Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte,
nevíte jak je to teď s doprovodem na screening v CPD v Brně na Veveří? Na netu jsem se dočetla, že je to za příplatek- platí to? Děkuji za odpověď. ![]()
Z informací na netu chápu, že doprovod tam může. Už jsi objednaná? Při objednání bych se zeptala.
Před dvěmi týdny to bylo tak, že záleželo na konkrétním doktorovi, jestli to umožnil. Jestli za příplatek - to nevím, já byla bez doprovodu. Většinou chlapi čekali na schodech před nebo někteří před budovou a až se ženská dostala na řadu, tak ho mohla zavolat do ordinace. Nemohl být v čekárně. Jestli ti na tom hodně záleží, tak bych tam zavolala a zeptala se, na recepci jsou hodní a vše ti řeknou.
Byla jsem v prosinci. Zavolala jsem si den předem jestli můžu i s doprovodem a ano šlo to. Akorát mě sestřička upozornila, že né každý doktor to dovolí. Nic navíc jsem neplatila.
Nemá smysl se ptát tady, to se může vzhledem k opatřením měnit ze dne na den a co vím, tak na Veveří to záleží i na konkrétním doktorovi.
Vezmi telefon a zavolej. Já byla v prosinci na Orlí v Brně a mohl se mnou. Teď půjdeme v únoru a taky si den dva před zavolám, jak to bude aktuálně.
Jak píše @LadyLaggg ![]()
Vpusteni doprovodu si ridi kazdy lekar individualne. Jinak do cekarny jsou vpusteny pouze tehotne, chlapi cekaji za dvermi na chodbe - az jde zena na radu, tak si ho zavola k sobe (pokud ten lekar povoli doprovod).
Ok, děkuji… samozřejmě se zeptám, jak tam budu volat, ale chtěla jsem vědět, jestli je to vůbec možné… moc děkuji za odpovědi ![]()
Byla jsem v prosinci a v únoru jdu zase. Záleží na konkrétním doktorovi, zda pouští doprovod. Zavolej tam, zjisti je komu jsi objednana a jestli pouští doprovody. Mne takhle v prosinci řekli že prostě pouští jeden doprovod, aniž by vedela sestřička ke komu jsem objednaná a samozrejme moje Dr zrovna doprovody nebrala, takže si manžel bral volno zbytečně ![]()
V únoru jsem si priplatila 500 a jdu v sobotu dopoledne a doprovod mám za ten příplatek jistý.
Ahoj, ja byla v prosinci u Dr. Vlašína na odběru plodové vody. Za doprovod jsme neplatili jsme nic…