Životní změna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
85
13.9.11 19:18

životní změna

Ahojda maminy,
píši, možná jen tak… Nebo mě spíš zajímá, jestli to někdo udělal a jak to zvládl :-)
Jsem člověk co má rád změny… A je to jen nápad… Ale mám sto chutí udělat změnu, zbalit kufry a odjet s rodinou pryč z čr, a zkusit život někde v dáli… Vím, že to není jen tak, ale tak se chci zeptat jestli náhodou neměl někdo stejné pocity a svůj nápad realizoval… jak jste to vyřešili s rodinou? A všema povinnostma v čr? Co jste si předzajistili? a pod… Díky moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jarmila12
13.9.11 19:39

Ahoj, tak presne to me chytlo pred pul rokem, vzala jsem rocni dite, manzela a bez znalosti jazyka sme tu. Mam dobrou praci, samoze predem vyhlidlou, manzel az ted, ale tez. A dite skolku pro deti od roka a pul. Sme stastni, protoze tu mame trikrat tolik nez doma a doma je to jeden velkej pruser. Jazyk kdyz mas zaklady, se naucis strasne rychlem ale ucit se samo musis. Vse jde a jdi do toho… nemenila bych uz nikdy to mi ver. Mam radost ze mas zajem a si akcni, ale chapu mamky, ktery maj strach. Ale radeji budu zas nekde jinde zacinat od piky, ale s pocitem, ze nevydelam jen na jidlo, ale dopreji si i diteti mnohem vic. Pa Jarka :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
13.9.11 19:39

Myslím,že takových lidí moc není.Nevím co na říct,ale možná bych udělala změnu někde jinde,nevím proč se stěhovat jen tak pro potěšení,a dělat si zbytečné komplikace.

• Citovat
  • Upravit
jarmila12
13.9.11 19:40

Pardon, sme v Rakousku :-D

• Citovat
  • Upravit
jarmila12
13.9.11 19:42

Ano moc lidi opravdu takovych neni, ale ja to treba pro pobaveni fakt nedelala, ale pro penize. Nechci s manzelem zit v CR a nemit ani na jidlo. Hledej, snaz se a opravdu kdyz uvidi, ze se ucis, snazis a mas zajem, opravdu najdes dobrou praci. Promysli, a nevahej :lol: ,,, mj papirovany tak tragicky neni, sme damy v EU :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
85
13.9.11 19:43

Jejda, první příspěvek a hned tak nakopávající :-)
Jenže možná menší komplikace… Mám za měsíc a půl termín pro druhé mimi… Tak nějak ani neřeším co se může tady všechno dít, když tady člověk není…vše se jednou vyřeší jestli to bude trvat rok, dva nebo deset… A co rodina jak to vzala? A jste v rámci eu a nebo za oceánem? Nevím dnes mě to problesklo hlavou a tak nad tím pořád přemýšlím… nic nás tady nedrží (pouze jak píšu ta rodina) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jarmila12
13.9.11 19:48

Jasny, ze v klidu porod v CR, ne v Kongu :-D , ale rodina? Uplne v pohode, sme vlastne kousek, to jde. Ackoliv kdyz jsou letenkove akce, letame, je to levnejsi nez benzin a rodina muze kdykoliv priject. Ale zase tak horke to neni, radsi si nekdy zavolame, mame klidek :-D , pak se vidime o to vic radi. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
13.9.11 19:48

Je to risk nebo zist odjet za zahranice,bud se bude dařit nebo ne,každý nemá štěstí.Já jsem ráda za to co mám:-)

• Citovat
  • Upravit
6926
13.9.11 20:09

Na to musí být nátura člověka. :-) A když je - proč ne. Můžou být drsný a těžký začátky, taky si nemusíš nikdy zvyknout a nakonec se vrátíš… A třeba taky ne - a budeš spokojenější.
My máme family roztahanou po celým světě, takže mi to nepřijde jako něco neuskutečnitelnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
13.9.11 20:14

My jsme to udelali pred 4 roky,
najednou uz jsme nemohli dal a chteli jsme zmenu,tak jsme uskutecnili dost velkou,odjeli jsme do Anglie

• Citovat
  • Upravit
85
13.9.11 20:16

Jako rodinka? A jak to dopadlo? Předpokládám, že dobře, když píšeš, že to jsou 4roky… :-)
A tam co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
13.9.11 20:20

S rodinou jsme to nijak neresili,bavime se jenom s tchyni,ta samozrejme brecela,ale uz se s tim vyrovnala,casto k nam lita,
co jsme vsechno zarizovali s urady-no oznameni ve skole kvuli detem,pak na socialce,na pojistovne,ja na pracaku a uz ani nevim
nejdriv sem jel manzel pres agenturu a za 3 mesice jsme prijeli za nim,nabytek nam privezli druhy den,je to na dlouhe povidani,tak nevim co konkretne Te zajima
a kam by jste chteli?

• Citovat
  • Upravit
mmonica
13.9.11 20:31
Dituska píše:
Jako rodinka? A jak to dopadlo? Předpokládám, že dobře, když píšeš, že to jsou 4roky… :-)
A tam co?

Dopadlo to dobre,ale zacatky byly dost kruty

• Citovat
  • Upravit
85
13.9.11 20:39

A když si se rozhodla.. kolik bylo dětem? Máme jedno 20měsíců a druhé na cestě… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
13.9.11 20:41

12 a 10 let,takze o to to bylo horsi hlavne pro ne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat