Problémy v těhotenství 14tt

37136
31.3.19 14:03

Nemělas spíš hematom? Mě ve 13tt prasknul, do té doby sem o něm ani nevedela, proud krve a pak asi 2 týdny slabého krvácení a špinění. Měla jsem gynprodyl a ascorutin, klidový režim a všechno se zlepšilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31.3.19 14:07

@Kriss Tina o tom doktorka nemluvila a ani nic nerikala, takze tezko rict..
Rikala, ze vse v poradku… A ja se modlim aby uz bylo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
31.3.19 14:11

@Gabriela722 tak třeba to vykrvacelo a už to bude fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.19 14:12

@Kriss Tina doufaaaam, že bude… @Kriss Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
31.3.19 14:17

@Gabriela722 ahojky muzu te uklidnit ja spinila a krvacela cele tehu vzdy jsem valila na pohotovost a vse bylo ok nevim do dnes proc to tak bylo jen sem rodila ve 34 tt pro abrupce placenty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
31.3.19 14:24

Krvacela jsem v začátku, kolem 6-7 týdne. Někdy špinění, někdy jako slabá MS. Byla jsem hned na pohotovosti a vše se zdálo byt OK. Dostala jsem přesně co ty. Pak jsem šla na kontrolu ke své dr a na sterech byla nějaká bakterie, po preleceni vše ustalo a až do konce těhotenství žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.3.19 16:58

@Gabriela722 já jsem špinila ve 14tt, vše se zdálo v pořádku a a i se vlastně nepřišlo na ro, z čeho to bylo. Užívala jsem ascorutin a musela jsem jen ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.19 22:39

@Diolet taky bych měla ležet, je lépe v pátek jdu na kontrolu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.21 20:17
@Gabriela722 píše:
@Diolet taky bych měla ležet, je lépe v pátek jdu na kontrolu :dance:

Ahojky, vím ze jsou to staré příspěvky, tak zkusím obnovit konverzaci. Aktuálně jsem 13+1tt. Včera v noci sem šla na wc a po utreni sě měla papír od krve. Světle cervena. Ráno už tmava. Okamžitě jsem jela k dr. Udělala prohlídku a UZ spodkem a říkala, malý v pohodě hýbe se a srdíčko tluce. Ale prý je placenta nizko u děložního hrdla a deloha pružná, jsou tam cevky, tak to muže krvácet. Mám ležet, do další kontroly 3tydny, odpočívat, a jim 2-0-2 ugestreon… mate nějaká zkušenosti? Před 4dny sě byla na velkém UZ-vše negativní a byla sem tak šťastná.. díky mějte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí