Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barbucha3 píše:
@KacaNovakova16 Ale to budete muset za půl roku opět hlídat, ale to znamená nemít je spolu 3 týdny na zahradě, jinak. budou další štěňata. Ach jo.
Ano to vím otec byl psovod měli jsme doma spoustu psů
tak něco o tom vím jen jsem nevěděla jak začít s fenkou když jsou se synem jak neřízená střela ![]()
@KacaNovakova16 to je jako k smíchu jo? mě to přijde krajně nezodpovědné. Co s těma štěnatama bude, klidně jich může být 10, jak je příště uhlídáte když jsou spolu na zahradě? Ten první pes má alespoň zákl výcvik? Chce to se jim věnovat ne je zavřít na zahradu ![]()
@KacaNovakova16 píše:
Ano to vím otec byl psovod měli jsme doma spoustu psůtak něco o tom vím jen jsem nevěděla jak začít s fenkou když jsou se synem jak neřízená střela
No začali jste blbě, když hned fena zabřezla
To moc nevypovídá o tom, že jsi vyrůstala v rodině se psy. Teď bude zas všechno složitější, fena i syn neřízené střely, do toho kupa štěňat, pes. Otec, jako zkušený psovod ti pomoct nemůže? Nebo někdo z jeho kynologického okolí? Cvičáku?
Za mě hlavně hlídat, fenu neznáš, moc relevantních informací jsi o ní asi nedostala, když majitelka pominula i to, že fena hárá. Syn neřízená střela. Nic moc kombinace, zvlášť, když fena pak vrhne štěňata, může být například příliš ochranářská, nebo jinak nevrlá. Hlídat, cepovat fenu i dítě a pomalu seznamovat.