Těhotenství, konec smlouvy na dobu určitou. Poraďte

2125
31.3.19 16:47

Když se hodíte na PN tak peníze budete dostávat prostě po celou co jste na PN, bez ohledu na to kdy Vám končí pracovní smlouva. Protože nemocenskou Vám po 14 dnech marodění vyplácí již OSSZ nikoli zaměstnavatel. Alespoň takhle nám to říkali na ekonomce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1320
31.3.19 18:05
@Lucí_123456 píše:
Když se hodíte na PN tak peníze budete dostávat prostě po celou co jste na PN, bez ohledu na to kdy Vám končí pracovní smlouva. Protože nemocenskou Vám po 14 dnech marodění vyplácí již OSSZ nikoli zaměstnavatel. Alespoň takhle nám to říkali na ekonomce.

Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
31.3.19 20:57

Byla jsem na neschopence od října/18 a smlouva mi končila v prosinci. To že ti končí smlouva na neschopence nic nemění. Stále jsi v pracovní neschopnosti. Jen lístek na peníze odevzdáváš na OSSZ kam později neseš i ukončení neschopenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
1.4.19 20:20
@Dany.dee píše:
Byla jsem na neschopence od října/18 a smlouva mi končila v prosinci. To že ti končí smlouva na neschopence nic nemění. Stále jsi v pracovní neschopnosti. Jen lístek na peníze odevzdáváš na OSSZ kam později neseš i ukončení neschopenky.

Dobře,dekuji moc. A na materskou ste narok mela? A byvalemu zanestnavatelovi nic nenesu za papir nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
2.4.19 04:17

@Ivousekk není zač. Jinak nějaký papír jsem na gyndě dostala, myslím že to bylo ppm. A jak to je se zaměstnavatelem bohužel netuším, během mé neschopnosti zaměstnavatel zkrachoval takže já jednala jen s OSSZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí