Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo taky jsem asi mesic predtim jen smirovala, nez jsem se odhodlala zaregistrovat
papavlinka33 píše:Fiducia píše:Fakt jen chvilku par tydnu, ale zato intenzivne, libi se mi tu, mam vyhrady k par vecem, ale to asi kazdy, jinak je to moc dobrej webpapavlinka33 píše:jak dlouho? a libi se ti tu?Fiducia píše:Neee, jsem tady na e miminu chvilkupapavlinka33 píše:zase ti muze byt 33 uz dlouho…
Je mi 33 to jste ale asi poznali podle nicku![]()
ja jsem tu uz rok a necoa jeste mnohem dyl smiruju
jo, tak asi kazdy ma jiny predstavy, to by se museli admini zblaznit, aby vyhoveli kazdemu ![]()
papavlinka33 píše:
Jo taky jsem asi mesic predtim jen smirovala, nez jsem se odhodlala zaregistrovat
ja asi pul roku
![]()
Fiducia píše:papavlinka33 píše:jo, tak asi kazdy ma jiny predstavy, to by se museli admini zblaznit, aby vyhoveli kazdemuFiducia píše:Fakt jen chvilku par tydnu, ale zato intenzivne, libi se mi tu, mam vyhrady k par vecem, ale to asi kazdy, jinak je to moc dobrej webpapavlinka33 píše:jak dlouho? a libi se ti tu?Fiducia píše:Neee, jsem tady na e miminu chvilkupapavlinka33 píše:zase ti muze byt 33 uz dlouho…
jojo jasny to uplne chapu, neda se vyhovet vsem, to jsem napsala jen tak mimochodem, abych to nahodou neprechvalila predcasne ![]()
papavlinka33 píše:Fiducia píše:jojo jasny to uplne chapu, neda se vyhovet vsem, to jsem napsala jen tak mimochodem, abych to nahodou neprechvalila predcasnepapavlinka33 píše:jo, tak asi kazdy ma jiny predstavy, to by se museli admini zblaznit, aby vyhoveli kazdemuFiducia píše:Fakt jen chvilku par tydnu, ale zato intenzivne, libi se mi tu, mam vyhrady k par vecem, ale to asi kazdy, jinak je to moc dobrej webpapavlinka33 píše:jak dlouho? a libi se ti tu?Fiducia píše:Neee, jsem tady na e miminu chvilkupapavlinka33 píše:zase ti muze byt 33 uz dlouho…
Fiducia píše:
a co konicky? pojde si rict, co koho bavi
no mě třeba brusleni…
Bavi mne vedy a s tim spojene cteni, obcas taky vareni, pece o mimi a nakupovani asi jako kazdou zenskou, nejen obleceni, ale i veci do domu a potraviny, rada vybiram a planuji co uvarim i kdyz je to nakonec uplne jinak, taky vylety, nic co by nekoho prekvapilo
chuana.m píše:Fiducia píše:jj…asi 3roky stara fotka
na te fotce jsi Ty?
jsi kocka ![]()
najdu nejakou (publikovatelnou
) fotku a prihodim ![]()
chuana.m píše:Fiducia píše:no mě třeba brusleni…
a co konicky? pojde si rict, co koho bavi
ledni, nebo inline? na lede bruslim celkem dobre (ja vim, samochvala…
) ale na inlinech jsem se nikdy nenaucila ![]()
papavlinka33 píše:
Bavi mne vedy a s tim spojene cteni, obcas taky vareni, pece o mimi a nakupovani asi jako kazdou zenskou, nejen obleceni, ale i veci do domu a potraviny, rada vybiram a planuji co uvarim i kdyz je to nakonec uplne jinak, taky vylety, nic co by nekoho prekvapilo
tu zalibu v nakupovani ti celkem zavidim
pro me je to vice mene za trest ![]()
me bavi cist, sport, rada ridim a zboznuju zviratka
a prirodu vubec ![]()
Fiducia píše:
me bavi cist, sport, rada ridim a zboznuju zviratkaa prirodu vubec
Taky rada jezdim autem a prirodu taky muzu, miluju houbareni, to je muj nejlepsi relax