Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
papavlinka33 píše:Fiducia píše:Taky rada jezdim autem a prirodu taky muzu, miluju houbareni, to je muj nejlepsi relax
me bavi cist, sport, rada ridim a zboznuju zviratkaa prirodu vubec
houbareni… no, jestli se tomu tak v mym pripade vubec da rikat
… mam taky rada
i kdyz obvykle nic nenajdu
![]()
Ahoj holky k tomu houbaření se taky přidám jinak ráda tančím ale už jsem nebyla dlouho(5měs.mimi)trošku mě svrbí nožky ale je to v plánu babi bude hlídat tak jsem zvědavá jak to dopadne
![]()
Tadu ted trochu zaprselo tak uz mozna budou Vaclavky, ty se dobre sbiraji, rostou v trsech.
ahojky, já bych ještě letos si ráda dala bedlu tak snad se někde objeví.
a holky jezdíte na nějaký výlet??třeba celodenní, já bych ještě někam s přítelem vyrazila ale okolí máme prozkoumaný, nějakej zámek taky no jestli má někdo nějakej tip na pěkný místo tak nahodte ![]()
holcina20 píše:
ahojky, já bych ještě letos si ráda dala bedlu tak snad se někde objeví.a holky jezdíte na nějaký výlet??třeba celodenní, já bych ještě někam s přítelem vyrazila ale okolí máme prozkoumaný, nějakej zámek taky no jestli má někdo nějakej tip na pěkný místo tak nahodte
a kam by to melo byt? sport, kultura, taky zalezi, jak jste zdatny ![]()
Fiducia: no tet moc zdatný nejsme teda já v řjnu mám rodit ale sem furt doma, někam bych koukla ještě, pak si myslim že se z baráku tuplem, nehnu.
třeba nějaká ta kultura nebo něčeho výstava právěže já nevím no…
Aha to nebylo na mne, tak sorry, taky jsem se tady uz totiz ptala odkud jste holky?
papavlinka33 píše:
Aha to nebylo na mne, tak sorry, taky jsem se tady uz totiz ptala odkud jste holky?
nn, to bylo na holcina20 abych ji neradila vylet pres pul republiky ![]()
a tu tvoji otazku jsem nejspis prehlidla
jsem z Prahy ![]()
Fiducia: jsem z Velkého Meziříčí nejblíž je u nás Třebíč. no dneska jsem zjistila že než někam dojdu tak mi všude zavřou obchody
a hroznej tlak na spodek. a to klidně nevadí výlet přes půl republiky
, by sme jeli autem, sme byly třeba víkend v Harrachově a tak..prostě někam juknout ![]()
My jezdivane do Olomouce a casto to bereme pres Karlovu Studanku tam je hezky, pak sjedem na Slezskou hartu a jeste Dlouhe strane. Pekne je na hrade Bouzov, taky jsme nedavno byli v Pelhrimove v muzeu rekordu, docela pekny a hlavne vtipny.
Jeste mne napadlo Vesternove mestecko Boskovice tam je taky pekne, a nemas to ani tak daleko, nebo Observator v Brne. A jeste Sikuluv Mlyn to je nekde kousek od vas. Vypada to dobre http://www.western.cz/