Nuda - pojďte pokecat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35415
14.9.11 16:10
papavlinka33 píše:
Fiducia píše:
me bavi cist, sport, rada ridim a zboznuju zviratka :hug: a prirodu vubec :palec:
Taky rada jezdim autem a prirodu taky muzu, miluju houbareni, to je muj nejlepsi relax

houbareni… no, jestli se tomu tak v mym pripade vubec da rikat :oops: … mam taky rada :palec: i kdyz obvykle nic nenajdu :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
14.9.11 16:54

Ahoj holky k tomu houbaření se taky přidám jinak ráda tančím ale už jsem nebyla dlouho(5měs.mimi)trošku mě svrbí nožky ale je to v plánu babi bude hlídat tak jsem zvědavá jak to dopadne :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
14.9.11 17:05

Tadu ted trochu zaprselo tak uz mozna budou Vaclavky, ty se dobre sbiraji, rostou v trsech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
14.9.11 17:52

ahojky, já bych ještě letos si ráda dala bedlu tak snad se někde objeví. :-) a holky jezdíte na nějaký výlet??třeba celodenní, já bych ještě někam s přítelem vyrazila ale okolí máme prozkoumaný, nějakej zámek taky no jestli má někdo nějakej tip na pěkný místo tak nahodte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
14.9.11 17:53

Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
15.9.11 12:44
holcina20 píše:
ahojky, já bych ještě letos si ráda dala bedlu tak snad se někde objeví. :-) a holky jezdíte na nějaký výlet??třeba celodenní, já bych ještě někam s přítelem vyrazila ale okolí máme prozkoumaný, nějakej zámek taky no jestli má někdo nějakej tip na pěkný místo tak nahodte :wink:

a kam by to melo byt? sport, kultura, taky zalezi, jak jste zdatny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
15.9.11 14:10

Fiducia: no tet moc zdatný nejsme teda já v řjnu mám rodit ale sem furt doma, někam bych koukla ještě, pak si myslim že se z baráku tuplem, nehnu. :lol: třeba nějaká ta kultura nebo něčeho výstava právěže já nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
15.9.11 15:43

aha :lol: tak to zadny velky vyletovani uz nebude :think:
a odkud jste? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
15.9.11 15:49

Ostrava, ale jezdime casto na Sumavu a taky do Olomouce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
15.9.11 15:52

Aha to nebylo na mne, tak sorry, taky jsem se tady uz totiz ptala odkud jste holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
15.9.11 16:05
papavlinka33 píše:
Aha to nebylo na mne, tak sorry, taky jsem se tady uz totiz ptala odkud jste holky?

nn, to bylo na holcina20 abych ji neradila vylet pres pul republiky :mrgreen:
a tu tvoji otazku jsem nejspis prehlidla :oops: jsem z Prahy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
15.9.11 17:46

Fiducia: jsem z Velkého Meziříčí nejblíž je u nás Třebíč. no dneska jsem zjistila že než někam dojdu tak mi všude zavřou obchody :lol: a hroznej tlak na spodek. a to klidně nevadí výlet přes půl republiky :-D , by sme jeli autem, sme byly třeba víkend v Harrachově a tak..prostě někam juknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
15.9.11 17:47

třeba v praze zoo, je pěkná ale tet už bych to neuchodila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
15.9.11 17:54

My jezdivane do Olomouce a casto to bereme pres Karlovu Studanku tam je hezky, pak sjedem na Slezskou hartu a jeste Dlouhe strane. Pekne je na hrade Bouzov, taky jsme nedavno byli v Pelhrimove v muzeu rekordu, docela pekny a hlavne vtipny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
15.9.11 18:02

Jeste mne napadlo Vesternove mestecko Boskovice tam je taky pekne, a nemas to ani tak daleko, nebo Observator v Brne. A jeste Sikuluv Mlyn to je nekde kousek od vas. Vypada to dobre http://www.western.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová