Nový pes a dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.7.17 07:32

Novy pes a dite

Dobrý den chtěla jsem se zeptat našla jsem labradora a už je s námi rok mam rok a pul stareho syna je to ďablik ale od začátku si spolu rozumi teď jsem si dovezla fenku k němu ale zrovna hara což mi paní nerekla a je hodně hrava nemáte někdo zkušenost jak nejlépe začít aby si na sebe zvykli co nejlépe děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59373
20.7.17 07:36

@KacaNovakova16 aby si nehráli až moc :mrgreen: :mrgreen:. Naopak hlídat aby jste za 2m neměli kupu štěnat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
20.7.17 07:36

Tak hlavně hlídejte psa, když fena hára, ať nemáte štěňata.
Jak zvyknout nového psa na dítě? Dítě může trousit pamlsky, hrát si se psem, běhat, hlídat, aby dítě psovi omylem neublížilo. Pokud bude dítě na psa hodné, bude mu dávat dobroty, bude s ním blbnout, běhat, hrát si, pes ho bude velice brzy milovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
20.7.17 07:37

Teď teda nevím, jestli jsem.to pochopila, kdo se má s kým zvyknout, dítě + pes nebo pes+ pes. :lol: ono bez čárek a teček se to blbě pobírá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.17 08:37
@Markéta80 píše:
@KacaNovakova16 aby si nehráli až moc :mrgreen: :mrgreen:. Naopak hlídat aby jste za 2m neměli kupu štěnat :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.17 08:39

To už jsme neuhlidali :D ale to mi nevadí spíše mi jde o to jak je spolu nejlépe seznamit když jsem ji dovezla malý byl na prázdninách a jsou oba divoci aby mi ho nepokousala nebo tak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.17 08:41

Dítě a fenecka jako ona je hodná ale hrava a divoká jako muj syn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
20.7.17 08:43

@KacaNovakova16 Proboha, jak neuhlidali..to je super, nechte pak fenu vykastrovat, prosím, jinak se vám to bude množit jak na běžícím páse. 8o
Tak snad víte, co za psa k dětem jste si brala, a zda vám dítě zakousne nebo ne, musí být pod dohledem, a dítě dělat to, co jsem psala nahoře.
Připravte si mnoho peněz na případný císařský řez, umělé dokrmování štěňat, a měsíc dovolenou, je to fakt sranda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.17 08:45
Dítě a fenecka jako ona je hodná ale hrava a divoká jako muj syn :D
@Barbucha3 píše:
@KacaNovakova16 Proboha, jak neuhlidali..to je super, nechte pak fenu vykastrovat, prosím, jinak se vám to bude množit jak na běžícím páse. 8o
Tak snad víte, co za psa k dětem jste si brala, a zda vám dítě zakousne nebo ne, musí být pod dohledem, a dítě dělat to, co jsem psala nahoře.
Připravte si mnoho peněz na případný císařský řez, umělé dokrmování štěňat, a měsíc dovolenou, je to fakt sranda :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.17 08:45
@Barbucha3 píše:
Připravte si mnoho peněz na případný císařský řez, umělé dokrmování štěňat, a měsíc dovolenou, je to fakt sranda :dance:
@KacaNovakova16 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
20.7.17 08:46

@KacaNovakova16 Tak ji musíte cvičit a vychovávat, dát ji hodně pohybu, chodit denně na procházky, kde ji bude syn házet balónky, odměňovat pamlsky, atd. Dát psům aktivitu do které zahrnete i dítě, musíte je unavit a pak cvičit, jinak budou furt divoký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.17 08:50
@Markéta80 píše:
@KacaNovakova16 aby si nehráli až moc :mrgreen: :mrgreen:. Naopak hlídat aby jste za 2m neměli kupu štěnat :?
@Barbucha3 píše:
@KacaNovakova16 Tak ji musíte cvičit a vychovávat, dát ji hodně pohybu, chodit denně na procházky, kde ji bude syn házet balónky, odměňovat pamlsky, atd. Dát psům aktivitu do které zahrnete i dítě, musíte je unavit a pak cvičit, jinak budou furt divoký.

Dobře takhle to udělám tato metoda se mi zamlouvá jsem na mateřské tak mám dost času na procházky děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
20.7.17 08:52

@KacaNovakova16 Super, tak hlavně vychovávejte, nelze mít nevychovaný velký psy a děti. A prosím až fena přestane hárat nebo porodí štěňata, pokud jste neuhlidali, dejte jí vykastrovat nebo bude mít štěňata dvakrát ročně a to není vůbec dobře, je to dráha záležitost, neetická apod.. dejte si na to prosím pozor a kastrujte fenu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.17 09:03

Kastrovat ji nebudu nechavat teď to bylo vše hodně narychlo příště už si to ohlidam je mlada ma necele dva roky snad se sklidni byla zavrena v kotci a ja je mam na volno na zahradě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
20.7.17 09:07

@KacaNovakova16 Ale to budete muset za půl roku opět hlídat, ale to znamená nemít je spolu 3 týdny na zahradě, jinak. budou další štěňata. Ach jo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová