, že ty jsi zamilovaná, ale on, bohužel, ne. Navíc jste spolu opravdu krátce a ty už chceš vztah posouvat a vědět, kam směřuje. Takže to bude horší a horší. On jede na pohodu a ty moc tlačíš na pilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.21 13:18
@Nekoukej! píše:
A co ti posila za fotky kdyz nikdy fotku brachy jsi nevidela? Kdyz s nim obedva tak foti sebe? 8o

Fotky ze přijel domů. Do práce k bráchovi do obchodu. Nebo doma z gauče, atd… Ani jeden den se nestalo že by se odmlčel. Naopak když jsem to udělala já před pár dny kvůli pochybam kvůli kterým sem píšu tak si myslel po předchozích zkušenostech že jsem s jiným. Že mu to skoro každá udělala…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky