Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, měla bych na vás dotaz ohledně výtahů ve vašich panelácích. Momentálně budeme kupovat nový a bude se rozhodovat od jakého výrobce ho pořídíme. Proto bych se na vás chtěla obrátit jestli máte s nějakou firmou dobré/špatné zkušenosti o které byste se podělili? Děkuju ![]()
V našem vchodě mame dva vytahy. Velky a maly. 13 pater. Firma otis. Vše ok. Máme 6let a bez problémů
@lachtanice86 píše:
V našem vchodě mame dva vytahy. Velky a maly. 13 pater. Firma otis. Vše ok. Máme 6let a bez problémů
Chi, nejsi moje sousedka
Taktez dva vytahy, od Otis. A mozna i dyl jak 6 let.
Vymyslicky. Pokud neni a je moznost, rovnou vybudovat zastavku i v nule, aby se do vytahu nemuselo pres zadne schody.
@Leni85 máme od firmy Otis, za mě mohl být větší abych se vešla s kočárkem, ale my si být kupovali, když už byl výtah dávno hotový ![]()
@Leni85 Vypište výběrové řízení, zadejte požadavky a pak vybírejte. U nás se to teď řešilo, nakonec se vybrala jedna místní firma (nicméně výtah jako takový je zahraniční výroby)
Máme v baráku výtah značky KONE. Za cca 5 let co u náš funguje jsem si nevšimla žádného problému a osobně jsem s ním moc spokojená protože je 100× lepší a bezpečnější než ten co jsme měli předtím ![]()
U nás Petersik. Vřele a důrazně nedoporučuji. Při výběrku se hledělo bohužel na cenu, tu mají dobrou, o tom žádná. Ale průběh stavby a výsledek katastrofa.
Taky jsme to asi před půl rokem v baráku řešili
Nakonec jsme vybrali na základě doporučení firmu Kone. Montáž výtahu proběhla svižně a výtah samotný zatím šlape jak hodinky + je tam dost místa na kola i kočárek, takže za mě 100% spokojenost ![]()
@Gabinka24 Správná volba
Nám ten výtah přímo po známosti vybral soused co dělal montáže výtahů než odešel do důchodu takže na to dohlížel od začátku až do konce. ![]()