Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No to asi bude problem během těch velikonoc. Kamarádka se take objednávala k němu a nebyl problem, ale volala hodně s předstihem. Nárok protože to řekl tvůj gynekolog nemáš, záleží dle mého na ochotě a možnostech v centru na Veveří ![]()
Zavolej si tam, řekni, kolikátý jsi týden tehotenstvi a oni tě někam vmacknou. Čím dřív za olas, tím lépe. Ještě máš do toho termínu tři týdny čas, já volala dva týdny předem a nebyl problém.
Asi bych netrvala vyloženě na tom termínu , řekla jen kolikátý týden jsi a že chceš k Vlašinovi a myslím si, že nebude problém, že ti to vypočítají tak aby jsi to stihla
u Vlašína jsem taky byla ale byla to náhoda ![]()
Zavolej si, sestra ti určí termín dle týdne těhu. NT + se dělá v rozmezí 12+3 – 13+6, viz jejich stránky. Určitě ti vhodný termín dají a i s Vlašínem vyhoví, pokud bude mít v termínu volno. Případně pokud by volno už neměl, koukni na hodnocení jiných lékařů v Prenatalu na znamylekar.cz, jsou tam fajn doktorky. Ale jelikož je 1.4., tak bys ještě u Vlašína místo snad dostala, no volej co nejdřív, je k němu nával
Taky mi vyšel Vlašín, ale mě byl přidělen, asi kvůli dvojčatům, nevím, objednávala jsem se hodně dopředu.
@vikavika píše:
Zavolej si, sestra ti určí termín dle týdne těhu. NT + se dělá v rozmezí 12+3 – 13+6, viz jejich stránky. Určitě ti vhodný termín dají a i s Vlašínem vyhoví, pokud bude mít v termínu volno. Případně pokud by volno už neměl, koukni na hodnocení jiných lékařů v Prenatalu na znamylekar.cz, jsou tam fajn doktorky. Ale jelikož je 1.4., tak bys ještě u Vlašína místo snad dostala, no volej co nejdřív, je k němu návalTaky mi vyšel Vlašín, ale mě byl přidělen, asi kvůli dvojčatům, nevím, objednávala jsem se hodně dopředu.
Ahoj, jak je to s tím terminem, já jsem na Orlí objednána na 11+6, to mají na každém pracovišti nastavené jinak?
Tak vsem dekuji, uz jsem se objednala a vysel mi Vlasin
Mejte se krasne!!
Krasnou nedeli, muj gynekolog mi v patek sdelil, ze se mam na Veveri objednat vyhradne k dr. Vlasinovi v terminu 20.4.-25.4. Z toho jsou tam velikonoce, tak zbyvaji jen 3 dny. Meli by me vzit? Kdyz mi to tak „naordinoval“ doktor? Rikal, ze pozdeji se to uz nedela a pochybuju, ze me vezmou driv. Ja jen, jak moc velka sance by mohla byt, kdybych zitra pri objednani zabojovala. ???? Prominte trochu infantilni dotaz.
Anonym proto, ze nechci jeste upozornit na svoje tehotenstvi. Dekuji!