Vánoce v září?

1332
14.9.11 09:13

Vánoce v září???

Ahoj,dnes jsem byla v kauflandu a zustala jsem v šoku.Oni tam už mají vánoční zboží.Cukrovinky ,mikuláše atd.To je děs,od září blbnou lidi.To potom to kouzlo vánoc uplně zmizí.nevím ,třeba je to jen muj pocit ,ale přijde to hodně brzo.Kdy vy nakupujete vánoční věci ,figurky ,mikuláše atd?,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
14.9.11 09:18

Jj, je to tak, a každým rokem je to dřív a dřív :roll:
Souhlasím, že to kouzlo Vánoc se vytrácí, ale obchodníkům je to zjevně jedno, hlavně ať stoupají tržby :lol:
Sama nakupuji kolekce, figurky apod. až někdy koncem listopadu, počátkem prosince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.11 09:18

Ty jo, oni preskocili dusicky? A dokonca aj „lepsi“ halloween? Kam sa ten svet zenie …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.9.11 09:19

FAKT JO???? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.9.11 09:20

To je hnus, taky se mi to nelibi :think:

Primo ozdoby, kolekce atd. az tak koncem listopadu.
Je pravda, ze Vanocni darky nakupuji uz ted, ale to jen proto, ze potom by na to najednou nebylo tolik penez… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
14.9.11 09:21

To snad ne?????!!!
Já nastesti do Kauflandu nechodim, tak se nenastvu.
Zbytek jeste frci na skolnich potrebach a za chvilku nastane obdobíííí dýní a strašidel :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.11 09:22

Joj tak to ja panikarim ked sa mi nepodari zacat s vianocnymi darcekmi uz v srpnu. Ked sa mi to podari tak sa za ten pol rok viac trafim do priania :andel: ale cokolady a ozdoby … nechcu uz zacat predavat aj zive stromky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.9.11 09:22

Pak toho nemá být člověk před Vánocemi přesycený…  :roll:

V září ani říjnu tohle stopro nakupovat nebudu, vánoční dárky jen když mi něco vyloženě padne do oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.9.11 09:23
Bábi Zlopočasná píše:
Joj tak to ja panikarim ked sa mi nepodari zacat s vianocnymi darcekmi uz v srpnu. Ked sa mi to podari tak sa za ten pol rok viac trafim do priania :andel: ale cokolady a ozdoby … nechcu uz zacat predavat aj zive stromky?

Zive asi ne, ale ty umele uz se za chvili taky vytahnou!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
14.9.11 09:23

Já jsem na to koukala už v pondělí, fakt hnus. Za pár let to budou vystavovat už v červenci.
Jinak figurky nekupujeme vůbec je to nekvalitní (většinou). Na Mikuláše se ,,rozšoupneme,, a dětem vždycky kupuji belgické pralinky - mňam… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
14.9.11 09:24

Taky jsem včera v kauflandu čučela 8-o
Hlavně mě štve,že blbnou hlavu prckům :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
14.9.11 09:27
Romiša píše:
Hlavně mě štve,že blbnou hlavu prckům :evil:

S tím blbnutím hlavy…Moje nejstarší to okomentovala: Se asi po.rali, ne?? V létě Mikuláše?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.9.11 09:28
peggy.sl píše:
Romiša píše:
Hlavně mě štve,že blbnou hlavu prckům :evil:
S tím blbnutím hlavy…Moje nejstarší to okomentovala: Se asi po.rali, ne?? V létě Mikuláše?? :mrgreen: :mrgreen:

Má rozum! :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
14.9.11 09:29
Bábi Zlopočasná píše:

Já jsem si už před dvěma týdny koupila pokojovou jedli, v květináči, a doufám, že ji svou péčí nezahubím dřív, než na ni o Vánocích slavnostně pověsím nějakou ozdobu :mrgreen:

Heleďte, a když si někdo koupí kolekce už teď, tak mu to fakt vydrží až do těch vánoc? To je nesežere??
Jinak já tyhle čokoládové věcičky nekupuju, chodíme ožírat příbuzné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
14.9.11 09:30

Upřímně mě tyhle obchodní praktiky pěkně s…u :cert: :oops: . Člověku to ty Vánoce úplně zprotiví. Dárky budu kupovat tak od října - možná (plánuji to tak každý rok, ale pokaždé nakupuji až od 14. prosince :oops: :lol: ). Ale co se týče vyloženě vánočních věcí - výzdoba, mikuláš,… Tak to nakupuji nejdříve koncem listopadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová